Photo Diary #37 | Feestje, dagje Den Bosch en een nieuwe iPhone - The Budget Life | Blog over geld besparen, verdienen & investeren

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Trending Posts

Display Instagram Footer

No

Dark or Light Style

Light

Zoeken

Sticky Menubar[On/Off]

on

Preloader[On/Off]

off

Fixed Menu (yes/no)

yes

Sticky Sidebar

on

Infinite Scrolling[On/Off]

off

Post Styles[Simple/List/Grid]

Simple

Featured Slider

Featured

Headers [Header1/Header2]

header2

Photo Diary #37 | Feestje, dagje Den Bosch en een nieuwe iPhone



Het is zondag, tijd voor een nieuwe Photo Diary! Inmiddels ben ik alweer aardig gewend aan mijn nieuwe leventje. Ik loop vier dagen stage, werk één dag voor mijn eigen bedrijfje en heb 's avonds genoeg tijd om leuke dingen te doen. Dat heb ik afgelopen week dan ook zeker gedaan.

Op woensdag was mijn vrije dag en ging ik samen met mijn vriend een dagje naar Den Bosch. Ik kocht deze week ein-de-lijk een nieuwe telefoon: een iPhone! Benieuwd wat ik nog meer uitspookte deze week? Lees dan snel verder!


Op zaterdagochtend ga ik met Tim naar de rommelmarkt. Ik ben dol op rommelmarkten en kom altijd met veel te veel zooi thuis. Dit keer houd ik me in en koop ik alleen een paar boeken en wat blogattributen. We lunchen bij de bakkerij met een frikandelbroodje en satébroodje. Hmmm...


's Avonds viert Tim zijn verjaardag met zijn beste vriend voor onze vriendengroep. Gezellig met wat leuke meiden op de foto!


Eén van de jongens wint een weddenschap doordat hij met de tractor naar het feest komt, wat hebben we gelachen, haha!


Het wordt een latertje, we liggen pas om half vijf op bed maar het was een onwijs gezellig feestje! De volgende ochtend verrast Tim mij met een uitgebreid zondags ontbijt, wat direct onze lunch is.


Op maandag werk ik een dagje thuis voor mijn stage. Dat betekent dat ik lekker thuis kan lunchen. Dit is zo lekker: bruin brood met kruidenkaas en komkommer.


Ik heb een conflict met de fruitschaal en laat hem per ongeluk stuk vallen. Daar gaat onze antieke fruitschaal die al meer dan twintig jaar onderdeel is van ons gezin.


Op dinsdag ga ik met de fiets naar mijn werk. Oh jongens, wat ben ik toch sportief!


Gezond tussendoortje op stage: druiven en pruimen!


's Avonds eet Tim bij mij en spelen we een spelletje: toepen!


Tim en ik hebben nog nóóit samen een film gekeken, omdat we daar het geduld niet voor hebben. Flikken Maastricht vinden we wél heel erg leuk en een aflevering duurt maar 45 minuten, dus dat is perfect. Ik laat me van mijn meest romantische kant zien en steek kaarsjes aan. Daarna kijken we twee afleveringen van Flikken Maastricht onder de dekens terwijl het buiten keihard regent.


Woensdag is mijn vrije dag: heerlijk! Het breekt de week lekker op. Normaal gebruik ik deze dag om te werken aan mijn blog, maar deze woensdag plan ik mijn vrije dag in en verschuif ik mijn blogdag naar zaterdag. Het wordt lekker weer en Tim en ik wilden al weken een dagje naar Den Bosch gaan. Vandaag is de ideale dag.


We komen aan het begin van de middag aan in Den Bosch en beginnen met een heerlijke lunch. Op Twitter vroeg ik om leuke koffie- en lunchtentjes en ik werd overspoeld door reacties. Uiteindelijk hebben we heerlijk geluncht bij Royal, een schattig lunchtentje op loopafstand van het station.


Ik neem een Club Sandwich (altijd goed!) en Tim maïsbrood met bacon, tomaat en ei. Het is ontzettend lekker en we krijgen een enorm grote portie, waardoor we de rest van de middag volzitten.


Maar ja... als je in Den Bosch bent, moet je natuurlijk een Bossche Bol eten. Uiteindelijk besluiten we er maar gewoon één te delen want het past niet meer in onze overvolle maag.


De rest van de dag lopen we door de stad (wat is Den Bosch leuk!) en gaan we wat winkels in.


We vermaken ons zó erg dat we de tijd helemaal vergeten. Uiteindelijk zijn we pas om half 8 terug in Ede en hebben we geen zin meer om te koken. Dan maar een frietje bij de snackbar!


De iPhone staat al langer op mijn lijstje en nu is hij eindelijk van mij! Ik kocht de iPhone 5C die ik  met een goedkoop abonnement (inclusief 10GB internet per maand!) kon aanschaffen. Ik heb mijn hele leven Android telefoons gehad, dus het is wel even wennen, maar wát een fijn ding! De eerste selfie met mijn iPhone, yeah!


Op donderdag werk ik weer een dagje op kantoor. Mijn dag zit bomvol, dus hij vliegt voorbij. Fijn!
's Avonds is het weer eens tijd voor een potje Kolonisten van Catan met vrienden. We hebben nu de uitbreiding voor zes personen zodat we ook Steden & Ridders en Zeevaarders met meer dan vier personen kunnen spelen. We spelen twee potjes en uiteraard verlies ik weer...


Op vrijdagochtend heb ik een vergadering van mijn werk. Drie weken geleden zaten we ook al in het prachtige Van der Valk Hotel in Veenendaal en nu hadden we hetzelfde zaaltje besproken. Het is zo mooi hier!



En hoe leuk is dit: een Healthy Snack bar waar je ook gebruik van mag maken.


Paprika's, komkommers, snacktomaatjes, nootjes... zoveel lekkere (en gezonde!) dingen!


Na mijn stage kook ik voor mezelf (meteen voor twee dagen): rijst met kipkerrie en groenten. Hmmm!


Mijn lieve zusje woont sinds kort op kamers in Maastricht. Als ze weer thuis ik ben ik blijjjj, want het is veel gezelliger met haar in huis!


Helaas merk ik dat ik me een beetje ziek begin te voelen. Eigenlijk had ik een bruiloft van een vriend in Friesland, maar die zeg ik af. Ik kijk de eerste aflevering van Seizoen 10 van Flikken Maastricht samen met mijn zusje en haar vriendin. Daarna duik ik vroeg mijn bed in, in de hoop dat ik me de volgende dag weer beter voel.  

Wat een fijn weekje was dit weer bomvol leuke dingen! Ik voel me nog steeds een beetje ziekjes, maar ik heb eigenlijk helemaal geen zin om ziek te worden, haha! Volgende week werk ik weer vier dagen op kantoor en één dag aan mijn blog. Verder heb ik een bijeenkomst van mijn kerk, omdat ik misschien leiding wordt van een jeugdgroep. Ook spreek ik af met een vriendin en zal ik ongetwijfeld een avondje Kolonisten van Catan gaan spelen!

Deze blogs vind je misschien ook leuk:

12 opmerkingen:

  1. Wat een gezellige week! Altijd leuk om veel bij je liefje te kunnen zijn :) En iPhones zijn zo fijn, enkel jammer van de bijhorende prijs.
    xx

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuke week! En gaaf de je de iPhone 5C zo goedkoop kon kopen! xx

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Weer een gezellige week! Balen dat je je wat ziek begint te voelen. Maar rustig aan doen dan.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Klinkt als een super geslaagd weekje! Den Bosch klinkt leuk, ik ken het ook alleen maar van die typische bollen, haha! Leuk dat je een iPhone hebt weten te scoren, ik vind dat nog steeds de allerfijnste telefoons (maar echt te belachelijk duur). Balen dat je gezondheid even achteruit gaat, hopelijk voel je je snel weer goed! X

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Wat een fijn weekje met leuke dingen! Die lunch in Den Bosch zag er echt heerlijk uit. Én groot! Ik hoop dat je je snel weer wat beter voelt.

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Heerlijk weekje! Den Bosch lijkt me nog een keer een leuke stad om te bezoeken!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Den Bosch is naar mijn mening de mooiste en gezelligste stad van Nederland! Ik woon er vlakbij en ik raad je aan om de Bossche markt en de Sint Jan te bezoeken, en natuurlijk een echte Bossche Bol (Van Jan de Groot) te eten. �� Carnaval in Den Bosch is trouwens ook super.

      Verwijderen
  7. Ik weet zeker dat de iPhone je goed gaat bevallen, haha, zó fijn! Leuke week heb je achter de rug :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Wat ziet dit er gezellig uit! En wat fijn dat je een dag per week kan besteden aan je blog, lijkt me super fijn

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Leuke diary! Zo te zien heb je je geen enkel moment verveeld :D

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Zo'n gezellig plekje, die kaarsjes met die cactussen! :) en wat fijn dat je nu een iPhone hebt, ben je er al wat aan gewend?

    BeantwoordenVerwijderen