Last Week's Budget #40 | Boodschappen doen bij de Turkse supermarkt!


Welkom bij een nieuwe Last Week's Budget! Elke maandag geef ik je een kijkje in mijn portemonnee en laat ik zien wat ik afgelopen week heb uitgegeven. Waar is mijn geld heen gegaan en hoe heb ik bespaard op mijn uitgaven? Ben je benieuwd? Lees dan snel verder!

Boodschappen: €38,87
Op maandagavond ga ik na mijn werk snel naar de Albert Heijn. Ik haal twee bossen bloemen (één voor mezelf en één voor Tim's afstuderen) en verder haal ik wat kleine boodschappen. Op woensdag wil ik éxtra lekker koken voor Tim en haal ik in mijn pauze wat producten bij de Jumbo in Veenendaal.

Deze week heb ik eindelijk weer een keertje boodschappen gedaan bij de Turkse supermarkt! Ik ben dol op de Turkse supermarkt omdat je daar niet alleen de meest uiteenlopende en bijzondere producten vindt, alle groenten en fruit zijn er enorm goedkoop!
Ik koop een kilo nectarines, appels, vier bananen, een paprika, drie avocado's, een aantal komkommers en cherrytomaatjes. In totaal ben ik maar €7,10 kwijt - hóe goedkoop!

Mijn overige boodschappen doe ik bij de Lidl. Omdat ik toch weer een beetje op de gezonde tour wil gaan, haal ik wat noten als tussendoortje. Noten zijn altijd duur, maar bij de Lidl nog aardig betaalbaar. Aangezien ik deze week twee dagen in Ierland ben voor mijn werk, hoef ik niet veel boodschappen te doen. Ik ben nog €10,39 kwijt bij de Lidl en that's it voor deze week!


Mijn nieuwe T-shirtje van de C&A voor maar €7,90!

Kleding: €42,70
In de Photo Diary van gisteren kon je al lezen dat ik maandag na een afspraak voor mijn werk nog even snel langs de C&A ging. Uiteindelijk heb ik niets gekocht, omdat ik twijfelde over twee kledingstukken. Uiteindelijk heb ik ze afgelopen zaterdag tóch gekocht en heb ik ook nog een nieuwe zwarte broek gekocht.
Ik kocht een T-shirtje met bloemeprint (€7,90) een heel mooi rood blousje met korte mouwen (€14,90) en de zwarte skinny jeans voor €19,99.

Overig: €8,11
Bij de Kruidvat koop ik een nieuwe lading wattenschijfjes: drie verpakkingen voor maar €1,78. Nu kan ik weer even vooruit. Verder koop ik bij de Blokker - jawel, héél degelijk - schoonmaakdoekjes. In totaal koop ik er twaalf, dus ook daar kan ik de komende maanden weer lekker mee poetsen, haha. 3,53

Via eBay bestel ik verder nog een hoesje voor mijn nieuwe iPhone 6. Het duurt altijd even voordat je eBay-bestelling binnenkomt, maar oké, dan heb je wel een hoesje voor €2,80.

Totale uitgaven: €89,68

Nou, mijn uitgaven deze week zijn best wel binnen de perken al zeg ik het zelf :-) Ook deze week zullen mijn uitgaven niet bijzonder hoog zijn, aangezien ik dus twee dagen weg ben voor mijn werk. Als je nog tips hebt voor leuke cafeetjes/bezienswaardigheden in Dublin (niet dat we heel veel vrije tijd hebben, maar wie weet!), laat het weten in de reacties!

5 opmerkingen:

 1. Mooi gedaan weer hoor! Het valt mij de laatste tijd ook op hoeveel leuks ze eigenlijk hebben bij de c&a, het lijkt echt te veranderen, ik heb er laatst ook hele leuke dingen gekocht en helemaal niet duur!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wauw wat netjes, je bent hier goed in haha kunnen vele een voorbeeld aannemen!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Bij de C&A kan je inderdaad hoe langer hoe vaker leuke dingen scoren! En ik koop dikwijls groente- en fruitpakketten op de markt; dat is ook véél goedkoper dan in de reguliere supermarkt.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Boodschapjes bij de Turkse winkel zijn inderdaad mega cheap en lekker! Leuk om je overzichtje weer te zien :)

  BeantwoordenVerwijderen