Onze nieuwe Daniel Wellington horloges - The Budget Life | Blog over geld besparen, verdienen & investeren

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Trending Posts

Display Instagram Footer

No

Dark or Light Style

Light

Zoeken

Sticky Menubar[On/Off]

on

Preloader[On/Off]

off

Fixed Menu (yes/no)

yes

Sticky Sidebar

on

Infinite Scrolling[On/Off]

off

Post Styles[Simple/List/Grid]

Simple

Featured Slider

Featured

Headers [Header1/Header2]

header2

Onze nieuwe Daniel Wellington horloges



Op The Budget Life schrijf ik vooral over "goedkope" dingen: een mooie trui die ik in de sale heb gescoord, een review van een geweldige budget lipstick of een maaltijd die nog geen €3 kost. Dat wil niet zeggen dat mijn hele leven "goedkoop" is. Ook al ben ik dol op budget make-up en kleding, mijn hart gaat ook zeker sneller kloppen van luxe merken. En dat mag ook, want ik maak er een uitdaging van om toch mooie en luxe items te scoren zonder daar de hoofdprijs voor te betalen.



Een goed voorbeeld daarvan zijn de horloges van Daniel Wellington. De afgelopen maanden heb ik regelmatig de webshop van Daniel Wellington bezocht, met hartjes in mijn ogen de blogs gelezen over de DW horloges en heb ik een paar weken geleden nog kwijlend voor de Daniel Wellington vitrine van de Bijenkorf gestaan, samen met mijn vriend. Kortom: ik ben stiekem wel een beetje verliefd op deze prachtige horloges (en mijn vriend ook!)
Maar als ik het prijskaartje zie, zucht ik toch even. Hmmm... zo duur. Inmiddels was ik al bijna een spaarplan begonnen om ervoor te zorgen dat ik mijn geliefde Daniel Wellington horloge kon kopen.



Want oké, het is een flinke investering zo'n horloge (het goedkoopste dameshorloge is €119), maar dan heb je ook wat. De horloges zijn van erg goede kwaliteit en ontzettend mooi afgewerkt. De bandjes zijn van leer en omdat deze horloges zo tijdloos zijn, zal je er jaren lang plezier van hebben.
Bovendien draag ik elke dag een horloge. Op dit moment heb ik drie verschillende goedkope horloges die ik allemaal een jaar heb. Deze horloges kostten gemiddeld €30 per stuk, wat betekent dat ik in totaal €90 heb betaald voor drie horloges. De één begint te roesten en van een ander werkt de sluiting niet meer goed en dat nu al, na een jaar! Ik heb dus €90 betaald voor drie horloges die allemaal "flut" zijn.
Ik wilde liever een écht mooi en kwalitatief goed horloge en ik was best bereid om daar wat meer voor te betalen.

Het leek wel alsof het marketingteam van Daniel Wellington mijn gedachten kon lezen want een week of twee geleden kreeg ik de vraag of ik het leuk vond om een Daniel Wellington horloge uit te zoeken. Eén voor mij en één voor mijn vriend. Wauw!
Je snapt dat ik (en ook mijn vriend) eerst even drie rondjes om het huis hebben gerend van blijdschap. Hoe tof!



En dit zijn ze dan: onze prachtige, nieuwe Daniel Wellington horloges. Wat zijn ze mooi! Sinds de horloges binnenkwamen, heb ik hem elke dag om gehad en zou ik er het liefst mee slapen. Ik kan niet stoppen met het kijken naar mijn pols, zo'n mooi horloge heb ik nog nooit gehad.



Het model dat ik heb heet Classy Sheffield Lady (zilver) en kost €159.



Het horloge van Tim, mijn vriend, heet Dapper St. Mawes (roségoud) en kost €249.



Oké, een Daniel Wellington horloge is een flinke investering en misschien niet echt budget. Toch is het een investering voor de toekomst: de horloges zijn tijdloos, van kwalitatief goed materiaal en gaan daarom jaren mee. Tja, dan kan ik in één jaar wel drie horloges kopen van €30 per stuk die na een jaar de prullenbak in kunnen... maar dan ben ik toch beter af met een écht goed horloge die lang mee gaat.

Ben jij nu - net als ik en mijn vriend - net zo enthousiast over deze prachtige horloges maar vind je het toch wel heel veel geld? Lucky you, ik mag al mijn volgers namelijk verrassen met de kortingscode TheBudgetLife waardoor je 15% korting krijgt op je bestelling (geldig t/m 31 oktober). Zo wordt een Daniel Wellington horloge tóch weer een stukje betaalbaarder.

Je vindt de horloges in de webshop van Daniel Wellington.

Ik ben benieuwd: wat vind jij van de Daniel Wellington horloges? En zou jij bereid zijn om er zo'n bedrag voor neer te leggen?

Deze blogs vind je misschien ook leuk:

19 opmerkingen:

  1. Wat een prachtige horloges! Arne en ik hebben ze ook al best lang op het oog, maar de prijs houdt ons inderdaad een beetje tegen... Wat hebben jullie geluk gehad dat jullie ze gratis kregen! Zo blijft het natuurlijk budget ;-) X

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik heb er zelf ook 1 en ben er zo blij mee! Het zijn prachtige horloges die bij elke stijl passen!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat onwijs tof! En wat is 'ie mooooi <3. Ja ik ben zeker van mening dat een budget-lifestyle ook best samen mag gaan met een verwennerij van een luxemerk zo nu en dan :). Heel veel plezier ermee samen!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. De horloges van Daniel Wellington zijn zo onwijs mooi en classy! Je vriend en jij hebben prachtige exemplaren gekozen. En de kwaliteit is inderdaad super. Ik heb die van mij nu bijna een jaar en het horloge ziet er nog steeds onwijs goed uit!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Ik vind ze onwijs mooi! Simpel en klassiek, maar heel mooi!

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Wauw prachtige horloges, so classy <3

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Ik vind ze prachtig! Heel stijlvol!

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Dit is denk ik de manier hoe ik later ga redeneren. In alles moet je denken op lange termijn en alles moet je zien als investering, haha. Ze zien er prachtig uit. Die van je vriend ook trouwens, dat bruine leren bandje heeft wat. (:

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Heel mooi en tijdloos, dus ook al zou het een investering zijn is het wel een item waar je jarenlang mee vooruit kunt dus dan is de prijs toch een relatief begrip. Als je een 'mode' horloge koopt dat de helft kost en je na een jaar niet meer zou dragen.

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Ik blijf het maar zeggen, maar ik ben echt verliefd op de DW horloges! Helemaal mijn smaak!

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Anoniem30.9.15

    De horloges van dit merk zijn zo onwijs mooi en chique! Wauwie.

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Wat een geluk dat jullie er een mochten uitzoeken van Daniel Wellington. De horloges zijn echt prachtig, en ik heb er ook over nagedacht er één te kopen, maar ik weet het niet hoor.. toch een beetje boven mijn budget!

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Ik voel mij bijna de enige in bloggerland die ze echt niks vind. Maar ik ben dan wel weer eens dat je meer mag uitgeven voor zo een item, ik heb een Micheal Kors die geloof ik 259,- heeft gekost maar ik vind hem prachtig en draag hem nu al 3 jaar elke dag!

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Wauw! Gewoon eentje mogen uitzoeken. Gaaf hoor. Heb er zelf ook eentje en ben er super blij mee! Vrouwlief ook een DW cadeau gedaan met een kortingscode. Veel plezier ermee en inderdaad beter goed investeren in een horloge dan 3 goedkope.

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Wauw heel mooie horloges!

    BeantwoordenVerwijderen