Photo Diary #79 | Verjaardag vieren, een supersonische waterkoker en naar de kapper - The Budget Life | Blog over financiën en besparen

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Trending Posts

Display Instagram Footer

No

Dark or Light Style

Light

Zoeken

Sticky Menubar[On/Off]

on

Preloader[On/Off]

off

Fixed Menu (yes/no)

yes

Sticky Sidebar

on

Infinite Scrolling[On/Off]

off

Post Styles[Simple/List/Grid]

Simple

Featured Slider

Featured

Headers [Header1/Header2]

header2

Photo Diary #79 | Verjaardag vieren, een supersonische waterkoker en naar de kapperGooooodmorning, welkom bij een nieuwe Photo Diary! Afgelopen week vierde ik mijn verjaardag voor wat vriendinnen en familie, kreeg ik een supersonische waterkoker cadeau, ging ik langs de C&A voor een mega snelle shopsessie, mocht mijn vriend zijn diploma in ontvangst nemen, ging ik naar de kapper, ging ik samen met mijn moeder en zusje naar een vriendinnenevenement in Brabant én sprak ik af met vrienden. En oh ja, in de tussentijd werkte ik ook nog gewoon. Benieuwd naar mijn week? Lees dan snel verder!


Voor mijn verjaardag krijg ik van twee vrienden een heel tof tekenboek waarin je leert hoe je zogenaamde Zentangle tekeningen maakt. Klinkt heel mysterieus, maar eigenlijk leer je hoe je allerlei patroontjes kunt maken en deze mooi kunt combineren met elkaar. Op zaterdag ga ik er meteen mee aan de slag en het is super leuk om te doen!


's Middags ga ik even langs een vriend om daar een boek op te halen, het welbekende boek Busy van Tony Crabbe. Ik heb er veel positieve verhalen over gehoord (ook van andere bloggers) en ben heel benieuwd!


Op zaterdagavond spreek ik af met drie vriendinnen van de middelbare school. We vieren een minibeetje mijn verjaardag met taart en kletsen gezellig bij! En we luisteren allerlei muziek terug die we vroeger luisterden: M-Kidz, Ch!pz, KUS, Djumbo... zo grapig!


Op zondag ga ik met mijn ouders mee naar de kerk en daarna eet ik bij mijn ouders thuis taco's met kidneybonen, kip, crême fraiche, tomatensaus en sla. Super lekker!


's Middags vier ik mijn tweeëntwintigste verjaardag bij mijn ouders thuis. Mijn oma's, de ouders van Tim, de broer van Tim en zijn vriendin komen op verjaardagsvisite en we hebben een hele gezellige middag. Ik word héél erg verwend met leuke cadeautjes: een nieuwe waterkoker, een parfum, een mooie sleutelhanger, een orchidee en geld om nieuwe snaren voor mijn gitaar te kopen!


Ik weet niet hoe het bij jullie zit, maar als ik mijn verjaardag vier, eet ik mezelf helemaal vol aan taart, chips en chocola, dus heb ik 's avonds niet echt zin meer in avondeten. Ons avondeten bestaat dan ook uit toastjes met brie en kipsatésalade, haha!


Dit is mijn supersonische waterkoker die ik voor mijn verjaardag van mijn oma heb gekregen. Deze waterkoker heeft ingebouwde LED-verlichting. Ik ben er nog niet helemaal achter wat daar nu precies de meerwaarde van is, maar cool is het wel :-)


Op maandag begint er weer een nieuwe werkweek! 's Middags heb ik een afspraak voor mijn werk in Ede en daarna ga ik nog even naar de C&A. Er is momenteel heel veel sale en ik pas wel tien kledingstukken, maar neem uiteindelijk helemaal niets mee naar huis.


Als ik thuis kom van de afspraak en mijn snelle shopsessie bij de C&A werk ik nog eventjes thuis verder. Inclusief een wrap met kruidenroomkaas, rucola en komkommer. Hmmm!


's Avonds doe ik boodschappen bij de Albert Heijn en neem ik deze mooie bos veldbloemen mee voor maar €3,99!


De rest van de avond ben ik een beetje aan het prutsen en knutselen en maak ik dit kleine cadeautje voor een vriendinnetje.


Op dinsdag komt Tim mij uit zijn werk ophalen. 's Avonds is zijn diplomauitreiking in Arnhem, maar eerst willen we nog even langs zijn ouders' huis in Zetten om daar te eten. Maar we komen in een ellendiglange file terecht, waardoor we maar meteen doorrijden naar Arnhem, anders zijn we nooit op tijd voor zijn diplomauitreiking.


Onderweg stoppen we daarom maar even snel bij de Lidl om daar een geïmproviseerde avondmaaltijd te halen, haha.


Op woensdagavond komt Tim bij mij eten en heb ik heel veel zin om een uitgebreide maaltijd te koken en de tafel mooi te dekken.


Ik maak sperzieboontjes met spek, gekruide aardappeltjes, een salade en kip uit de oven. Zó lekker! Waarom Tim zo verdrietig kijkt, weet ik niet, haha :-)


En dan het toetje: aardbeien met chocolade, beter wordt het niet!


Daarna beginnen Tim en ik aan een nieuwe serie. Wij zijn niet zo van het TV-kijken en doen vaak spelletjes samen, maar samen een TV-programma of serie kijken, komt nooit voor. Maar nu hebben we ein-de-lijk een serie gevonden die we allebei leuk vinden: Orange is the New Black. We zijn nu nog maar in seizoen 1, maar ik vind het tot nu toe een hele toffe serie!


Een simpele (maar lekkere!) maaltijd op donderdag: broccoli met aardappelkroketjes en zelfgemaakte krokante kip uit de oven. Dat is heel makkelijk om te maken: je snijdt kipfilet in stukjes en je maakt een mengsel van cornflakes, een klein beetje meel en verschillende soorten kruiden. Je klopt een ei los en je dipt de kip eerst in het ei, dan in het cornflakesmengsel en legt ze vervolgens op een bakplaat. Even 20 minuutjes in de oven, en voilá: je hebt heerlijke kip à la KFC.


Na het eten komt de kapster langs die Tim en mij knipt. Het is nog maar twee maanden geleden dat ik naar de kapper ben geweest (normaal ga ik maar één keer in de vier/vijf maanden) maar m'n haar was na twee zonvakanties wel weer toe aan een knipbeurt. Even de puntjes eraf en weer ready to go!


En daarna nog een paar afleveringen van Orange is the New Black kijken met Tim.


Vrijdag is mijn vrije dagje! Samen met mijn moeder en zusje ga ik naar het Share a Perfect Day evenement in Hilvarenbeek in Brabant. Het evenement wordt georganiseerd door Sanoma en Jumbo en is een soort vriendinnen-evenement. Er zijn allerlei kraampjes, workshops en artiesten die optreden.


We beginnen de ochtend bij Quaker, waar je een gratis ontbijtje kunt krijgen. Je kunt kiezen uit heel veel verschillende soorten yoghurt, muesli- en granola en toppings. Ik ga voor Griekse yoghurt met frambozengranola, pure chocolade en aardbeien. Zoooo lekker!


Zoveel leuke gekleurde tomaatjes bij elkaar, hoe tof ziet dit eruit?!


's Middags volgen we een workshop bij Peijnenburg waar we een salade maken met ontbijtkoekcroutons (ja, echt!) en een toetje met ontbijtkoek, hangop met honing, aardbeien en roze peper. Onwijs lekker en heel erg leuk om te doen!


En dit is een beetje hoe de hele dag eruit ziet: modder, modder en nog eens modder. Gelukkig blijft het bijna de hele dag droog, maar het terrein is één grote modderbende waardoor mijn schoenen er aan het einde van de dag zo uit zien!


Aan het einde van de middag treedt Racoon op, één van mijn lievelingsbands aller tijden! Ik speel al jaren gitaar en heb heel veel liedjes van Racoon op mijn gitaar geleerd. En wat zijn ze weer goed live!


Op de terugweg maken we een tussenstop bij de McDonald's waar ik natuurlijk weer een Happy Meal neem :-)


's Avonds ga ik met Tim naar drie vrienden uit mijn middelbare school tijd. We kijken voetbal (zo jammer dat België heeft verloren...) en kletsen gezellig. Om twee uur lig ik helemaal kapot (maar voldaan) in bed!

Deze week wordt heel erg leuk! Op woensdag en donderdag ben ik namelijk in Dublin (Ierland) voor mijn werk. Die buitenlandse zakentripjes zijn zeker geen vervelende bijkomstigheid :-) In het weekend ga ik met mijn zusje naar de film Me Before You waar ik héél benieuwd naar ben en verder heb ik nog geen spannende plannen. Ik wens jullie een fijne week! 

Deze blogs vind je misschien ook leuk:

6 opmerkingen:

 1. Oeww, nu ben ik heel nieuwsgierig naar dat tekenboek, hoe heet het? :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Het heet "Werkboek Zentangle". Je kunt er ook bijpassende pennen en kartonnen kaartjes bij kopen waar je op kunt tekenen. Echt een aanrader in ieder geval: het is leuk om te doen én het werkt rustgevend!

   Verwijderen
 2. Leuk! Was volgens mij echt een week om van te genieten! Heel veel plezier deze week :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. ik vind taco's super lekker maar zo rot om te eten! dan breekt die schelp al bij de eerste hap en vliegt de inhoud EVERYWHERE XD

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hahahaha, ja I know how you feel ;-) Het was voor mij volgens mij de eerste keer in m'n leven dat ik taco's at, maar dat was een hele uitdaging ja!

   Verwijderen
 4. Die tekeningen zien er heel mooi uit! Lijkt me erg ontspannend om te doen! :)

  BeantwoordenVerwijderen