Photo Diary #70 | Werken in het Van der Valk hotel, kalligrafie & een nieuwe camera! - The Budget Life | Blog over geld besparen, verdienen & investeren

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Trending Posts

Display Instagram Footer

No

Dark or Light Style

Light

Zoeken

Sticky Menubar[On/Off]

on

Preloader[On/Off]

off

Fixed Menu (yes/no)

yes

Sticky Sidebar

on

Infinite Scrolling[On/Off]

off

Post Styles[Simple/List/Grid]

Simple

Featured Slider

Featured

Headers [Header1/Header2]

header2

Photo Diary #70 | Werken in het Van der Valk hotel, kalligrafie & een nieuwe camera!Welkom bij een nieuwe Photo Diary! Afgelopen week heb ik een hele drukke en leuke week gehad. Ik werkte twee dagen op kantoor, was twee dagen in het Van der Valk hotel in Veenendaal voor mijn werk en was op vrijdag lekker vrij. Ik heb veel met vrienden afgesproken, ging een middagje poolen in Arnhem met Tim, ging met een vriendin kalligraferen én... ik kocht een nieuwe camera! Kijk je mee naar mijn week?


Zaterdag is mijn lievelingsdag van de week! 's Ochtends werk ik aan mijn blog, doe ik wat boodschappen en maak ik schoon. Daarna maak ik me klaar om naar Tim te gaan. Mijn haar wordt alweer zó lang! Ik zit nu echt te twijfelen of ik het weer als bob zal knippen of toch maar weer lang zal laten groeien.


Samen met Tim naar Arnhem! Eerst genieten we van het zonnetje op een terrasje in Arnhem, samen met de ouders van Tim.En daarna gaan we poolen! Tim wint altijd met alle spelletjes die we spelen, dus je kunt ook vast wel raden wie er met poolen wint :-(


's Avonds komen vier vriendinnen langs bij mij thuis. We kletsen gezellig bij en rond 12 uur gaan we naar het Museumplein in Ede om - jawel - uit te gaan. Ik ben al maanden niet meer uitgeweest, maar nu hebben we weer een keer zin om te gaan. En het is hartstikke gezellig, ik ben pas rond half 4 thuis en dat is voor mijn doen echt héél laat!


Op zondag is het super lekker weer! Mijn zusje komt na de kerk gezellig bij mij langs. We zoeken alvast wat dingen op die we willen doen als we deze week naar Marmaris gaan, aaah ik heb er zoveel zin in! Marlinde blijft ook eten, we maken wraps met kip, paprika en een sausje. Hmmm!


En Marlinde verzorgt het toetje. Dit is papaya sorbetijs van de Lidl. Echt ENORM lekker!


's Avonds ga ik weer naar Zetten, omdat Tim's broer zijn verjaardag viert. We eten met z'n allen pizza, maar omdat ik eigenlijk al heb gegeten, hoef ik maar een klein stukje.


Maandagochtend: op kantoor de nieuwe Adformatie lezen. Een groot stuk in het tijdschrift gaat over influencers en YouTubers, super interessant om te lezen!


's Avonds eet ik bij Sarah, een vriendinnetje van de kerk. Daarna komt ze bij mij thuis om m'n huisje te bewonderen en zijn we samen creatief bezig met kalligrafie. Blijkbaar lekt één van mijn pennen enorm en dit is het resultaat... Oeps!


Een creatieve chaos, love it!


Op dinsdagochtend denk ik: lekker, een appeltje bij het ontbijt. Maar zoals je ziet, beginnen de pitjes van deze appel te groeien. Zo bizar, ik had dit nog nooit eerder gezien!


's Avonds blijft Tim eten en eten we oerhollands: gebakken aardappeltjes, sperziebonen met komkommer en een schnitzel.


Deze mooie tulpen haalde ik op zaterdag bij de bloemist, maar helaas stonden ze binnen een paar dagen al helemaal slap in de vaas. Ik snap er niks van!


Leuk hoekje in mijn kamer!


Op woensdag en donderdag ben ik voor mijn werk in het Van der Valk hotel in Veenendaal met twee collega's. Daar overleggen we en zijn we bezig met allerlei processen voor te bereiden. Onder het genot van een taartje!


's Middags lunchen we bij het Van der Valk hotel en hier wordt echt de lekkerste lunch OOIT geserveerd. Werkelijk alles waar je zin in hebt kun je hier vinden, van warm eten tot salades en van broodjes tot aan yoghurt en cakejes. Dit is dan ook niet het enige bordje met eten dat ik naar binnen peuzel, want ik wil alles proeven, haha!


Mijn avondeten van woensdagavond: Chinese mie met kip, groenten en ketjap-sesamsaus.


Al mijn cadeautjes ingepakt voor de Instaswap! Ik ben zo benieuwd wat mijn swapmaatje ervan vindt en natuurlijk ook wat ik ontvang!


Dag twee in het Van der Valk hotel. Ze hebben hier super mooie vergaderzalen met hele toffe, leren bureaustoelen.


En weer zo'n schandalig lekkere lunch met een bord vol eten!


En alsof we die dag nog niet genoeg lekkers hebben gegeten, sluiten we de dag af met een diner in het hotel. Als voorgerecht neem ik deze quinoa salade met rucola, rode ui, cashewnoten en peer. Een hele bijzondere combinatie, maar wel enorm lekker!


En het hoofdgerecht: een méga grote schnitzel met champignons, champignonsaus, frietjes en groenten.


Ik ben dol op nagerechtjes en dit nagerecht is één van de lekkerste nagerechten die ik OOIT heb gegeten. Links zie je een bolletje bloedsinaasappelijs met amandelschaafsel en een speculaascheesecake. Zoooo lekker!


In 2012 kocht ik mijn spiegelreflexcamera, de Canon 550D. Ik ben er nog steeds heel erg blij mee, maar ik merk wel dat de kwaliteit langzaam achteruit gaat. Bovendien is het ook niet altijd fijn om zo'n lompe, grote camera overal mee naar toe te sjouwen.
Daarom ging ik op zoek naar een vervanger voor mijn grote spiegelreflex: een compacter model maar wel met dezelfde kwaliteit. En dan kom je al snel op een systeemcamera uit! Deze camera ligt een beetje tussen een digitale camera en spiegelreflex in.

Dit is 'm geworden: de Panasonic Lumix GF7 met een 12-32mm lens. Ik ben er echt súper blij mee en de kwaliteit is eigenlijk net zo goed als mijn spiegelreflex.


Waarom ben ik zo'n ramp met planten? Net als mijn tulpen, gaat ook mijn kamerplant die ik van een vriendin kreeg tijdens mijn housewarming, helemaal slap hangen. Boehoeee!


Vrijdag is mijn vrije dag! 's Ochtends moet ik even naar kantoor voor een afspraak en 's middags ga ik (door de regen, mehhh) naar het centrum om daar wat dingen te kopen voor mijn vakantie!
Tim is vroeg klaar met werken en komt aan het einde van de middag naar mij toe. We spelen een potje Stratego en éven lijkt het erop dat ik ga winnen. Maar nee. Helaas.


Ons bijzondere avondeten: rijst met ketjap-sesam kip en een broodje knakworst met knoflooksaus, haha!


Op vrijdagavond komen Wilbert, Glenn en zijn vriend Rick langs. Wilbert en Glenn ken ik nog van de middelbare school. We hebben na die tijd gewoon contact gehouden en we zien elkaar nog regelmatig, heel erg gezellig!

Ik heb zoooo'n zin in deze week! Ik werk op kantoor van maandag tot en met woensdag en donderdag ga ik op vakantie! Aaah, ik ben er zo aan toe. Samen met mijn zusje vlieg ik naar Marmaris in Turkije om daar acht dagen te genieten van de zon. De weersvoorspellingen zijn enorm goed, zoals het er nu naar uit ziet, is het continu rond de 30 graden. Mij hoor je niet klagen hoor :-)

Deze blogs vind je misschien ook leuk:

9 opmerkingen:

 1. Bij van der Valk kan je zeker goed eten. Wij gingen er wel eens naartoe als we het druk hadden gehad en wij toe waren aan een goede maaltijd.
  Wat een rare appel... ik dacht even dat het een worm was!
  Ik kwam vroeger vaak in Zetten, mijn broer woonde daar. Dat is lang geleden...
  Ik wens je alvast een fijne vakantie!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een leuke week! Het eten ziet er allemaal heerlijk uit, ben met name heel nieuwsgierig naar het bloedsinaasappelijs.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een gezellige dairy! Aaaah en wat ziet dat eten van Van Der Valk er toch altijd lekker uit.. Om trek van te krijgen, Hahah. En wat leuk dat je nog zo goed contact heb met oude klasgenootjes, lijkt mijn heel gezellig!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ziet er uit als een leuke week! Dat hoekje van je kamer vind ik ook erg leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Anoniem17.4.16

  Wat een leuke foto's, ziet er uit als een fantastische week!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. oehh krijg gewoon zin in wat lekkers als ik al die food foto's zie :D

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Aaaah bijna op vakantie, zo fijn! Leuke week <3

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ahh wat een leuke foto's! Vind jouw kaligrafie plaatjes er elke keer zo leuk uit zien! Echt tof!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Fijne vakantie alvast, wat een heerlijk vooruitzicht! En veel leuke foto's weer. Wat gezellig dat je weer eens op stap ging. Ik doe dat ook niet super vaak, maar als ik ga dan ben ik juist trots als ik 'al' om half 4 thuis ben hahaha :').

  BeantwoordenVerwijderen