Mijn 5 favoriete truien voor de winter - The Budget Life | Blog over financiën en besparen

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Trending Posts

Display Instagram Footer

No

Dark or Light Style

Light

Zoeken

Sticky Menubar[On/Off]

on

Preloader[On/Off]

off

Fixed Menu (yes/no)

yes

Sticky Sidebar

on

Infinite Scrolling[On/Off]

off

Post Styles[Simple/List/Grid]

Simple

Featured Slider

Featured

Headers [Header1/Header2]

header2

Mijn 5 favoriete truien voor de winterOok al gaat mijn voorkeur qua seizoen uit naar de lente en zomer, als de herfst aanbreekt ben ik gelukkig, want dat betekent dat ik eindelijk weer laagjes kan dragen! Ik ben dol op jasjes, truien en vesten en vind het heerlijk om verschillende laagjes (inclusief sjaals!) te dragen.

Zodra de lente begint, leg ik de warmste items uit mijn herfst- en wintergarderobe ergens anders en zodra het weer koud begint te worden (zoals de afgelopen weken), haal ik mijn warme truien weer tevoorschijn. Ik heb een paar lievelingstruien die ik het liefst ook de hele zomer zou dragen, maar ja... dat is écht te warm. Mijn favoriete truien voor deze winter laat ik vandaag aan je zien!


Deze trui is een "gouwe ouwe". Het is één van mijn lievelingstruien omdat hij van katoen is en daardoor heerlijk zit. Ik heb hem vorig jaar in de winter onwijs veel gedragen en ik denk dat ik deze trui ook dit najaar weer veel ga dragen.


Vorig jaar december ging ik op persreis naar Istanbul met Miss Etam. We bezochten daar de fabrieken en showrooms en zagen hoe de kleding voor Miss Etam gemaakt werd. Super indrukwekkend! Bij één van de fabrieken kreeg ik van de aardige eigenaar deze trui van één van de andere merken voor wie de fabriek werkt. Een hele fijne trui met toffe metallic print. Deze truien zag je vorig jaar veel en ik heb het idee dat je zulke prints ook dit seizoen nog veel ziet.


Nog een trui uit Istanbul, maar deze is ook gewoon in Nederland verkrijgbaar. Ik kocht deze namelijk bij de Mango, één van mijn favoriete winkels. Deze kocht ik tijdens mijn studietijd in Istanbul. Ik heb de koudste winter in 40 jaar in Turkije meegemaakt en ik kan je vertellen - die is inderdaad héél koud. Een warme trui had ik dus écht wel nodig!

Het is een fijne basic trui die je met veel andere items kunt combineren. Wat ik heel leuk vind, is om er een spijkerblousje onder te dragen.


Dit is mijn ultieme "chill trui": een onwijs goedkope trui van de Primark. Deze vond ik vorig jaar in aan een sale rek in de Primark voor maar €5. Jammer genoeg is de kwaliteit niet echt top - maar ja, wat verwacht je ook voor €5... Het is dus vooral een trui om binnen te dragen, maar daarom niet minder leuk.


En tot slot: mijn nieuwe trui van de Vero Moda. Een hele fijne, basic trui (zwart/wit is altijd goed!).
Ik bestelde deze bij OTTO voor €19,99, waar ze trouwens nog veel meer fijne truien voor de winter hebben!

Welke van deze truien vind jij het leukst? En welke trui draag jij het liefst in de winter?

Deze blogs vind je misschien ook leuk:

15 opmerkingen:

 1. Die witte trui van Mango is super tof!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Die laatste trui van de Vero Moda is echt leuk! Hij staat je ook nog eens heel goed.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Anoniem30.9.15

  Wat een heerlijke truien allemaal! Ze zijn zo leuk en ze staan je ook echt super leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik vind vooral de laatste twee heel erg mooi en stijlvol!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuke truien heb je! ik heb er echt te weinig

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Vooral de witte trui vind ik prachtig!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. De witte vind ik je zo goed staan! Echt iets wat ik zelf ook zou dragen.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Allemaal leuk! Ik houd van basic truien (:

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat een leuke truien! Ik was voorheen nooit zo van de truien, maar ik leer ze steeds meer waarderen.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ik kan niet zonder truien, ik wil erin leven, hihi. Ik vind die witte en nieuwe van Vero Moda het mooist!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Die witte van de Mango is zo leuk! Ik houd echt van truien :)

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Ik ben nog op zoek naar een mooie witte trui, deze is echt heel mooi! Sowieso hele mooie truien :)

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Dat laatste truitje van de Vero Moda vind ik echt cute! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Die witte trui vind ik erg mooi en staat je ook heel leuk! :)

  BeantwoordenVerwijderen