Kwantum in mijn kamer (+ win een Kwantum waardebon t.w.v. €80!) - The Budget Life | Blog over geld besparen, verdienen & investeren

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Trending Posts

Display Instagram Footer

No

Dark or Light Style

Light

Zoeken

Sticky Menubar[On/Off]

on

Preloader[On/Off]

off

Fixed Menu (yes/no)

yes

Sticky Sidebar

on

Infinite Scrolling[On/Off]

off

Post Styles[Simple/List/Grid]

Simple

Featured Slider

Featured

Headers [Header1/Header2]

header2
Uncategorized

Kwantum in mijn kamer (+ win een Kwantum waardebon t.w.v. €80!)



In mijn blog van gisteren konden jullie het al zien: mijn mega shoplog van geshopte Kwantum items! Ik moet zeggen dat Kwantum me echt heeft verrast door het grote assortiment én de fijne prijsjes. Vandaag laat ik zien hoe ik de geshopte items in mijn interieur heb geplaatst én maak je kans op een Kwantum tegoedbon ter waarde van maar liefst €80. En ik kan je vertellen: daar kun je héél veel leuke spulletjes van kopen. Wil jij kans maken op de tegoedbon? Lees dan snel verder!



Dit is een detail van de twee planken die boven mijn eettafel hangen. Op deze twee planken staan allerlei interieuritems die ik héél erg tof vind. De polaroidcamera kocht ik voor €50 via Marktplaats en is een Instax Mini 8. Deze is ook te koop bij HEMA! Het lijstje kocht ik ooit bij de kringloop voor één euro en de tekst erin heb ik zelf gemaakt. De cactusjes zijn te koop bij de IKEA (3 stuks voor €5) en de stolp vind je dus bij de Kwantum voor €6. De lichtjes die ik in de glazen stolp heb gelegd, zijn van de Action en kostten volgens mij €2.


Mijn schattige theedoos van Kwantum (€4). Deze staat op het hoekje van mijn eettafel, zodat ik makkelijk thee kan pakken als ik daar zin in heb. Het glazen karaf is van IKEA (ongeveer €1,50) en de plant met pot kreeg ik van een vriendin tijdens mijn housewarming.


Het witte tafeltje naast mijn grijze, luie stoel heeft niet echt een praktisch doel, maar staat er meer voor de gezelligheid! Het tafeltje kocht ik bij de Karwei voor €12,50, de babyblauwe emaillen kan is van Kwantum (€6), het vaasje van Action en de waxinelichthouder is van Karwei (ongeveer €2,50).


En dan mijn make-uphoekje! Hier ben ik elke ochtend te vinden om mezelf wat mooier te maken ;-). Het zwart-witte houten doosje heb ik van twee vriendinnen gekregen tijdens mijn housewarming en hierin bewaar ik al mijn sieraden. Ik weet dat hij te koop is bij Xenos, maar ik heb geen idee hoeveel hij kost. Een waxinelichthouder van de Action gebruik ik om mijn kwasten in te bewaren en een andere waxinelichthouder voor mijn wattenschijfjes!
Het draadstalen mandje (mintgroen!) is van Kwantum en kost €3,50. Hierin bewaar ik alle make-upproducten die ik dagelijks gebruik.


Dit vind ik echt een super leuk hoekje! Naast mijn bureau heb ik een hoog ladekastje staan die ik voor €40 bij Karwei kocht. Hierop een glazen vaas (€3) van Kwantum, twee groene neptakken (€3,75 per stuk) en twee kaarsjes in betonnen potjes (€2 per stuk)


Hoe schattig is dit draadstalen huisje aan mijn muur? Ook deze komt van Kwantum en kost €4. Eén van mijn cactussen bevindt zich nu in dit huisje, net als mijn geurstokjes.


Deze wekker vind ik zó tof! Eerst dacht ik dat het puur een interieuritem was, maar hij werkt ook nog echt! Hij kost €4,50 en is te koop bij Kwantum, net als de mintgroene waxinelichthouder. Die kost €2 en komt van Kwantum.

______

WIN: EEN KWANTUM WAARDEBON T.W.V. €80

Wil jij - net als ik - helemaal los gaan bij de Kwantum en de meest leuke dingen voor jouw interieur scoren? Dat kan! Ik mag een waardebon t.w.v. €80 verloten onder mijn volgers, hoe tof?!
Alle bovenstaande spullen (en ook nog een dekbedovertrek, een wasmand en vier wijnglazen) heb ik gekocht voor €80, dus je kunt we zien dat je van €80 echt heel veel leuke dingen kunt kopen.

Wat moet je doen om kans te maken?
- Volg mijn blog via Bloglovin' of Facebook
- Laat een reactie achter met je e-mailadres en vertel wat jij zou kopen bij Kwantum!

Je kunt nog meedoen met deze winactie t/m vrijdag 6 mei.

Deze blogs vind je misschien ook leuk:

126 opmerkingen:

  1. Linde21.4.16

    Jaaaa Kwantum is zo leuk! Ik zou net als jij allerlei leuke items voor op m'n kamer kopen, zo fijn! Lindevloosen@gmail.com

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Oeh tof! Ik doe zeker mee :) Van die €80 zou ik gaan kijken voor mooi behang óf een mooie lamp óf een leuk stoeltje. Uiteraard heb ik gedaan wat voor de winactie moet. Liefs, Susan info@susanblogt.nl

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wat een leuke winactie! Ik zou graag gaan winkelen voor mooie interieur items omdat ik in september eindelijk ga samenwonen... Nu al druk bezig met de voorbereidingen. :)
    Sandrajohannavlaar@gmail.com

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Je hebt leuke spulletjes gescoord! Ik ben bezig met mijn uitzet en dan vooral met de saaie dingen als pannen en bestek. Een beetje interieurshoppen zou dan alvast erg leuk zijn! Ik zou kijken voor een industrieel bureaulampje, een mooi tafeltje en die wekker zou ik ook zeker meenemen! (thirzakal@live.nl)

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Ik vind je smaak erg mooi! Leuk dat mint groen. Ik doe graag mee, omdat ik nu net verhuisd ben en samenwoon kan ik nog wel een aantal inrichting spulletjes gebruiken.

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Hey Nicole! Wat heb je toffe spulletjes uitgezocht. Ik vind het klokje en wandrekje heel gezellig staan in je huisje. Na de zomer ga ik ook uit huis en omdat ik dol ben op assecoires, zal ik deze winactie ook gebruiken om dit aan te schaffen. Of misschien een grote lamp voor naast de bank. Kwantum heeft vaak hippe dingen voor een klein prijsje. Mijn slag met 80 euro kan ik dus zeker wel slaan :)
    Succes met de winactie.
    Mailadres:emmelyenoch@hotmail.com
    Liefs

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Gistermiddag stond al op de planning dat ik met mijn zus naar de kwantum zou gaan. Toen ik 's ochtends jouw blogpost las werd ik helemaal blij, wat een leuke spullen! Uiteindelijk ben ik voor het 'vogelkooitje' gegaan, maar ik zag nog genoeg andere leuke dingen, dus ik doe graag mee! Ik volg je al op facebook en bloglovin, en mijn mailadres is renske-moesbergen@hotmail.com

    Liefss

    BeantwoordenVerwijderen
  9. oooh wat n leuke dingen!
    en voor zo'n fijne winactie doe ik als lurker graag mee!
    ik zou mooie mint accessoires kopen om de tuin op te leuken!

    fingers crossed!
    liefs,
    denise
    jemappelledenise@live.nl

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Oh, wat een leuke dingen allemaal! Ik ben zelf ook helemaal weg van de Kwantum en moet me altijd inhouden om niet teveel te kopen. Het lijkt me heel apart - en echt super leuk - om een keer te kunnen winkelen met het idee dat je gewoon voor een bepaald gedrag wat dingen kunt uitzoeken. En dan al helemaal als het bij de Kwamtun is, dus ik doe ook heel graag mee! Ik zou in ieder geval de wekker kopen, een aantal mooie vazen en het cactuskussen dat ik op de website heb gezien.

    Liefs,
    Chantal

    (Chantalgoenee@hotmail.com)

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Wat een leuke spullen allemaal! En het is allemaal zo gezellig ingericht.
    Ik ben een ontzettende plantenliefhebber. Ze staan er nu alleen zo kaal bij op dit moment, zo in hun bruine binnenpot. Ik zou dus graag nog wat mooie bloempotten willen hebben om de boel op te leuken in de woonkamer en mijn werkkamer.
    Ik volg je op bloglovin' (wat een heerlijke app!) via hello@wendolienkrul.nl.
    Groetjes,
    Wendolien

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Fetsje21.4.16

    Dit zou zo goed van pas komen! Mijn kamer is net helemaal gesaneerd omdat ik erg last bleef houden van allergieën. Nu heb ik dus een mooie vloer en witte muren. Het is allemaal nog een beetje kaal, dus die 80 euro zou perfect uitkomen om lijstjes en andere leuke accessoires van te kopen! Oja en een leuk bloempotje voor mijn geliefde cactusje. ��

    Mijn e-mailadres is: Fetsje_dj@hotmail.com

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Ik doe ook heel graag mee! Een leuk kleedje voor in de woonkamer is natuurlijk altijd welkom :)

    Liefs

    Astrid
    Av1989@ho tmail.com

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Wat een super leuke winactie, ik doe natuurlijk mee! Ik ben nog op zoek naar een nieuwe, mooie bijzettafel en misschien een vloerkleed voor bij de bank. Ik heb alle opties uitgevoerd. Succes iedereen!

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Oh wat leuk! Mijn huisje is zo goed als af, maar ik moet de keuken nog verven :) Dus ik zou bij de kwantum verf gaan halen denk ik!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Geen idee of je m'n email kan zien...
      mcwmulkens@gmail.com

      Verwijderen
  16. Jaaaa, wat een leuke prijs! marlindevanroekel@gmail.com

    BeantwoordenVerwijderen
  17. Wat leuk zeg. Ik ben al lang op zoek naar een leuk krukje voor op mijn slaapkamer en de Kwantum heeft ook leuke lampen.
    nynkeboer21@gmail.com

    BeantwoordenVerwijderen
  18. Oh wauw wat een superleuke items allemaal! Echt leuk allemaal van die kleine hoekjes en plekjes waar dan steeds wat nieuws te zien is. Ik ben net terug van een lange reis na mijn afstuderen en ben nu op zoek naar een baan en een nieuw appartementje. Ik ga voor het eerst een plekje helemaal voor mezelf hebben en verheug me er ontzettend op om alles leuk in te gaan richten. Ik heb al een heleboel grote meubels, maar qua decoratie heb ik eigenlijk nog niks gekocht. Het Kwantum tegoed zou mij dus supergoed van pas komen om een heleboel dingetjes te kopen om het wat gezelliger te maken :-) superleuke winactie!
    Ik volg je op bloglovin' en mijn e-mailadres is junavdpoort@gmail.com.

    Liefs,
    Juna

    BeantwoordenVerwijderen
  19. Ik doe super graag mee:) ben net als jij net verhuisd (samenwonen!) en nog alles aan het decoreren! Zou heel leuk zijn, deze bon!^^ volgde je blog al, dus bij deze:) e-mailadres is muchwowsomeike@gmail.com.

    BeantwoordenVerwijderen
  20. Ik zou die hele schattige mini ananasjes kopen voor op mijn kamer. Het word echt tijd het weer een beetje op te fleuren

    BeantwoordenVerwijderen
  21. Super super leuk! Natuurlijk wil ik meedoen!
    Eigenlijk zou ik de waardebon aan mijn ouders willen geven, omdat ze dat wel verdienen! :) Ze willen al een tijdje de woonkamer een beetje updaten, maar het komt er maar niet van haha!

    email: blog@joanne-m.nl

    BeantwoordenVerwijderen
  22. wauw wat ontzettend cool! Ik ben onlangs verhuisd en ben nog vollop bezig met inrichten.
    Ik zou voor mijn blogkamertje nog wel wat leuke muur decoratie willen haha!
    xxx

    info@beauty-unboxing.nl

    BeantwoordenVerwijderen
  23. Die stolp met die lichtjes erin wat een super leuk idee!! Ik ben net verhuisd en gezien ik groter ben gaan wonen kan ik nog wel wat spulletjes gebruiken en Kwantum is een van de winkels die ik regelmatig even bezoek. Doe dus graag mee met je winactie. Volg je op Bloglovin.

    email: blogatenga.nl@outlook.com

    BeantwoordenVerwijderen
  24. Wat een heerlijke samenwerking! Ik zou heel graag wat leuke persoonlijke decoraties voor onze bruiloft kopen! Ook in mintgroen, babyblauw, babyroze - allemaal pastelkleuren zoals onze bruiloft. Heerlijk om een aparte touch te geven aan de trouwlocatie!

    BeantwoordenVerwijderen
  25. Ik heb echt een hele lijst aangezien we afgelopen week ons huis hebben verkocht en een nieuw huis hebben gekocht. Genoeg te klussen en in te richten dus. ik volg via bl (melissa van stipdonk). liefs melissa (melissamaas@hotmail.com)

    BeantwoordenVerwijderen
  26. Zou een mooie eyecatcher kopen bij de Kwantum.

    BeantwoordenVerwijderen
  27. jacqueline21.4.16

    Wauw zoveel leuke dingen die jullie verkopen nou dat gaat zeker lukken om wat leuks uit te kiezen voor mijn verjaardag 22 mei.

    BeantwoordenVerwijderen
  28. Mijn e-mailadres is pjpliebregts@hotmail.com

    BeantwoordenVerwijderen
  29. Hi, ik doe graag mee! Ben druk aan het sparen om volgend jaar een verre reis te maken, dus weinig geld om m'n interieur te updaten. Heb je je spulletjes bij de Kwantum in Ede gekocht trouwens? Daar woon ik, dus dat zou mooi uitkomen haha.

    BeantwoordenVerwijderen
  30. Ik doe super graag mee ik weet nog niet wat ik ga kopen maar er zullen vast heel veel leuke dingen zijn!
    Ik volg je op bloglovin (liekevanveen8) en op facebook (lieke van veen)

    Mijn e-mailadres is xx_glamourgirls@hotmail.com

    BeantwoordenVerwijderen
  31. Wat een geweldige win actie. Van die 80 euro kan je echt een hoop leuke dingen kopen. Ik zou denk ik mijn moeder sowieso verblijden met een foto op canvas of plexiglas. Ze wil al heel lang een foto van haar kinderen aan de muur hebben dus dat zou ik sowieso doen voor haar. En met de rest van het geld zou ik de rest van het huis leuk aankleden met fotolijstjes, vazen en ander decoratie materiaal. Ook de tuin hoef ik niet te vergeten. Misschien een leuk buitenschilderij, waxinelichthouders en bloempotten. Van alles om het thuis wat gezelliger te maken. En als ik dan nog wat geld over hou kan ik nog acrylverf en doeken kopen om zelf creatief aan de slag te gaan. Met die 80 euro kan je een hoop.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ik laat mijn e-mail adres hier liever niet openbaar achter, maar je kan me op Facebook vinden en mocht ik winnen via daar een berichtje sturen. Hopelijk maak ik zo niet minder kans. https://www.facebook.com/sabrina.hanenberg Ik volg je op bloglovin en op Facebook.

      Verwijderen
  32. Anoniem21.4.16

    Hallo, wij zijn nog op zoek naar lampjes voor op de babykamer, 9 juli zijn we uitgerekend!! :-) Groetjes Leonie. leoniedegeling82@outlook.com

    BeantwoordenVerwijderen
  33. Lindsey.wijman@hotmail.com , voor mijn nieuwe huisje straks, waar ik ga wonen na mijn trouwdag! :))

    BeantwoordenVerwijderen
  34. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

    BeantwoordenVerwijderen
  35. De cadeaubon kunnen ik en mijn vriend goed gebruiken omdat we volgende week ons huisje samen gaan opknappen.
    Marloesdebeer@gmail.com

    BeantwoordenVerwijderen
  36. heb al een waanzinnig mooi vloerkleed gezien

    BeantwoordenVerwijderen
  37. awesome ik doe graag mee :D vind die glazen stolpen zo mooi, zou super cute staan op mijn salontafel met wat kleine cactusjes in :)

    en looove je kalligrafie text board btw <3

    BeantwoordenVerwijderen
  38. Superactie!!!
    Was niet zo heel moeilijk kiezen wat ik zou koen, ik ben echt fan van de kwantum! En voor €80 kan ik wel leuke dingen kopen :)
    Ik ben net gaan samenwonen, en voor op de slaapkamer zoeken wij nog een schapenkleedje. Dus 2x https://www.kwantum.nl/vloer/vloerkleden/vloer-vloerkleden-vloerkleed-sherman-60x100-cm-0171004
    Ik zou onze pedaalemmers vervangen voor deze beauty's, (4x) https://www.kwantum.nl/wonen/huishoudelijk/afvalbakken/wonen-huishoudelijk-afvalbakken-pedaalemmer-5l-vintage-groen-0941015

    en 3 waszakken: https://www.kwantum.nl/catalog?params=fh_location%3d%2f%2fcatalog01%2fnl_NL%2fcategories%3C%7bcatalog01_wonen%7d%2fpr_productgroup%3E%7bbadkamerartikelen%7d%2fpr_subproductgroup%3E%7baccessoires%3bwasmanden%7d%26fh_refview%3dlister%26fh_lister_pos%3d12%26fh_user_date%3d20160421%26user_time%3d04211537%26current_url%3d%252Fwonen%252Fbadkamer-artikelen%252Faccessoires%26fh_sort%3d-pr_promotionenddateasnumber%26fh_user_date%3d20160421%26channel%3dDesktop%26fh_secondid%3d0610129

    Heb al zoveel spulletjes van de kwantum in en om mijn huis. Zie er altijd wel iets leuks!

    Ik volg je op fb en bloglovin

    BeantwoordenVerwijderen
  39. Anoniem21.4.16

    Ik zou een leuke fauteuille kopen..

    Facebook: Anna York
    Email: Anna_wienen2@outlook.com

    BeantwoordenVerwijderen
  40. Wow wat veel en wat een gave en mooie producten heb je kunnen scoren voor dat bedrag. Echt waanzinnig gewoon. Ik zou ook wel heel erg graag ons interieur een lente oppepper willen geven en los gaan met shoppen hihi. Shop til you drop 😄 ik loot heel erg graag mee voor deze awesome give away

    BeantwoordenVerwijderen
  41. Ow ja en mn mail is melissadejonge@hotmail.com hihi 😁

    BeantwoordenVerwijderen
  42. Ow ja en mn mail is melissadejonge@hotmail.com hihi 😁

    BeantwoordenVerwijderen
  43. Super leuke winactie!

    Wat ik zou kopen? Allemaal leuke hebbedingetjes waarvan vriendlief normaal zou zeggen; onzin, zoiets heb je toch al? Of is dat niet zonde van het geld? De bekende uitspraken haha.


    Liefs,
    Amy

    amyroerdink@gmail.com

    BeantwoordenVerwijderen
  44. Wat een toffe actie.
    Ik kom zo af en toe wel bij Kwantum.
    Mocht ik winnen dan zou ik gaan voor dekbedovertrekken, maar ook wat bloempotten & vazen zou ik kunnen gebruiken.
    anita71@caiway.net

    BeantwoordenVerwijderen
  45. Wat een schitterend leuke actie! Wat ik bij de Kwantum zou kopen als ik de waardebon zou winnen? Als eerste zou ik gordijnen bestellen voor de woonkamer, een paar leuke woondecoratie artikelen eveneens voor de woonkamer en als er dan nog geld over is dan zou ik een paar hobbyartikelen voor mijn dochter bestellen.

    BeantwoordenVerwijderen
  46. Ja je hebt heel leuke spullen gekocht!
    Ik zou de tuinstoeltjes in roze en donker grijs kopen voor in mijn tuin! Ik moet dan wel wat bijleggen maar 80 euro scheelt al heel veel en zal heel fijn zijn met alle hoge kosten. Helaas heeft mijn tuin dan niet de prioriteit..
    Nu alleen een eettafel buiten zonder stoeltjes.. :-)
    joycevdervelde@hotmail.com

    BeantwoordenVerwijderen
  47. Ik zou ook mintgroene dingen kopen I love it!
    Die kan vind ik geweldig zie hem al staan met een mooie bos bloemen ♡♡

    Ik volg je overal een tijd

    Greetz croltje

    BeantwoordenVerwijderen
  48. Ik zou ook mintgroene dingen kopen I love it!
    Die kan vind ik geweldig zie hem al staan met een mooie bos bloemen ♡♡

    Ik volg je overal een tijd

    Greetz croltje

    BeantwoordenVerwijderen
  49. Super leuk, ik zou lichtblauwe kussens voor op mijn bank en kaarsen en waxinelichtjeshouders en potten voor in de tuin kopen , duimen dus...

    BeantwoordenVerwijderen
  50. Hanne21.4.16

    Ik en mijn vriend hebben net een huis gekocht maar moeten het nog naar onze smaak inrichten! Zo'n prijs zou dus heel goed van pas komen! hannekemi@hotmail.com

    BeantwoordenVerwijderen
  51. Leuk, ik doe graag mee. Ik zou in elk geval wat opbergbakken kopen, wat leuke koper-kleurige accessoires en mijn huidige wekker is enorm verkleurd door de zon dus ik wil heel graag een nieuwe.

    BeantwoordenVerwijderen
  52. Wat een mooie quote in die lijst zeg! Welke vers is dat? Mijn vriend gaat binnenkort op zichzelf wonen, dus het zou leuk zijn als ik hem kan verblijden met leuke spulletjes! Ik doe graag mee :) jooolet@live.nl

    BeantwoordenVerwijderen
  53. Woooow hoe awesome! Met €80 kan je inderdaad wel veel leuke dingen scoren bij Kwantum! Ik zou voor een mooi gordijn gaan en een nieuwe tafellamp voor bij het studeren (juij, but not really haha, maar maakt het wel aangenamer). Ik volg je via bloglovin! Groetjes janabeeckman2@hotmail.com

    BeantwoordenVerwijderen
  54. Super leuke actie! ik woon al een paar maandjes op kamers, maar heb niet echt een budget om het leuk in te richten. ik zou bij de kwantum iets moois voor aan de muren kopen en sowieso die gave kan! Ik ben fan van minder groen, dus wat dat betreft zie ik al heel veel leuks tussen de spullen die jij gekocht hebt.
    sennafotoblog@gmail.com

    BeantwoordenVerwijderen
  55. Wat een super toffe actie! Ik zou van dat bedrag leuk mijn kamer kunnen restylen, helemaal leuk! (:
    Ik volg je op facebook en bloglovin'
    xx Jolijn

    BeantwoordenVerwijderen
  56. wat een enorm leuke spulletjes!! Ik vind die beton wekker zooooo super gaaf :-) Ik ga binnenkort verhuizen dus kan heel veel dingen gebruiken. Ik heb super leuke kuipstoeltjes gezien, maar ook een vloerkleed en spulletjes vind ik daar geweldig

    BeantwoordenVerwijderen
  57. Of leuke spulletjes voor in de tuin! Leukkkk :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  58. Amanda21.4.16

    Goede keuze dat mintgroen! Hier ook een minty interieur :)! Sinds oktober is onze achtertuin aangelegd, de verenda kan nog wel wat leuke aankleding gebruiken. Uiteraard ook in mint groen.
    Amandavangoethem@home.nl

    BeantwoordenVerwijderen
  59. Ahh superleuk, Nicole! Ik ga in september eindelijk verhuizen naar ons nieuwe appartementje, dus dit zal heel mooi uitkomen. Als ik zou winnen zou ik een supergave vloerlamp kopen. Mijn e-mailadres is lisabuitendijk@hotmail.com

    BeantwoordenVerwijderen
  60. Anneliese de Waal21.4.16

    Ik vind de wekker zo mooi, echt heel erg gaaf.
    Ik doe graag mee, een super prijs !!

    Groetjes van Anneliese, anneliese.dewaal@live.nl

    BeantwoordenVerwijderen
  61. kwamtum te gekke winkel en ik zou graag met het geld een tuinmeubelset halen..

    anneliesauke@gmail.com

    BeantwoordenVerwijderen
  62. Anoniem21.4.16

    Ik volg op Bloglovin en loot graag mee!
    de Kwantum is een heerlijke winkel.
    Deze mooie tuinbank zou ik graag aanschaffen: https://www.kwantum.nl/tuin/tuinbanken/tuin-tuinbanken-tuinbank-rives-146x44x48-cm-0222010

    Groeten,
    Grete Karina
    e-mail: gretekarina@hotmail.com

    BeantwoordenVerwijderen
  63. Gaaf! Ik was laatst bij Kwantum om inspiratie op te doen voor ons nieuwe huis, ik was ook aangenaam verrast door de collectie. Deze bon zou super goed uitkomen, voor onze woning waar we vanaf augustus de sleutel van krijgen! Ik zou gaan voor een grote klok en/of voor accessories, kunnen die mooi naast jou kalligrafie tekening op de kast :)

    Denisehandgraaf@live.nl

    BeantwoordenVerwijderen
  64. Wat een supertoffe winactie! Wij wonen hier nu een jaartje, maar het is nog lang niet af. Ik zou het bedrag eventueel bijleggen voor nieuwe eetkamerstoelen, want die zijn helemaal op. Of misschien een boekenkastje, of een badkamerkastje, of gewoon wat leuke versiering voor in huis. Geen idee eigenlijk, maar het zou wel snel op zijn. ;) Ik volg op BL & FB (Tamara Mara Großmaul). Mijn e-mail is paramara1982@gmail.com

    BeantwoordenVerwijderen
  65. Ik doe zeker heel graag mee met deze actie.. Zou vooral decoratieve spullen inslaan om mijn kale appartement wat te gaan vullen.. Woon er nu iets meer dan een half jaar dus dat word wel eens tijd.. Dit geeft dan de ideale mogelijkheid.. Volg je op fb mijn naam daar is Michael Noo en mijn mail is a.nooyen@mail.com

    BeantwoordenVerwijderen
  66. Zo leuk!! Ik wil al heel erg lang, heel erg graag een nieuwe lamp.. Sinds wij in dit huis wonen (zo'n 8 jaar denk ik) heb ik dezelfde lamp en hij geeft het nu helemaal op haha :') Echt tijd voor een nieuwe! Daar zou ik deze prijs sowieso voor gebruiken, ook zie ik bij Kwantum super leuke dekbedovertrekken! Ik ben heel benieuwd :))

    Ik volgde je al op bloglovin' en facebook!
    Mijn mail:
    info@emelinas.nl

    BeantwoordenVerwijderen
  67. Ohhh ze hebben zoveel leuks! Al veel mooie decoratiespullen gezien, maar die leuke Alu-keukentrolleys zijn ook wel heel erg welkom voor het opbergen van mijn scrapspulletjes!

    Ik volgde je al op Bloglovin'!
    E-mail: yvonnedrenth2@hotmail.com

    BeantwoordenVerwijderen
  68. Jeej wat leuk zeg! Voor weinig geld een hele andere sfeer in huis!!

    BeantwoordenVerwijderen
  69. Graag zou ik voor een nieuwe ladenkast gaan,
    Past perfect bij mijn nieuwe baan,
    Waarvoor ik graag een opgeruimde werkplek zou zien,
    De Kwantum ladekastjes zijn ook nog mooi bovendien.

    BeantwoordenVerwijderen
  70. Leuk! Ik doe ook mee! Ik zou vooral veel kaarsen kopen, denk ik. En misschien ook eens wijn- en champagneglazen en eens echt mooie mokken.
    Ik volg je via Bloglovin.
    contact.aspasiablog@gmail.com

    BeantwoordenVerwijderen
  71. ik doe heel erg graag mee. heb net mn woning verbouwd en daar kan ik wel wat nieuwe aankleding bij gebruiken
    aw.aarts@live.nl

    BeantwoordenVerwijderen
  72. Oh, dat draadhuisje is echt leuk. Ik zou dat kopen en wat tuindecoratie.

    BeantwoordenVerwijderen
  73. Dit is echt meant to be gewoon! ik ben net op zoek naar een eigen woonplek en de zoektocht neemt steeds serieuzere vormen aan. Hoewel ik al een aantal basis spullen heb (meubels) kan ik zeker nog wat shoptegoed voor accessoires gebruiken om het straks op te leuken. Deze winactie laat ik dus niet aan mij voorbij gaan! :D

    BeantwoordenVerwijderen
  74. Groen, groen! Niet alleen een bekende kreet bij Lingo maar ook in mijn hoofd. Ik race vanavond naar de Kwantum en heb zelfs mijn vriend zover weten te krijgen om mee te gaan. Ons huisje krijgt steeds beter vorm en onze portomonnee word steeds leger. De super ontdekkingen bij de kwantum komen dus als geroepen. Ook de ontdekking van jou blog ben ik er blij mee. De winactie zou ook mooi meegenomen zijn. Als het gratis is, kan mijn vriend echt geen bezwaar meer aanmaken tegen die groene tafellamp waar ik mijn zinnen op heb gezet ;) Liefs, Tember (tembervdheuvel@gmail.com)

    BeantwoordenVerwijderen
  75. Leuke winactie! Ik ben nog op zoek naar 2 krukjes naast mijn bed en heb bij Kwantum krukje Bergarac gezien. 30 euro per stuk dus dan heb ik nog 20 euro over om nog wat leuke accessoires te shoppen!

    BeantwoordenVerwijderen
  76. Ik zou heel graag shutters op onze slaapkamer willen hebben!

    BeantwoordenVerwijderen
  77. Cheryl Brasker22.4.16

    Verf! voor ons nieuwe huis

    BeantwoordenVerwijderen
  78. Wat een geweldige actie. Ik zou niet voor accessoires, maar voor een groter object. We zijn namelijk op zoek naar een steigerhouten bed en laten ze die nou net bij de Kwantum verkopen. Mochten wij winnen dan gebruiken we de cadeaubon graag voor het bed.
    Liefs,
    DenisevN

    BeantwoordenVerwijderen
  79. Spannend!!! Ik zou gaan voor muurverf. Van Ashford&sons hebben ze zulke mooie kleuren! Leuk voor op de meidenkamers ook..

    BeantwoordenVerwijderen
  80. Ik ben net verhuisd en neem een groot gedeelte van de accessoires uit mijn oude huis mee. De aardewerken kan die jij hebt, heb ik toevallig al maar dan van een aantal seizoenen geleden in een warme herfstgroen. Ik zou graag ook wat frissere items kopen die meer passen bij de lente.

    BeantwoordenVerwijderen
  81. Ik ben net verhuisd en neem een groot gedeelte van de accessoires uit mijn oude huis mee. De aardewerken kan die jij hebt, heb ik toevallig al maar dan van een aantal seizoenen geleden in een warme herfstgroen. Ik zou graag ook wat frissere items kopen die meer passen bij de lente.

    BeantwoordenVerwijderen
  82. Jedidja22.4.16

    Toffe winactie! Kwantum is zo leuk - daar steek ik graag eens de grens voor over (woon in B :-)). Ik heb een tof rond, jutte vloerkleed gezien die erg leuk gevlochten is! //vintage-colours@hotmail.com//

    BeantwoordenVerwijderen
  83. Anoniem22.4.16

    Wat zou ik dolgraag willen shoppen bij Kwantum om onze woonkamer gezellig te maken. Het lijkt me geweldig om dat te mogen doen van dit shoptegoed Ik ben al een poos aan het sparen voor o.a. een mooi vloerkleed, maar spulletjes zoals die mooie babyblauwe emaillen kan vind ik ook helemaal te gek Ik duim en wacht in spanning af :-) Groetjes Anita a.tuuk@hotmail.com

    BeantwoordenVerwijderen
  84. Hilde22.4.16

    Oh wat leuk! Sinds kort zit ik op kamers en mijn 7m2 kunnen nog wel wat opgeleukt worden! Vooral wat kussentjes en fotolijstjes om het te personaliseren zou ik graag nog willen hebben :) (hildekouwenberg@live.nl)

    BeantwoordenVerwijderen
  85. Jaaa doe sowieso mee! Ik heb sinds een half jaar mijn eigen appartementje, wel gehuurd, met een vriendinnetje en aangezien we beide arme studenten zijn hebben we het nog niet kunnen opleuken en staan alleen maar de hoognodige dingen in huis. Dus wil heel graag een leuk kleed kopen voor in de woonkamer en een mooi schilderijtje.

    Liefs, Mariette

    BeantwoordenVerwijderen
  86. wauw ja gaaf ik doe graag mee! ik volgde je blog al via bloglovin:) ik zou zeker weten die kannen ook kopen, om als vaas te gebruiken! en nieuw beddengoed kan ik ook wel gebruiken! bertine@aboutfashion.nl

    BeantwoordenVerwijderen
  87. Ik doe graag mee. Wil t geld gebruiken voor een stuk speciaal vloerbedekking dat geschikt is voor in een garage

    BeantwoordenVerwijderen
  88. Wat super en geweldig dat we dit zomaar kunnen winnen :) . Ik zou er enorm blij mee zijn en mijn huiskamer wat oppimpen ������ Nu maar hopen en keihard duimen (Y) dat mijn naam straks zal verschijnen :)

    BeantwoordenVerwijderen
  89. Ik <3 kwantum. Met zo'n waardebon zou ik helemaal los gaan op de accesoire-afdeling! Oh en zo'n draadmand met houtendeksel bijzettafeltje. Corby heet ie geloof ik. prachtig.

    BeantwoordenVerwijderen
  90. Super leuk zeg! Ik doe graag mee!
    Ik volg je blog op Bloglovin' en Facebook. Wat ik zou kopen zijn allemaal leuke decoraties omdat ik binnenkort op kamers ga (in Ede!) Ik krijg van je blogs echt heel veel inspiratie dus ik weet me wel raad met de cadeaubon!
    dorien_krale@live.nl
    Liefs, Dorien

    BeantwoordenVerwijderen
  91. Wauw, wat een leuke spulletjes heb je allemaal gekocht bij de Kwantum. Ik kom er ook graag om spulletjes voor in huis te kopen. De draadmandjes zijn echt mijn favoriet. Met zo'n cadeaubon zou ik die ook zeker halen plus andere woonaccessoires :). Ik doe dan ook graag mee met je winactie. Mijn e-mailadres is dreamjewels@hotmail.com. Ik ben benieuwd!

    BeantwoordenVerwijderen
  92. Super leuk zeg! Ik zou sowieso het draadstalen huisje en mandje kopen, echt schattig! :-) ik zou daarnaast gaan voor een hippe nieuwe BBQ!
    (ik volg je natuurlijk allang op bloglovin en volg je nu ook op facebook :-) )

    BeantwoordenVerwijderen
  93. kempenaers24.4.16

    leuke winkel kwantum, denk dat ik zou gaan
    voor een mooie vloerlamp
    mijn emailadres: anita.kempenaers@pandora.be

    BeantwoordenVerwijderen
  94. brants24.4.16

    doe graag mee aan deze actie, ben mijn woonkamer aan het renoveren en kan nog wel wat leuke spullen gebruiken
    emailadres: brantsharry@hotmail.com

    BeantwoordenVerwijderen
  95. Wat een leuke winactie zeg! Ik ga in september beginnen aan mijn studie Liberal arts and sciences aan de UU, en ik verwacht dan ook op kamers te gaan. Zo'n bon is dan echt ideaal voor een kast, dekbedovertrek of toch zo'n leuke betonnen wekker :) Ik weet in ieder geval zeker dat ik er wel iets leuks mee kan vinden! (email: sarahherforth5@gmail.com)

    BeantwoordenVerwijderen
  96. Er zijn altijd wel leuke dingen te vinden bij Kwantum!! Als ik de cadeaubon zou winnen, zou ik m'n moeder verrassen voor Moederdag/haar verjaardag door de woonkamer op te pimpen met leuke woonaccessoires <3 Hun huis ziet er uit als of de tijd is stil blijven staan in de jaren '70 en lijkt erg op een blokhut en zou ze graag verrassen :)
    Uiteraard volg ik je op Facebook én Bloglovin', mijn e-mailadres is laurajonkers7@hotmail.com.

    Liefs x

    BeantwoordenVerwijderen
  97. Super leuke items heb je gescoord bij de Kwantum. Als ik de cadeaubo zou winnen, zou ik voor mezelf intereur spulletjes kopen voor mijn nieuwe apartement. Zo heb ik nog geen leuk dekbedovertrek. Mijn vriendin gaat binnekort samenwonen met haar vriend ook zal ik iets leuks voor hun huis kopen. Graag zou ik ze verassen.
    Ik volg je op bloglovin
    Mijn mailadres is wendy.straathof@hotmail.com

    liefs, wendy x

    BeantwoordenVerwijderen
  98. Super leuke items heb je geshopt ik zou wel nieuwe items kunnen gebruiken voor mijn appartementje en ik zou ook nog wat voor mijn moeder willen kopen die is binnenkort jarig graag zou ik haar verassen Ik volg je op Bloglovin en Facebook! Xx
    Mijn e-mailadres is tessameyer@live.nl
    Liefs Tessa x

    BeantwoordenVerwijderen
  99. Anoniem25.4.16

    Mooie dingen allemaal! Ik doe graag mee, dan kan ik lekker los bij de kwantum. Voor een lamp bv. Of een krukje. Zoveel te zien komt helemaal goed! Mijn mail is sabrina at denklicht punt nl Groetjes Sabrina

    BeantwoordenVerwijderen
  100. Wauw, wat een ontzettend toffe winactie! Ik doe graag mee. Ik hoop volgend jaar mijn studie communicatie te beginnen (aan de CHE, haha) en dus moet ik op kamers. Een studie en alles wat daarbij komt kijken is best wel duur, maar m'n kamer wil ik hoe dan ook leuk inrichten. Daar zou deze bon me zeker bij van pas kunnen komen! M'n mailadres is: klaskeslotboom@gmail.com. Liefs!

    BeantwoordenVerwijderen
  101. Wat een gave dingen hebben ze daar zeg! Ik zou zou sowieso de wekker kopen en de rest zou wel op gaan aan onze verbouwing haha. Mijn email is djuli.bravenboer@gmail.com

    BeantwoordenVerwijderen
  102. We zijn nog niet zo lang gelden verhuisd en ik zoek nog leuke accessoires om die huis een meer thuis te maken

    BeantwoordenVerwijderen
  103. Voor onze babykamer ben ik nog op zoek naar een leuk stoeltje of krukje. Ook een leuk kussen voor erbij en een vloerkleedje om het af te maken. Het tegoed zou dus echt heel goed van pas komen!

    BeantwoordenVerwijderen
  104. Leuk! Ik zou een boekenplank kiezen voor de kamer van mijn dochter en een bijzettafel voor in de woonkamer.

    BeantwoordenVerwijderen
  105. IK doe ontzettend graag mee aan deze actie. Op dit moment ben ik samen met mijn vriend bezig om mijn eigen kantoortje te ontwerpen/bouwen en ik kan zeker nog wel wat leuke aankleding gebruiken. Ik wil het liefst een Scandinavische stijl met mintgroene accenten. Dit zijn echt hele leuke spulletjes. Leuke inrichting zo!

    BeantwoordenVerwijderen
  106. Anoniem29.4.16

    Wat heb je een super leuk interieur! Ik doe heeeel graag mee met deze winactie, want ik ga volgende week verhuizen. Ik zou een (vloer)kleedje kopen en verschillende vaasjes in verschilende groottes.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Anoniem29.4.16

      Mijn e-mail is: monportdattache@outlook.com

      Verwijderen
  107. Aah super leuk! Ik woon zelf in het buitenland, maar ik zou m gebruiken om leuke dingen te kopen voor bij mijn vriend thuis in Nederland! En ik hou van mintgroen en ik wil heel graag een canvas voor aan de muur!
    Ik volg je via Facebook :-)
    sandravhooijdonk@gmail.com

    BeantwoordenVerwijderen
  108. Anoniem29.4.16

    Ik zou de bon aan mijn zus geven. Ze krijgt straks een nieuw huisje en is dol op alles van de Kwantum.Ze volgt heel veel bloggers etc. om allemaal inspiratie op te doen.
    Mijn e-mail adres: gekevanderveer@hotmail.com

    BeantwoordenVerwijderen
  109. Oh dat zou echt heel goed uitkomen! Ik vind Kwantum erg leuk. Wij zijn nu op zoek naar gordijnen en dan is 80 euro erg welkom!

    BeantwoordenVerwijderen
  110. Wat zou ik graag willen winnen, want ik ben helemaal verliefd geworden op dit vloerkleed. Wat zou dat een geweldige sfeer geven in ons ruig/romantische sfeer thuis
    https://www.kwantum.nl/vloer/vloerkleden/vloer-vloerkleden-vloerkleed-persia-120x170-cm-0171089 Fijn weekend Anita, a.tuuk@hotmail.com

    BeantwoordenVerwijderen
  111. Liesbeth Barto29.4.16

    Oh wat zou dit geweldig zijn! Dan ga ik lekker samen met mijn dochter shoppen voor "leuke hebbedingetjes" :-) Zij woont sinds een paar maanden op zichzelf en kan nog wel wat leuks gebruiken voor haar huisje. En ik zelf ben ook wel toe aan wat vernieuwing van het interieur. Waarschijnlijk ga ik een houten tafeltje c.q. krukje voor dit shoptegoed halen, maar ook zo'n mooie stolp en wat leuke schilderijtjes. Daarnaast nog wat nieuwe kussentjes en de woonkamer ziet er meteen heerlijk gepimpt en fris uit.

    BeantwoordenVerwijderen
  112. Leuke winactie! Ik doe graag mee.Ik wil graag een stolp willen kopen

    BeantwoordenVerwijderen
  113. Super leuke spulletjes! Dat klokje is ook zo gaaf! K ga binnenkort verhuizen naar een zomerhuisje, zou deze spulletjes heel graag willen shoppen van de waardebon!

    BeantwoordenVerwijderen
  114. Wauw, wat een toffe spulletjes! Ik en mijn vriend gaan met een paar weken samenwonen, dus wij kunnen nog wel wat accesoires gebruiken!

    Fijn weekend,
    Leonie

    leoniejagt18@gmail.com

    BeantwoordenVerwijderen
  115. Anoniem30.4.16

    Misschien nu een dubbel berichtje, maar voor mijn gevoel ging het niet helemaal goed.
    Ze hebben heel veel leuke spulletjes bij de Kwantum, maar ik zou niet voor binnen iets uitkiezen maar voor buiten. We zullen toch binnenkort wel eens kunnen genieten van ons terrasje, bij de Kwantum hebben ze leuke vogelhuisjes, lantaarns, wandetagere e.d.Daar zou ik voor gaan.
    Groetjes Anja.

    anjawattez@hotmail.com

    BeantwoordenVerwijderen
  116. Anoniem30.4.16

    Super actief. Ik volg je blog al een hele tijd en ben daardoor ook beter mijn uitgaven bij gaan houden. Zou graag shoppen bij de kwantum. Vooral de betonlook items zijn favoriet! Mijn mailadres is montglane@live.nl. groetjes Chantal

    BeantwoordenVerwijderen
  117. Anoniem30.4.16

    Wauw, wat gaaf! De Kwantum heeft zoveel mooie en handige spullen en vaak ook erg goed geprijsd. Dus met dit tegoed kan je, zoals je zelf al aangaf, heel veel doen! De wandlamp Atlas zou goed in de woonkamer staan. Opbergmanden zijn ook altijd fijn! Wandetagere Vertou grijs zou de tuin extra opfleuren, net als de Albi lantaarns in die frisse kleurtjes! Verder zijn er kleurrijke vaasjes waar ik hebberig van word, bijvoorbeeld de Rennes en Dole vazen :p De vrolijke deurstoppers (spaar ze allemaal! :D ) En dekbedovertrek Flo zou de slaapkamer van mijn dochter nog toffer maken. Flamingo's!!!
    Groetjes Bodil (ladyloca1986@hotmail.com) ps ik volg je nu ook via Bloglovin'

    BeantwoordenVerwijderen
  118. Super tof, wat een hoop leuke trendy items! Ik woon sinds kort op mezelf en ben al druk bezig met behangen, schilderen, laminaat leggen en poetsen. Mijn huis in nu bijna zo ver af dat ik kan gaan beginnen met het gezellig maken en inrichten. Bij het zien van deze foto's begin ik dan ook meteen te "watertanden", wat ziet dat er allemaal super sfeervol en gaaf uit! Met dat shoptegoed zou ik ook gaan voor de leuke wekker en de stoere cactus maar ook deze sfeervolle lamp; https://www.kwantum.nl/verlichting/tafellampen/verlichting-tafellampen-tafellamp-no-2-beige-1576022 en klok; https://www.kwantum.nl/wonen/woondecoratie/klokken/wonen-woondecoratie-klokken-klok-vintage-offwhite-60-cm-0703026 vind ik super leuk! Nog een stijlvol kussentje erbij; https://www.kwantum.nl/wonen/woontextiel/woon-en-sierkussen/wonen-woontextiel-woon-en-sierkussen-kussen-veren-45x45-cm-0781450 en dan zou ik me al helemaal thuis kunnen gaan voelen! (ramonabruijgom@hotmail.com)

    BeantwoordenVerwijderen
  119. Die wekker is leuk! Die ga ik sowieso aanschaffen. Ik ben net verhuisd dus ik zou los gaan op de woon-accessoires!

    Gr, Paulien
    Psteenmeijer@gmail.com

    BeantwoordenVerwijderen
  120. Anoniem6.5.16

    Ik zou leuke spulletjes voor in mijn woonkamer kopen... ik wil de kleurtjes een beetje veranderen, maar heb niet veel te besteden, dus het gaat stukje bij beetje... dit winnen zou super zijn.

    BeantwoordenVerwijderen
  121. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

    BeantwoordenVerwijderen
  122. Anoniem25.7.16

    Good day,

    My name is Mark Williams, i am the managing director of Richardson Clifford Loan Company. I wish to inform you that we currently giving loans at an affordable rate of 2%. Send your applications now . Terms and conditions applies

    Company Name: Richardson Clifford Loan Company.
    Company Email: richardsoncliffordloaninvestment@hotmail.co.uk
    Company manager's number: +2348142681151

    BeantwoordenVerwijderen