CATRICE Multi Colour Blush Peach Frappucino - The Budget Life | Blog over geld besparen, verdienen & investeren

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Trending Posts

Display Instagram Footer

No

Dark or Light Style

Light

Zoeken

Sticky Menubar[On/Off]

on

Preloader[On/Off]

off

Fixed Menu (yes/no)

yes

Sticky Sidebar

on

Infinite Scrolling[On/Off]

off

Post Styles[Simple/List/Grid]

Simple

Featured Slider

Featured

Headers [Header1/Header2]

header2

CATRICE Multi Colour Blush Peach FrappucinoIk kan wel merken dat ik deze zomer niet op vakantie ben geweest naar een zonnig oord. Toen ik vorig jaar terug kwam na mijn vakantie in Mallorca, was ik bruin - héél bruin! Nu had ik toch ook een aardig kleurtje gekregen na mijn studietijd in Turkije, maar inmiddels is mijn bruine kleurtje al lang verleden tijd. Ik heb een lichte huid en zie snel heel erg wit. Een blush is voor mij dus een echte must om mijn make-uplook af te maken, anders ben ik net een spook.

Toen ik de prachtige Multi Colour Blush van CATRICE in de winkel spotte, was mijn interesse gewekt. Die ging met mij mee naar huis, tijd om te reviewen!


De verpakking van de Multi Colour Blush vind ik mooi en luxe: een vierkant, doorzichtig doosje met zilveren letters.


De Multi Colour Blush van CATRICE bevat vier prachtige kleuren: een oudroze kleur met bruine ondertoon, een lichte oudroze kleur, een felle peachy/oranje kleur en een hele lichtroze, koele kleur. Een blush die meerdere kleuren bevat vind ik echt een fijn, multifunctioneel product. Je kunt ervoor kiezen om bijvoorbeeld alleen de peachy kleur te gebruiken, maar ook met je kwast over alle kleuren te gaan. Geeft een super mooi effect!


Tijd voor de swatches! Ik heb alle kleuren los geswatcht, zodat je elke tint goed kunt zien. Alle kleuren zijn stuk voor stuk perfect gepigmenteerd. Ze zijn helemaal niet poederig, waardoor je de blush precies kunt aanbrengen en de intensiteit makkelijk op kunt bouwen.

 Boven: zonder blush
Onder: met blush

Ik ga met mijn kwast over de gehele blush en breng deze aan op mijn wangen. Zo kun je goed zien hoe de blush eruit ziet wanneer je een even grote hoeveelheid van alle kleuren neemt. De blush vind ik mooi: hij geeft mijn wangen die subtiele blos waar ik naar op zoek ben. Het is een vrij lichte blush, dus perfect voor lichte huidjes!


Ik vind de Multi Colour Blush van CATRICE prachtig! De blush bevat vier prachtige kleuren, die stuk voor stuk een goede pigmentatie hebben. De intensiteit van de kleuren is diep, maar niet too much, zodat je de kleur rustig op je wangen op kunt bouwen zonder er direct uit te zien als een barbie. Een perfecte blush, met name voor meiden met een lichte huid!

Je vindt de CATRICE Multi Colour Blush in de kleur 080 Peach Frappucino voor €3,99 bij Kruidvat en Trekpleister.

Deze blogs vind je misschien ook leuk:

18 opmerkingen:

 1. Anoniem2.9.15

  Oehh wauw! Ziet er mooi uit. Hij past ook echt heel goed bij je huidskleur!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Die verpakking is echt zo mooi, een pareltje bijna. De blush staat je ook prachtig, echt een aanrader voor die prijs :)
  xx

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooie blush zeg! Catrice is goed bezig, steeds die leuke items en verpakkingen :D. Overigens vrees ik dat deze kleur een beetje weg zou vallen op mijn gezicht, maar het staat jou wel echt ontzettend goed! X

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ooh die heb ik ook, is fijn he!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Staat je heel mooi! En niet duur. Ik ben nu nog een andere blush van catrice aan het opmaken, maar als die op is (of eerder hihi) dan is dit een goede optie! :) Leuke blog heb je! Ik blogde eerder ook al maar ben nu weer begonnen, zie net dat je van naam bent veranderd. Leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Het staat je mooi maar ik vind hem iets te 'zacht' van kleur.. x

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hier was ik superbenieuwd naar en wauw, ik vind 'm prachtig!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Hij ziet er heel mooi uit! Die komt binnenkort vast met mij mee naar huis, haha

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik heb hem ook en vind het een prachtige blush !

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wauw wat een super mooie blush!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ziet er mooi uit, maar volgens mij is deze blush nu uit het assortiment.. :( Hij staat in ieder geval niet meer op de site.
  x

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Hij staat je echt prachtig!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Hij ziet er heel mooi uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Wat een ontzettend mooie blush. Fijne pigmentatie en het kleurtje staat je heel erg natuurlijk!

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Wauw, wat een prachtig mooie blush zeg! Hij dekt erg mooi!
  Liefs Iep

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Anoniem4.9.15

  Wat een mooie kleur zeg. Hij staat je heel erg mooi!

  BeantwoordenVerwijderen