MEGA shoplog! Kwantum interieur items - The Budget Life | Blog over geld besparen, verdienen & investeren

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Trending Posts

Display Instagram Footer

No

Dark or Light Style

Light

Zoeken

Sticky Menubar[On/Off]

on

Preloader[On/Off]

off

Fixed Menu (yes/no)

yes

Sticky Sidebar

on

Infinite Scrolling[On/Off]

off

Post Styles[Simple/List/Grid]

Simple

Featured Slider

Featured

Headers [Header1/Header2]

header2
Uncategorized

MEGA shoplog! Kwantum interieur items



Vandaag heb ik een shoplog voor jullie. En niet zomaar één, want het is echt een MEGA shoplog! Sinds maart woon ik op mezelf en ik ben nog steeds bezig om mijn huisje helemaal compleet te maken met de laatste items. 
Toen Kwantum mij benaderde of ik het leuk vond om een samenwerking aan te gaan, hoefde ik niet lang te denken. Natuurlijk wilde ik dat! Ik kwam niet vaak bij Kwantum, maar ik kan je nu alvast vertellen dat Kwantum vanaf nu tot één van mijn favoriete budget interieurwinkels hoort.

Er is zóveel leuks te koop en dat voor een heel fijn prijsje. Vandaag laat ik zien wat ik allemaal heb uitgezocht!


Ik waarschuw je vast: deze shoplog bevat héél veel mintgroene items. Mijn meubels zijn voornamelijk wit en grijs, maar alle interieur items zijn mintgroen en turquoise, mijn lievelingskleur. En voor alle mintgroen-lovers is de Kwantum een heus walhalla, want er zijn héél veel toffe mintgroene interieur items te vinden.

Dit draadstralen mandje met jutezakje erin is eigenlijk bedoeld om een plantje in te zetten, maar je kunt hem natuurlijk ook prima voor iets anders gebruiken en dat is precies wat ik doe! Ik gebruik het om mijn dagelijkse make-upproducten in op te bergen.

Dit mandje kost €3,50.



Normaal ben ik helemaal niet van de matchende items, wat mij betreft mag alles nét even anders zijn. Maar toen ik deze onderzetters en theedoos zag, vond ik het toch wel heel erg leuk dat ze allebei hetzelfde printje hebben.
Het theedoosje vind ik lekker klein en heeft drie vakken. Ik kan me voorstellen dat zo'n theedoos voor veel mensen te klein is, maar voor mij is hij perfect!

De onderzetters zijn verkrijgbaar per 4 stuks (ook nog in andere leuke printjes) en kosten €2,50. De theedoos kost €4.


Met deze prachtige, babyblauwe emaillen kan ben ik héél erg blij! Ik struin al tijden kringlopen af in de hoop zo'n emaillen kan te vinden, maar helaas zonder resultaat. En nu vond ik mijn "droom kan" gewoon bij de Kwantum, hoe toevallig. Het is een vrij grote kan en is eigenlijk bedoeld om in de tuin te zetten, maar ik vind het vooral tof om deze als vaas te gebruiken!

Deze babyblauwe emaillen kan kost €6.


Nóg zo'n item die ik al héél lang wilde: een glazen stolp. Ik had al wel eens eerder zulke stolpen gezien bij de Xenos, maar die waren heel erg groot. Ik was op zoek naar een wat compacter model en deze voldoet precies aan mijn wensen! 

Deze stolp kost €6. 


Oké. Dit is zo'n item, you either hate it or you love it. En tot nu toe vinden alle mensen die bij mij thuis over de vloer zijn gekomen het een verschrikkelijk ding: dit zilveren kussen. Ik vind hem zó fout en kitsch dat ik hem leuk vind, maar ik kan heel goed begrijpen dat heel veel mensen het maar niets vinden.
Het nadeel van dit kussen is dat hij heel erg snel beschadigd raakt, dat zie je wel op de foto. Maar een uniek kussen, dat is het zeker!

Ik kocht dit kussen voor €12, maar hij is nu in de aanbieding voor €6!


Ik ben dol op plantjes en bloemen in mijn kamer, maar helaas ben ik een regelrechte ramp in het verzorgen van bloemen en zelfs de meest makkelijk te onderhouden planten gaan dood als ik ze verzorg. Tja... dan is er maar één oplossing: nepbloemen en -planten!

Veel nepbloemen en -planten zien er al snel héél erg nep uit, maar bij de Kwantum was ik positief verrast door de kwaliteit. Deze twee groene takken zien er toch net echt uit?! Ze kostten €3,75 per stuk.


Vazen kun je nooit genoeg hebben, toch? :-) En bovendien, zo'n groot, glazen model had ik nog niet! Het glas heeft een subtiele, grijze tint wat ik heel erg tof vind. In deze vaas heb ik de groene takken gezet die je eerder in deze shoplog zag.

Normaal kost deze vaas €6, maar nu is hij afgeprijsd voor €3, een koopje!


En ook van kaarsjes kun je nooit genoeg hebben, al zeg ik het zelf. Deze twee kaarsjes zijn eigenlijk bedoeld voor buiten, maar ik dacht: die kan ik toch ook gewoon binnen gebruiken?
Niet dus... Deze kaarsen hebben een dikke lont en zodra je de kaarsen uitblaast, komt er ontzettend veel rook vanaf. Het gevolg? Mijn hele kamer stond blauw van de rook. Oeps, dat was natuurlijk niet de bedoeling. Aangezien ik geen tuin of balkon heb, gebruik ik ze nu maar gewoon als sier binnen.

Maar, als je wél een tuin hebt, zijn dit enorm toffe kaarsen! Je betaalt er €2 per stuk voor.


Deze super leuke plastic drinkflesjes met opvallende dop waren maar €1 per stuk. En ja.. dat kan ik natuurlijk niet zomaar laten liggen :-)


Hóe gaaf is deze kan? Het liefst zou ik hem zelf houden, maar ik heb hem als cadeautje voor de ouders van Tim gekocht. De kleur is misschien ook nét iets te hard en te groen voor in mijn interieur, maar in de woonkamer van Tim's ouders past deze perfect!
Deze kan kost €9.


Alles wat mintgroen is, pakt direct mijn aandacht, zo ook dit super schattige waxinelichthoudertje in - jawel - mintgroen. Hij kost maar €2 en hier kun je gewoon een normaal waxinelichtje in zetten.


Bij zulk soort "betonnen" items moet ik altijd meteen aan Anne denken die een aantal van zulk soort items in haar interieur heeft staan. Het is niet meteen mijn smaak, maar ik vond dit wekkertje toch wel héél erg tof. Ik kan totaal niet tegen tikkende klokken, dus hij blijft lekker zonder batterij op mijn kamer staan als eyecatcher in mijn interieur!


Oké jongens, we zijn bijna aan het einde hoor! Als één van de laatste dingen kocht ik dit super leuke witte muurrekje met een klein vogeltje bovenop. Ik heb hem al aan mijn muur gehangen en er wat leuke dingetjes in gezet. Morgen laat ik zien hoe ik hem precies heb gestyled.

Voor dit muurrekje betaal je €4.


En tot slot: een beetje suf, maar wel héél erg praktisch (en mintgroen!): twee diepvriesbakjes. Heel goedkoop ook, twee stuks voor slechts €0,95 - koopje!

Zo, dat waren al mijn geshopte spulletjes van de Kwantum. Ik ben er super blij mee en dit is toch wel één van de leukste samenwerkingen die ik voor mijn blog heb gehad. Ik ben nu eenmaal dol op interieuritems.

En het leukste is dat ook één van jullie binnenkort los kan gaan bij de Kwantum. Morgen mag ik namelijk iets heel tofs verloten op mijn blog én laat ik meteen zien hoe ik al deze items uit de shoplog in mijn interieur heb gezet. Stay tuned!

Deze blogs vind je misschien ook leuk:

24 opmerkingen:

  1. Aaah wat leuk dat wekkertje, haha! Grappig dat beton je aan mij doet denken - althans.. Mijn interieur! Leuke dingetjes heb je gekocht!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. De nepplantjes, DIE STOLP! <3

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Aaaaah Nicole, zo veel leuke dingen! Vind vooral het betonnen klokje héél erg leuk <3

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Leuke spullen! Wij hebben laatst een hanglamp gekocht daar, voor maar €5! Lag in de opruimingsbak. Het is jammer dat de Kwantum niet bij mij om de hoek zit, ik zou daar vaker naartoe willen gaan om rond te neuzen.
    De emaille kan en "vogelkooitje" is super leuk!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Kwantum heeft verrassend leuke items! Van al die mintgroene spulletjes word ik ook helemaal blij. Vooral zo'n ouderwetse kan is helemaal mijn ding. Die is inderdaad perfect voor een mooie bos bloemen!

    BeantwoordenVerwijderen
  6. wat een leuke spulletjes! Als ik binnenkort uit huis ga, moet ik ook maar eens een kijkje nemen bij Kwantum :)

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Wat een onwijs leuke spulletjes! :)

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Wauw wat een onwijs leuke dingen heb je voor je huisje gekocht.

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Dat muurrekje is zo schattig! Vind die stolp ook geweldig, zoiets wil ik ook nog!

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Hele mooie items heb je gekozen, dat mandje met de jute zak is erg leuk en dat klokje is veel te schattig.

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Wauw prachtige items heb je gekocht voor in je huisje, leuk voor te zien :)
    X

    BeantwoordenVerwijderen
  12. die emaillen kan wil ik ook, leuk als vaas!

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Wauw, wat een leuke aankopen allemaal!

    BeantwoordenVerwijderen
  14. ik moet ook nog steeds eens een stolp halen!

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Waaaaauw!! Dit is inderdaad een samenwerking om van te dromen. Wat heb je ontzettend leuke dingen uitgekozen. Ik kan me helemaal vinden in je mintgroene keuze. Ik ben zelf ook echt dol op mint groen en dat is hier in huis ook goed te zien.

    BeantwoordenVerwijderen
  16. ahhh super leuke dingen heb je gekocht! Vooral je klokje *hearteyes*

    BeantwoordenVerwijderen
  17. Zo leuk! Mijn halve huis is ook mintgroen zelfs 1 muur

    BeantwoordenVerwijderen
  18. Leuk al die mintgroene spullen. Ben benieuwd hoe het eruit ziet in je interieur

    BeantwoordenVerwijderen
  19. Leuk al die mintgroene spullen. Ben benieuwd hoe het eruit ziet in je interieur

    BeantwoordenVerwijderen
  20. Wat een prachtige items heb je gekocht, ik vind vooral die vaas echt super mooi!

    BeantwoordenVerwijderen
  21. Anoniem21.4.16

    Wat een toffe spullen heb je gekocht en wat veel ook voor € 80,00! Ik wil zelf mintgroene accessoires toevoegen aan mijn nu nog vooral lichtroze woonkamer. Ook was ik nog op zoek naar een leuke bijzettafel, maar ik hoef niet langer te zoeken want die heb ik zojuist gevonden bij de Kwantum. Als ik de gelukkige winnares wordt koop ik in ieder geval bijzettafel Corby groen en verder ga ik er dan nog even rustig de tijd voor nemen want ik zie echt zoveel leuks!

    BeantwoordenVerwijderen
  22. Prachtige spulletjes allemaal! Kwantum heeft tegenwoordig steeds meer leuk spul!

    BeantwoordenVerwijderen
  23. De glazen stolp vind ik zo mooi!! Die staat bij mij op het wenslijstje.. Ieder seizoen andere spulletjes eronder en nieuwe creaties maken, supermooi

    BeantwoordenVerwijderen
  24. Wat een SUPERmooie spulletjes! Echt heel leuk allemaal :)

    BeantwoordenVerwijderen