Mijn 10 musthaves voor de herfst - The Budget Life | Blog over geld besparen, verdienen & investeren

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Trending Posts

Display Instagram Footer

No

Dark or Light Style

Light

Zoeken

Sticky Menubar[On/Off]

on

Preloader[On/Off]

off

Fixed Menu (yes/no)

yes

Sticky Sidebar

on

Infinite Scrolling[On/Off]

off

Post Styles[Simple/List/Grid]

Simple

Featured Slider

Featured

Headers [Header1/Header2]

header2

Mijn 10 musthaves voor de herfst



Ook al ben ik met deze herfstachtige buien liever niet buiten, de herfst is één van mijn favoriete seizoenen. Terwijl buiten alle bomen langzaam hun mooie herfstkleuren krijgen, doe ik niets liever dan binnen zitten met een flinke kop thee, een warm dekentje en een goed boek terwijl de regen op de ramen tikt.

Ik zocht tien fijne producten en items bij elkaar die ik typisch vind voor de herfst. Met deze 10 "herfst essentials" weet je zeker dat jij deze herfst overleeft!


Rituals thee
In de herfst en winter gaan er dagelijks heel wat kopjes thee doorheen bij mij. Heerlijk! Deze Oriental Night thee van Rituals is mijn meest recente ontdekking. Ik ben dol op Rituals' heerlijke douche- en badproducten maar ik had geen idee dat het merk ook thee verkoopt.

Deze thee komt uit de Oriental Night collectie van Rituals en bevat kamille en lavendelbloesem. Oh, en nog een pluspuntje: deze thee heeft een positieve invloed op slaap en ontspanning. Altijd fijn.

Rituals Oriental Night thee - €4,50



Forever 21 sjaal
Deze sjaal en ik zijn de afgelopen dagen onlosmakelijk met elkaar verbonden geweest. Deze sjaal is zó zacht dat het lijkt alsof je continu een fleecedeken om je nek hebt. Serieus, ik zou het liefst in deze sjaal slapen.
Ik scoorde hem twee weken geleden tijdens de opening van de nieuwe Forever 21 in Rotterdam. De sjaal is zwart, wit en grijs en past daardoor bij heel veel verschillende outfits. Hij is trouwens verkrijgbaar in verschillende printjes!

Forever 21 sjaal - €12,00




Kruidvat Body Oil
Heb jij in de herfstmaanden ook zo'n last van een droge huid? Bij mij zijn de srcub en bodylotions niet aan te slepen, ik heb echt een ontzettend droge huid. De olie ruikt ont-zet-tend lekker en is geschikt voor vrouwen (en mannen!) met een droge tot zeer droge huid. De Kruidvat body oil bevat vanille en shea butter en bevat 150ml. Je hebt per keer maar een klein beetje olie nodig, deze fles gaat dus lekker lang mee!

Kruidvat Body Oil - €3,99




Lovechock chocolade
Met chocola maak je mij door het hele jaar heen heel erg blij, maar in de koude herfst- en wintermaanden nog nét even extra blij. Vooral donkere en pure chocola doet het bij mij erg goed in de herfst en puurder dan deze vernieuwde Lovechock chocolade tabletten ga je het bijna niet vinden. Iedere reep bevat namelijk minstens 84% cacao, wow! Er zijn drie nieuwe smaken: Sweet Nibs & Sea salt, Almond & Baobab en tot slot Blueberry & Hemp Seed.

Mijn favoriet? Absoluut de Almond & Baobab. Ik kan je vertellen dat de chocola wel echt heel erg heftig is en de smaak anders is dan gewone chocola. Maar wel lekker voor de afwisseling! En kijk hoe leuk die verpakking is! De Lovechock chocola is niet alleen lekker, maar ook een perfect cadeautje voor de echte chocoladeliefhebbers.

Lovechock chocolade - €3,99



CATRICE lipstick
Donkere lipsticks vind ik altijd mooi, maar ze passen helemaal perfect bij de herfst. Deze lipstick van CATRICE komt uit de FALLosophy limited edition, dus als je hem nog wilt scoren, moet je er snel bij zijn! Het is een prachtige, donkerrode lipstick met paarse ondertoon. Een heel bijzonder kleurtje dat echt de eyecatcher van jouw make-uplook is! In dit blogartikel kun je zien hoe ik een make-uplook heb gemaakt met deze lipstick.

CATRICE FALLosophy lipstick C03 Little Red Riding Hood - €4,59



Alpro Coconut Chocolate Milk & Soya Choco
Warme chocolademelk met slagroom hoort er natuurlijk echt bij tijdens deze koude en regenachtige periode. Maar eerlijk? Ik vind het helemaal niet lekker.
Totdat ik deze Coconut Chocolate milk van Alpro probeerde: een heerlijke, sojamelk met kokos en chocolade. Zó lekker! Je kunt deze chocolademelk zowel warm als koud drinken, ik vind het onwijs lekker!

Alpro Coconut Chocolate Milk - €1,79



Batiste droogshampoo
De Batiste droogshampoo's ontbraken ruim twee jaar in mijn dagelijkse routine. Voorheen gebruikte ik niets liever dan de Batiste droogshampoo's, maar toen mijn fles leeg was, vond ik het te duur om weer een nieuwe aan te schaffen. Ik dacht dat de droogshampoo van Kruidvat een prima vervanger was (een stuk goedkoper én een grotere bus) maar nadat ik die enige tijd gebruikte, merkte ik dat mijn haar er eigenlijk alleen maar vetter en slapper van werd.
Oké, de Batiste droogshampoo's zijn niet goedkoop, maar ze werken écht heel erg goed. Veel beter dan de budgetvarianten die ik heb uitgeprobeerd.

Mijn favoriete Batiste shampoo van all time is de droogshampoo speciaal voor bruin haar. Normaal geeft een droogshampoo een witte waas achter die je erg goed ziet op donker haar. Bij deze droogshampoo is het niet het geval.
Deze droogshampoo vind ik de investering echt waard: hij gaat lang mee en zorgt er gedurende de hele dag voor dat mijn haar écht weer fris en volumineus is.

Batiste droogshampoo - €5,58


Laidbare Tantastic zelfbruiner
Het is weer eens zover: mijn mooie, zomerse kleurtje is helemaal verdwenen en deze herfst ben ik witter dan wit. Ik krijg regelmatig opmerkingen naar mijn hoofd met de vraag "of ik me wel helemaal lekker voel, want ik zie zo wit". En dat terwijl ik me kiplekker voel.

De Laidbare Tantastic zelfbruiner is mijn redder in nood! Eens in de drie of vier dagen smeer ik een kleine hoeveelheid van de zelfbruiner op mijn gezicht waardoor mijn gezicht weer een kleurtje krijgt. Ik zie er een stuk frisser en gezonder uit! Ik weet zeker dat deze zelfbruiner minstens een jaar meegaat, omdat je elke keer maar een klein beetje gebruikt. Je vindt de Laidbare Tantastic zelfbruiner in de webshop Heavenly Pure.

Laidbare Tantastic zelfbruiner - €10



HEMA Blush Stick
Nadat ik de zelfbruiner heb aangebracht, wil ik natuurlijk ook nog een gezonde blos op mijn wangen. Daarvoor gebruik ik in de zomer meestal poederblush, maar in de herfst ga ik toch liever voor een blush stick. Deze trekt goed in je huid én blijft de hele dag goed zitten. Zelfs wanneer je door de regen fietst, blijft alles gewoon op zijn plek zitten, ideaal.

Onlangs ontdekte ik de HEMA Blush stick: een hele fijne blush in stickvorm met een perfecte kleur voor de lichte huid! Dit is 03 Marsala. Zeer binnenkort kun je een uitgebreide review verwachten over deze blush stick van HEMA, want ik ben heel enthousiast!

HEMA blush stick 03 Marsala - €5,00


Linwoods Superfoods
Volgens mij was het vorig jaar (of zelfs alweer twee jaar geleden?) dat superfoods ineens helemaal hot werden. Gojibessen, hennepzaad en lijnzaad... Om heel eerlijk te zijn heb ik de hele superfoodhype een beetje overgeslagen. Voornamelijk omdat al die superfoods onwijs duur zijn en dat weerhield me ervan om het te proberen.

Totdat ik deze superfoods van het merk Linwoods kreeg opgestuurd. Een merk waar ik nog nooit eerder van had gehoord, maar het werd me al snel duidelijk dat deze superfoods een stuk betaalbaarder zijn dan de dure merken die ik altijd voorbij zag komen. Kijk, dat maakt het ineens een stuk interessanter!
De grote zak lijn-, zonnebloem-, pompoen- en sesamzaad & gojibessen kost namelijk maar €2,99 (zak van 200 gram!)

Superfoods zijn wat mij betreft een typisch product voor de herfst: het maakt je maaltijden nóg voedzamer en een stevige maaltijd heb je vaak wel nodig als het koud is beter.

Linwoods lijn-, zonnebloem-, pompoen- en sesamzaad & gojibessen  - €2,99 (200 gram)

Wat zijn jouw absolute musthaves voor de herfst?

Deze blogs vind je misschien ook leuk:

16 opmerkingen:

  1. Yay, hij doet het weer zodat ik het artikel helemaal kan lezen :D. Hema is on a roll met hun make-up want de moisterizing lipsticks zijn naast deze blush ook echt heel fijn! Dus dat is sowieso 1 van m'n herfstessentials. Jouw sjaal van F21 vind ik superleuk maar ik heb ook een hele leuke zwart/grijs geblokte van Action! Poehhhh ik gebruik in de herfst verder eigenlijk weinig andere producten dan in de zomer ;) behalve dikkere truien en een warmere jas. Oké, dan zeg ik de jas die ik gisteren bij TK Maxx heb gekocht. Lekker warm en fluffy en grijs dus past overal bij. Jammer dat je niet kon komen. Hoe is het inmiddels met je rug?

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik heb serieus nooit eerder Rituals thee geproeft, maar ik ben er wel enorm benieuwd naar.. zeker als het ontspannend werkt. En ja donkere lipsticks, love it.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Die thee lijkt me ook wel lekker, ik ben dol op thee! Mooie blush ook van Hema, toch maar weer eens door hun make up struinen binnenkort!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Mooie musthaves, rode lipstick, lijnzaad en goji bessen is ook echt één van mijn herfst musthaves.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Ik heb nog nooit ritualsthee op, maar thee is zeker een musthave op de barre, koude dagen. Net als een lekkere body butter trouwens, het liefst met kaneel geur.

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Wat een leuke en mooie items allemaal! De thee klinkt heel lekker en je F21 sjaal vind ik érg mooi. Die body oil lijkt me ook erg handig, en die blushstick lijkt me wel handig voor nu want mijn huid is superdroog. Fijne blogpost! X

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Oeeh, die chocola ziet er superlekker uit!

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Echt super leuk, zo'n verzamelartikel met allerlei favorieten! Ik vind je sjaal van Forever 21 echt heel erg mooi. En hier ook eentje die tijdens de herfst/winter net iets meer blij wordt van chocolade dan in andere seizoenen. Jammie, lekker met een kop thee en een stukje chocolade op de bank! Lekker geurkaarsjes aan. Daar kan ik echt van genieten.

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Normaal had ik nooit echt last van een droge huid in de herfst. Hooguit droge lippen. Maar nu heb ik er heel erg last van. Zou het komen omdat wij nog vrij laat op zonvakantie zijn geweest ofzo? In ieder geval, ik moet echt even iets vinden om mijn huid goed in te smeren. Ik ga jouw tip dan ook onthouden.

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Leuk om te lezen! Ik gebruik ook graag droogshampoo, momenteel eentje van Andrelon.

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Anoniem30.10.15

    Wat een leuke musthaves. Ik vind de sjaal echt super mooi!

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Ik wist niet dat Rituals ook thee heeft! Leuke producten laat je zien :)

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Ik ben benieuwd naar die body oil, ga hem denk ik ook even halen!

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Ik gebruik in winter ook veel olie, alleen heb ik de Bio-Oil op dit moment. De Rituals thee heb ik ook, die is echt lekker! De geur alleen al <3

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Ben erg benieuwd naar die thee van Rituals :)

    BeantwoordenVerwijderen