Mijn 5 beste budgetontdekkingen van het moment - The Budget Life | Blog over geld besparen, verdienen & investeren

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Trending Posts

Display Instagram Footer

No

Dark or Light Style

Light

Zoeken

Sticky Menubar[On/Off]

on

Preloader[On/Off]

off

Fixed Menu (yes/no)

yes

Sticky Sidebar

on

Infinite Scrolling[On/Off]

off

Post Styles[Simple/List/Grid]

Simple

Featured Slider

Featured

Headers [Header1/Header2]

header2

Mijn 5 beste budgetontdekkingen van het moment



Eens in de zoveel tijd deel ik met jullie mijn favoriete budgetontdekkingen van het moment. Als budgetblogger doe ik regelmatig leuke én betaalbare ontdekkingen die ik niet voor mezelf wil houden, maar héél graag met jullie wil delen. Vandaag laat ik jullie mijn vijf beste budgetontdekkingen zien van het moment en hoop ik dat jullie er wat aan hebben!


Gekleurde papieren rietjes - €0,79

Mocht je het gemist hebben, turquoise en mintgroen zijn mijn lievelingskleuren. Alles wat ook maar een beetje turquoise of mintgroen is, wil ik hebben. Net als deze ge-wel-di-ge rietjes van de Action. Ik heb ze alweer een tijdje, maar ik vind ze nog steeds zó leuk! Het staat niet alleen leuk als decoratie op je kamer, het is ook perfect voor als je een cocktailavondje hebt met vriendinnen of een zomers drankje op wilt fleuren.

De papieren rietjes zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren voor €0,79 per 40 stuks. Je vindt ze hier in de webshop van Action.


Closer Eau de Parfum - €12,50

Ben je nog op zoek naar een fijne, zomerse parfum? Stop hier en zoek niet verder, want Closer van Halle Berry is wat mij betreft de perfecte zoete en frisse parfum voor de zomer. Het is al de derde keer dat ik Closer opnieuw heb gekocht. Normaal betaal je voor deze eau de parfum €25, maar aangezien hij (helaas!) uit het assortiment gaat, heb ik deze parfum nu gespot voor €12,50 bij de DA Drogist. Echt een aanrader als je van zoete en frisse geuren houdt, die je na het opspuiten nog lang blijft ruiken.


Kussenhoes - €2,67

De kussens op mijn bank en bed variëren van extreem goedkoop tot bizar duur. Dit kussen is zonder twijfel het aller goedkoopste kussen wat ik heb gekocht en ik ben er super blij mee! De kussenhoes scoorde ik voor ongeveer $3 via eBay (omgerekend ongeveer €2,67). Het kussen zelf kocht ik ooit een keer bij de Action.

Ik vind de grafische print heel erg tof en hij past precies bij de rest van mijn interieur. Ik heb de kussenhoes via deze link besteld en er zijn nog veel meer leuke printjes verkrijgbaar!


Kruidvat dagcrème - €1,49

Dagcrèmes van meer dan €30... ze zullen vast ontzettend fijn zijn en magisch voor je huid, maar ik vind het onzin om zoveel geld uit te geven aan een dagcrème. Helemaal als je voor tientallen euro's minder een prima dagcrème hebt.
Op dit moment gebruik ik deze dagcrème van Kruidvat voor de normale en gemengde huid. Ik heb het idee dat de crème mijn huid goed verzorgt en dat mijn huid een stuk zachter en soepeler is. En dan is hij ook nog eens hartstikke betaalbaar, want deze Kruidvat dagcrème kost slechts €1,49.

Online is de dagcrème via deze link te bestellen.


CATRICE Multi Matt blush - €3,99

Ik vind het altijd een drama om een geschikte blush voor mijn huid te vinden. Ik heb - vooral in de winter - een extreem lichte huid en bijna alle blushes die ik koop zijn veel te donker.
Maar deze matte blush van CATRICE in de kleur 010 Love, Rosie! is perfect geschikt voor mijn lichte huid. Doordat er verschillende kleursoorten in de blush zitten, kun je zelf kiezen welke kleur je gebruikt of juist een mix van alle kleuren aan brengt.

Doordat de blush mat is, gebruik ik verder ook geen matterende poeder. Ik vind het een hele fijne blush die je een natuurlijke kleur op je wangen geeft!

Ik ben benieuwd: wat is jouw beste budgetontdekking van de afgelopen tijd?

Deze blogs vind je misschien ook leuk:

9 opmerkingen:

  1. Die blush ziet er mooi uit, en voor die rietjes heb ik ook een zwak. Leuk artikel!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Oh, wauw! Die blush is wel heel mooi :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wauw, die kussenhoes is wel heel leuk zeg! Die blush heb ik zelf ook trouwens, echt ideaal voor een lichte huid! :)

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Ooh, ik ben verliefd op je kussenhoes. En die blush van Catrice ziet er ook mooi uit!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Je kussenhoes doet me erg denken aan Twin Peaks!

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Dat kussen is echt super leuk! Ik moet me écht nog eens gaan verdiepen in hoe eBay werkt. Of misschien beter van niet haha ;-). Die rietjes zijn ook heel tof, dat ga ik in de gaten houden als ik bij de Action kom!

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Toffe items zijn het! Het kussen vind ik heel leuk.

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Fijne items! Ik heb ook zo'n soort blush van Catrice, daar ben ik ook heel blij mee!

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Ik ben benieuwd naar de dag crème van de Kruidvat :)

    BeantwoordenVerwijderen