Last Week's Budget #39: Héél veel boodschappen voor mijn verjaardag - The Budget Life | Blog over financiën en besparen

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Trending Posts

Display Instagram Footer

No

Dark or Light Style

Light

Zoeken

Sticky Menubar[On/Off]

on

Preloader[On/Off]

off

Fixed Menu (yes/no)

yes

Sticky Sidebar

on

Infinite Scrolling[On/Off]

off

Post Styles[Simple/List/Grid]

Simple

Featured Slider

Featured

Headers [Header1/Header2]

header2

Last Week's Budget #39: Héél veel boodschappen voor mijn verjaardagWelkom bij een nieuwe Last Week's Budget: de wekelijkse rubriek waarin ik je elke maandag een kijkje geven in mijn portemonnee. Wat heb ik afgelopen week uitgegeven? En hoe heb ik bespaard in mijn uitgaven?

Deze week heb ik vrij weinig uitgegeven - op boodschappen na dan. Hoe het kan dat ik meer dan €100 uit heb gegeven aan boodschappen? Dat lees je in dit artikel!

Boodschappen: €114,28
Schrik niet van het belachelijk hoge bedrag dat deze week bij mijn wekelijkse boodschappen staat. Deze week vierde ik namelijk twee keer mijn verjaardag en ik kan je vertellen: dat is niet bepaald goedkoop. Zeker niet als je Nicole van Roekel heet en je je gasten zoveel mogelijk eten wilt voorschotelen :-)

Bij de Aldi haalde ik koeken, Hugo-wijn (heel erg cheap, heel erg zoet en heel erg lekker) en salades voor op toastjes. In totaal was ik €13,19 kwijt bij de Aldi.
Alle dingen die ik niet bij de Aldi kon vinden, heb ik bij de Albert Heijn gehaald. Daar laadde ik mijn winkelkarretje vol met voornamelijk chips, bier en frisdrank. Hertog Jan was trouwens in de aanbieden bij de Albert Heijn, waardoor je €9,99 per krat betaalt in plaats van €15,49. Scheelt dus enorm veel geld!
In totaal betaalde ik €60,79 voor alle boodschappen (inclusief statiegeld op de bierflesjes, krat en overige frisdrank).

Op zaterdag haalde ik mijn boodschappen voor deze week. Ook weer bij de Albert Heijn, gewoonweg omdat die het meest dichtbij mijn huis zit. Ook kocht ik taart bij de Albert Heijn voor mijn familieverjaardag op zondag. Ik kocht een hele appelkruimeltaart voor maar €4,99 en een halve aardbeienbavaroistaart die ook €4,99 kost. Voor een tientje kon ik dus al mijn gasten van taart voorzien! Ik was €40,30 kwijt voor alle boodschappen samen.

Uiteindelijk heb ik echt véél te veel gekocht en heb ik nog super veel chips en frisdrank over. Snel nog maar een feestje geven dus :-)

Benzine & parkeerkosten: €4,50
Op dinsdagavond ging ik uit eten met collega's in het centrum van Ede. Ik was van plan om met de fiets te gaan zodat ik geen parkeerkosten hoefde te betalen, maar wat doe je als het regent? Juist, dan doe je niet zo moeilijk over die paar euro en betaal je toch maar die parkeerkosten. €4,50 voor een hele avond, dus dat viel enorm mee!

Make-up en verzorgingsproducten: €6
Ik heb een mega voorraad shampoo en douchegel, maar hoe het dan kan dat dan nét mijn conditioner op is, dat weet ik ook niet. Kortom: ik ging even snel langs de DA Drogist waar ik voor €6 twee conditioners van het merk Schwarzkopf kocht. Normaal betaal je voor één fles €5,50 dus dit was een hele goede aanbieding. Ik heb de conditioner nu twee keer gebruikt en ben tot nu toe heel tevreden!


Overig: €18,80
En dan kocht ik nog een héleboel spulletjes bij de HEMA-outlet in het centrum van Ede. Notitieboekjes, vlaggetjes, een papieren lampion, servetjes, pennen... ik heb echt ongelooflijk veel gekocht en hoefde maar €18,80 af te rekenen! Mijn buit heb je in dit blogartikel al kunnen bekijken.

Totale uitgaven: €143,58

Deze blogs vind je misschien ook leuk:

6 opmerkingen:

 1. je pioenrozen staan er zo pretty bij :D

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Mooi hè? Jammer genoeg zijn ze echt maar een dag of twee mooi, moest ze vandaag écht weggooien omdat m'n hele tafel bezaaid was onder de blaadjes!

   Verwijderen
 2. Een hoog bedrag voor boodschappen voor jouw doen, maar dat is natuurlijk heel logisch! Als we hier een verjaardag hebben koop ik ook groots in, ik heb liever teveel eten dan te weinig ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Op zich vallen je boodschappen mee, en je hebt echt leuk geshopt bij de hema!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuk zeg, valt nog heel erg mee!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Verjaardagsboodschappen zijn altijd zo duur he :(

  BeantwoordenVerwijderen