Nieuwe Essence Sheer & Shine Lipsticks - The Budget Life | Blog over geld besparen, verdienen & investeren

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Trending Posts

Display Instagram Footer

No

Dark or Light Style

Light

Zoeken

Sticky Menubar[On/Off]

on

Preloader[On/Off]

off

Fixed Menu (yes/no)

yes

Sticky Sidebar

on

Infinite Scrolling[On/Off]

off

Post Styles[Simple/List/Grid]

Simple

Featured Slider

Featured

Headers [Header1/Header2]

header2

Nieuwe Essence Sheer & Shine Lipsticks



Ik ben dol op de lipsticks van Essence: ze zijn onwijs betaalbaar, verkrijgbaar in tientallen verschillende kleuren (en texturen!) en komen in een leuke verpakking. In het nieuwe Fall/Winter assortiment heeft Essence nieuwe lipsticks toegevoegd: de Sheer & Shine lipsticks. Een geheel nieuwe verpakking én een nieuwe soort lipstick. Die moest ik testen! Kijk je mee?


Ik nam drie lipsticks uit het nieuwe assortiment mee: twee lichte nude tinten en één donkere roze tint. De verpakking is compleet anders dan ik gewend ben van Essence: niet langer zwarte, matte hulzen maar een glimmende zilveren huls (luxe!) en een plastic, doorzichtige dop. Alle lipsticks hebben verschillende kleuren doppen, precies de kleur van de lipstick zelf.

In tegenstelling tot de Long Lasting lipsticks van Essence, hebben de Sheer & Shine lipsticks een transparante, glanzende dekking.


Zoals we gewend zijn van Essence, staat het nummer, de naam én de kleur van de lipstick op de onderkant van de huls. De drie kleuren die ik meenam:

    ⦁ 02 Cute Nude 
     ⦁ 03 BFF 
     ⦁ 12 Candy Love  


02 CUTE NUDE: Een prachtig, lichtroze kleur met een subtiele, warme ondertoon. Op de swatch kun je goed zien dat deze lipsticks niet 100% dekkend zijn, maar juist transparant met een subtiele tint. Ik vind het erg mooi, een perfecte lipstick voor wanneer je niet zo van de opvallende kleuren op je lippen bent, maar toch graag een licht kleurtje draagt.


03 BFF: Een donkerroze, cherry kleur. Wauw, wat vind ik deze mooi! Juist omdat hij niet super gepigmenteerd is, kan zo'n donkere lipstick ook prima voor een dagelijkse look. 


12 CANDY LOVE: Deze kleur komt dicht in de buurt van 02 Cute Nude, maar is net wat lichter en heeft een koelere, fellere ondertoon. Ook weer een perfecte kleur voor een dagelijkse look.


Oké, de Essence Sheer & Shine lipsticks hebben niet de pigmentatie zoals we gewend zijn bij de andere Essence lipsticks. Eerst was ik een beetje teleurgesteld, maar nu ik de lipsticks een paar keer heb gedragen, ben ik fan! Juist doordat ze een transparante dekking hebben, kan ik deze lipsticks prima naar mijn werk dragen zonder meteen een super opvallende kleur op mijn lippen te hebben.

De lipsticks zijn zacht, brengen fijn aan en blijven een uurtje of twee zitten. Daarna moet je ze wel bijwerken, maar dat gaat heel gemakkelijk.

Je vindt de Essence Sheer & Shine lipsticks voor €1,99 per stuk bij Kruidvat of Trekpleister.

Wat vind jij van de nieuwe Essence Sheer & Shine lipsticks? Ga je ze proberen, of houd je het toch bij de traditionele Essence lipsticks?

Deze blogs vind je misschien ook leuk:

25 opmerkingen:

  1. Ziet er niet slecht uit! De naam 'sheer' zit natuurlijk al in de naam, dus dat vind ik wel positief! :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Lieve kleurtjes, staan je ook goed!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik heb pas net de lipsticks van Essence ontdekt, maar wat zijn ze fijn! Ik heb er een uit de lijn Longlasting Lipstick gekocht, ook een aanrader :D

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Anoniem1.9.15

    Ik ben echt dol op sheer lipsticks. Ik heb er eentje van deze lijn en ik vind 'm echt geweldig!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Mooie lipsticks zeg! En chille prijs. Ik ben normaal niet van de sheer lipsticks omdat ik het idee heb dat ik dan veel te veel betaal voor een simpele getinte lipbalm, maar deze geven tenminste nog een beetje kleur af! En dat is dan weer wel erg mooi. Ik vind het rode exemplaar erg goed bij je staan! Hydrateren ze een beetje lekker? Of drogen ze eerder uit? Want dat laatste heb ik dus al vaak gehad bij sheer lipsticks, kan je blijven smeren of je hebt plots super droge lippen :(! X

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ze drogen mijn lippen helemaal niet uit! Het voelt eigenlijk echt als een hydraterende lipstick, ik vind ze super fijn!

      Verwijderen
  6. Mooie kleurtjes. Ik heb er 1 waar het pigment best slecht van is! Deze drie zijn wel erg goed.

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Zeker wel mooie kleurtjes, toch vind ik de oude varianten nog het fijnst denk ik :)

    BeantwoordenVerwijderen
  8. De verpakking is super leuk, een stuk vrolijker zo. Ik denk dat dit een leuke vervanging is voor mijn lippenbalsem en natuurlijk een heel fijn prijsje.

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Ik vind ze juist helemaal niet sheer, haha. Zelf hou ik niet echt van dekkende lipsticks maar hou ik eerder van dit soort kleurtjes. Toch nog een mooie dekking maar niet het gevoel alsof je je lippen verstikt!

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Ze zien er leuk uit, maar zelf zou ik ze niet heel snel dragen! Ik ga dan toch liever voor knallende en opvallende kleuren :)

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Ik vind de prijs en de kleurtjes erg leuk, maar ben zelf iets minder fan van het "sheer". Wel tof dat ze t doen, zo is er voor ieder wat wils!

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Ik vind ze mooi! Juist doordat ze niet zo dekkend zijn!

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Zelf niet zo'n fan van sheer kleurtjes maar ze hebben toch wel wat :)

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Door de naam dacht ik dat het zo'n parelmoerglans zou hebben (wat ik echt verschrikkelijk vind haha), maar dit is mooi! Zo licht dekkend heb ik m'n lipproducten persoonlijk het liefst :) vooral de donkerste is leuk!

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Ik vind ze echt niet mooi, haha. Niks voor mij!

    BeantwoordenVerwijderen
  16. Ik ben er niet zo'n fan van... hoewel ik het resultaat mooier vind dan verwacht!

    BeantwoordenVerwijderen
  17. Wat een leuke kleurtjes! Ik heb momenteel de All About Cupcake uit deze serie lipsticks van Essence en ben er erg tevreden over!

    BeantwoordenVerwijderen
  18. Oeh wauw, wat een ontzettend leuk product is dit. Hier ga ik er zeker eentje van aanschaffen!

    BeantwoordenVerwijderen
  19. De pigmentatie is zoals al zegt een beetje teleurstellend maar verder vind ik het een leuk product! Jammer van de goedkope verpakking maar wat willen we dan ook voor zo'n budget prijsje!

    BeantwoordenVerwijderen
  20. Mooie kleurtjes! Heb er zelf ook twee gekocht maar nog niet geprobeerd.

    BeantwoordenVerwijderen
  21. Leuke verpakking en mooie kleuren, maar als ik eerlijk ben vind ik hun andere lijnen toch mooier. Ik hou van eens iets dekkender resultaat.
    xx

    BeantwoordenVerwijderen
  22. Deze zijn mooi! Heel toevallig kocht ik er vanmorgen ook 2 van en heb ik al eentje getest. Lekker romig zijn ze ook! Jammer dat ze niet lang blijven zitten maar voor dat geld, ach vind ik dat niet heel erg.

    BeantwoordenVerwijderen
  23. Leuke lipsticks voor alle dag, ik ben fan.

    BeantwoordenVerwijderen