Outfit | Rode winterjas & nieuwe laarsjes - The Budget Life | Blog over financiën en besparen

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Trending Posts

Display Instagram Footer

No

Dark or Light Style

Light

Zoeken

Sticky Menubar[On/Off]

on

Preloader[On/Off]

off

Fixed Menu (yes/no)

yes

Sticky Sidebar

on

Infinite Scrolling[On/Off]

off

Post Styles[Simple/List/Grid]

Simple

Featured Slider

Featured

Headers [Header1/Header2]

header2

Outfit | Rode winterjas & nieuwe laarsjesNooit had ik gedacht dat ik tijdens mijn zoektocht naar dé perfecte zwarte laarsjes meteen zou slagen bij de eerste winkel. Ik had al helemaal niet gedacht dat ik zou slagen bij een winkel waar ik normaal nóóit binnen zou stappen: de Scapino.Een tijdje geleden scoorde ik deze écht leren enkellaarsjes bij Scapino voor nog geen €70. Een koopje voor écht leren laarsjes, wat mij betreft. Oké, het kostte even tijd om ze in te lopen, maar nu ik ze wat langer heb, wil ik niets anders meer. Ze zijn zó fijn en passen bij bijna alle kledingstukken in mijn kast.

Ben je op zoek naar soortgelijke, goedkope enkellaarsjes? Kijk dan eens bij Scapino, van Haren of online in de webshop van OTTO. Genoeg leuks te vinden!
Ik ben héél blij dat het buiten eindelijk koud genoeg is, want dat betekent dat ik mijn fijne, rode winterjas weer uit de kast kan trekken. Ik kocht hem vorig jaar bij een kleine Chinese webshop en betaalde er nog geen €40 voor. Echt een koopje voor zo'n fijne winterjas! Zo'n opvallende jas is nogal gedurfd als je naar mijn zwart-wit-grijze garderobe kijkt. Maar ik vind hem wel héél erg leuk!

Daarbij draag ik mijn nieuwe sjaal van de Forever 21 (de fijnste sjaal ooit!), mijn nieuwe, favoriete spijkerbroek van Forever 21 en mijn horloge van Daniel Wellington. De sieraden komen van de webshop My Jewelry, maar daar vertel ik je binnenkort snel meer over!

Deze blogs vind je misschien ook leuk:

24 opmerkingen:

 1. Wat een leuke winterjas, staat je ook echt heel leuk! Niet gedacht dat hij van een Chinese webshop komt!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooie outfit Nicole! Je sjaal vind ik heel leuk, en de jas natuurlijk ook ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Die winterjas staat je echt heel tof en de laarsjes blijven leuk :D. Ik had bijna een rode Moschino-jas gekocht woensdag bij TK Maxx, maar hij was me iets te strak. Gelukkig heb ik me niet over laten halen door het merkje, haha. Ps. superleuke blije herfstfoto's trouwens!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mooie outfit! Een rode jas vind ik altijd zo mooi staan.
  Liefs, Susan

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Je jas vind ik echt zo tof <3

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een heerlijke op en top herfst outfit heb je aan! Je ziet er prachtig uit <3

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een mooie outfit, staat je leuk zeg! Heel fijn dat je die schoentjes zo goedkoop kon scoren, en ze zien er ook gewoon erg mooi uit :) Ben al benieuwd naar de juwelen! X

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een prachtige jas! Heel mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Anoniem30.10.15

  Dit is zo een leuke outfit. Die rode jas fleurt het helemaal op. Staat je goed hoor!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Rood staat je echt heel goed, leuke jas en schoenen!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Super toffe foto's! En ik vind de laarsjes ook heel leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Die rode jas staat je superleuk! Toffe laarsjes :)

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Wat een leuke foto's! De rode jas staat je echt super goed! Heerlijk al die herfstkleuren!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Mooie foto's! De jas staat je super zeg!

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Ik vind die rode jas zo mooi! Staat je ook prachtig!

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Wat een super leuke jas, de kleur staat je erg goed!

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Niet mijn stijl die laarsjes, maar ze zijn wel echt leuk zo gecombineerd!
  xx

  BeantwoordenVerwijderen
 18. rood staat je geweldig! ik vind zowel je jas als de laarsjes leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Wat een leuke foto's! Die jas staat je heel mooi. Ik heb ook schoenen van Scapino, een paar sneakers, soms hebben ze echt leuke dingen. De laatste dagen is het echt lekker weer, mijn winterjas hangt nog in de kast :-). Draag vaak een (nep)leren jasje met een poncho.

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Oh wat een mooie winterjas! Heel leuk, dat rode kleurtje!

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Anoniem2.11.15

  Leuke jas! en wat fijn dat je wel geluk hebt gehad met je Chinese bestelling destijds. heb ooit iets besteld maar was het jurkje echt wel te kort en net te strak helaas haha

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Die winterjas staat je zo leuk! Past ook prachtig bij alle herfstkleuren op de foto.

  BeantwoordenVerwijderen