Welkom op The Budget Life! - The Budget Life | Blog over geld besparen, verdienen & investeren

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Trending Posts

Display Instagram Footer

No

Dark or Light Style

Light

Zoeken

Sticky Menubar[On/Off]

on

Preloader[On/Off]

off

Fixed Menu (yes/no)

yes

Sticky Sidebar

on

Infinite Scrolling[On/Off]

off

Post Styles[Simple/List/Grid]

Simple

Featured Slider

Featured

Headers [Header1/Header2]

header2

Welkom op The Budget Life!


Hoi allemaal! Dat is even schrikken hè? Een compleet nieuwe naam op de plek waar vier jaar lang Coco Gold heeft gestaan. Haal even adem en pak wat te drinken: ik leg het je rustig uit.

Vier jaar geleden begon ik met mijn blog, Coco Gold. Waar ik eerst schreef over allerlei random dingen, besloot ik me in mei 2013 te gaan focussen op het thema low-budget. Waarom? Ik ben een rasechte koopjesjager, ben dol op budget make-upmerken, shoppen in de sale en ik zie het als een echte uitdaging om een goedkope (en lekkere!) maaltijd op tafel te zetten. Sinds ik me ben gaan focussen op low-budget zijn mijn bezoekersaantallen verdriedubbeld. 
Ook al ben ik nu bijna student-af, ik zal altijd een liefde voor budget blijven houden. Ik zit ook nog steeds boordevol inspiratie en geniet intens van het bloggen over budget.

Waarom The Budget Life in plaats van Coco Gold?
Het enige wat me steeds meer ging irriteren was de naam van mijn blog. Coco Gold. Het betekent helemaal niets en ik heb het bij het begin van mijn blog zomaar verzonnen omdat ik het wel lekker vond klinken. In die vier jaar hebben minstens honderd mensen gevraagd wat het eigenlijk betekende, Coco Gold… Of mensen dachten dat ik “Coco” heette in plaats van Nicole. 

Ik loop al een jaar rond met het idee om mijn blognaam te veranderen. Maar dat is best een grote stap. Na vier jaar bloggen heb je een aardige achterban ontwikkeld en kent iedereen je onder de naam Coco Gold
Bovendien wordt mijn blog ontzettend veel gevonden in Google en als je je naam zomaar verandert zonder op instellingen te letten, ben je al die zoekgegevens kwijt. En dat vond ik zonde.


What's new op The Budget Life
Nu heb ik toch de knoop doorgehakt om mijn naam te veranderen. Vanaf nu af aan blog ik niet langer onder de naam Coco Gold, maar gaat mijn blog The Budget Life heten. Het is nu in één keer duidelijk waar mijn blog over gaat: een low-budget lifestyle! 

Mijn oude website Cocogold.nl verwijst nu nog niet door naar mijn nieuwe website, Thebudgetlife.nl, maar mijn hosting (top service van Hostnet!) is daar nu mee bezig.


Lay-out
De lay-out is bijna hetzelfde gebleven, op een paar aanpassingen na! Het lettertype is veranderd en ik vind het nu een super fijn lettertype dat lekker makkelijk wegleest. In de zijbalk vind je een nieuwe profielfoto en daar vind je nu ook het budget recept van de week. Elke week licht ik een nieuw food artikel uit waarin ik een lekker én budget recept met jullie deel!

The Budget Fashion Challenge
Ik blijf bloggen over dezelfde onderwerpen: make-up, kleding, recepten, kringloopkoopjes en tips voor een low-budget lifestyle. In de toekomst wil ik me nóg meer gaan focussen op budget door te gaan werken met vaste rubrieken. Volgende maand begin ik met de nieuwe rubriek The Budget Fashion Challenge; eens per maand post ik een outfitartikel waarin ik een leuke en zo goedkoop mogelijke outfit bij elkaar zoek. The Budget Fashion Challenge was vorig jaar zo'n succes, dat ik er niet over twijfel of het deze keer weer een succes zal worden.

Themaweken
Ik wil ook meer gaan werken met themaweken. De eerste themaweek begint al aan het einde van de zomervakantie. Een week lang zal The Budget Life in het teken staan van Back To School. Een week lang komt er elke dag een artikel online die te maken heeft met het nieuwe schooljaar. Zo staat er al een hele leuke winactie op jullie te wachten met budget schoolspullen, geef ik je tips hoe je goed kunt plannen én deel ik ideeën voor een lekkere en budget lunches die je mee kunt nemen naar school. 


The Budget Life is officieel mijn eigen bedrijf!
Als je me volgt op Instagram of Facebook heb je het al gezien: ik heb besloten The Budget Life in te schrijven bij de Kamer van Koophandel! Sinds gisteren is mijn blog dus niet alleen mijn grootste hobby, maar ook nog eens mijn eigen bedrijf. Hoe tof is dat?!

Volg The Budget Life via social media
Wil je als eerste op de hoogte zijn van nieuwe updates op The Budget Life? Volg mij én mijn blog dan via Bloglovin', Instagram, Twitter of Facebook (Dit is een nieuwe Facebookpagina! Dus volgde je Cocogold.nl al via Facebook, dan moet je nu weer even opnieuw op like klikken op deze nieuwe Facebookpagina!

Ik ben ontzettend enthousiast over mijn nieuwe blognaam en het feit dat mijn blog vanaf nu écht mijn eigen bedrijfje is! Ik ben heel benieuwd wat jullie van deze veranderingen vinden. Laat je het weten bij de reacties? :) 

Ook wil ik heel graag jullie, mijn lieve lezeressen, vragen om inspiratie. Wat vind jij de leukste artikelen op The Budget Life? Wat heb je altijd al willen lezen of wat mis je op mijn blog? Je kunt het hier in de reacties achterlaten of me een mailtje sturen via nicole@thebudgetlife.nl 

Deze blogs vind je misschien ook leuk:

34 opmerkingen:

  1. Wat super leuk om te lezen! Deze naam past inderdaad veel beter bij de onhoud van jou blog! Het ziet er allemaal super uit!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een ontzettend leuk nieuws! Leuke naam, leuk idee en super lay-out! Ik ben heel benieuwd naar wat de toekomst je voor jouw blog gaat brengen :)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat een leuk nieuws! Mooie blog naam en het ziet er netjes uit! veel succes :)

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Waauw ontzettend leuk en supertof! Past zo goed! Ik ben heel erg enthousiast, veel plezier met deze prachtige stap!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. hey wat leuk!
    veel plezier op je nieuwe domein, je bedrijf!
    liefs,
    denise

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Het is heel erg mooi geworden! Volgen we je automatisch weer op Bloglovin'? Fijn dat je blog nu je eigen bedrijf is! X

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dankjewel voor je lieve reactie! Ik heb de verandering doorgegeven bij Bloglovin', nog even wachten dus totdat die is doorgevoerd. Als het goed is, koppelt mijn nieuwe blog dan gewoon aan mijn Bloglovin' account en hoef je geen enkele update te missen! Liefs, Nicole

      Verwijderen
  7. Wat tof! Dit past inderdaad veel beter bij de mindset van je blog. Superleuk dat je dit nu je eigen bedreig mag noemen. Enne: zelf vind ik die budget challenges altijd het leukste!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dankjewel Femke! Ik vind Budget Challenges zelf ook ontzettend leuk om te doen, dus fijn om te lezen dat jij ze ook leuk vindt. :) Liefs, Nicole

      Verwijderen
  8. Gefeliciteerd met de geboorte van je nieuwe blognaam Nicole & nog heel veel fijne blogjaren gewenst :D haha. Spannend!

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Van harte gefeliciteerd met deze stap! Ik vind je blog er erg mooi uit zien.

    Ik kijk erg uit naar de budget-recepten :)

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Wat prachtig dat je deze stap hebt durven nemen zeg: het enthousiasme en plezoer spat er nu al echt vanaf dus ik ben benieuwd wat de toekomst gaat brengen. In ieder geval heel mooi om dit mee te maken en wens je in ieder geval al het goeds voor de toekomst. X

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Leuk! Alleen ik ga je oude naam wel missen.. ik vond m eigenlijk best leuk ;) Maar gefeliciteerd met je eigen bedrijfje.. dát vind ik erg leuk!

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Gefeliciteerd mop! Ik vind het goed van je datje de knoop hebt doorgehakt. Dit past zo bij je, de naam was alleen een vreemde in het rijtje. Nu klopt het hele plaatje precies. En dan ook nog eens ingeschreven bij kvk, you go girl! <3

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Super gaaf! Ik denk dat het een hele verbetering is!

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Ah wat ontzettend leuk Nicole, en ik vind de nieuwe blognaam ook helemaal bij je passen! :)

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Super leuk! Die nieuwe naam past perfect bij je blog!

    BeantwoordenVerwijderen
  16. Anoniem23.7.15

    Wat leuk zeg, je vorige blog was toch wel wat verwarrend omdat het cocoGOLD heette en het voornamelijk over budget ging. Dit is dus een hele leuke verandering, ik snap helemaal waarvoor je het gekozen hebt en super dat je hiermee verder gaat want wie houdt er nou niet van koopjes? :-) Groetjes uit Veenendaal!

    BeantwoordenVerwijderen
  17. Jaaa leuk! Goed dat je de knoop hebt doorgehakt! Gefeliciteerd! :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  18. Als tip voor je leuke blog: een kringloopitem (zo goedkoop mogelijk) helemaal oppimpen.
    Ik zie ze nog niet zo vaak langskomen op je blog; hou je soms niet van kringlopen?

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Wat een leuk idee, Marjoke! Ik ben dol op kringloopwinkels, vroeger kwam ik er bijna elke week wel. De laatste tijd merk ik dat kringloopwinkels steeds populairder worden en de prijzen ook stijgen... Toch heb ik laatst wat leuks gescoord wat ik binnenkort ga gebruiken voor een DIY. Houd mijn blog dus goed in de gaten!

      Verwijderen
  19. Anoniem24.7.15

    ahh heel erg tof en de naam past precies bij waarover je schrijft, leuk dat je de stap hebt gemaakt!

    BeantwoordenVerwijderen
  20. Deze naam past goed bij je blog. Natuurlijk is het wel even wennen, ik volg je al sinds 2012, maar 'The budget life' klinkt meteen een stuk professioneler! Ik kijk heel erg uit naar je komende artikelen. Vooral over het plannen, ik ben echt een ramp in plannen haha. En heb je misschien nog leuke tips om een studie-hoekje of iets in die richting te maken?

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Hoi Lisa! Wat leuk dat je me al zo lang volgt! Ik kan me voorstellen dat het even wennen is, een nieuwe naam, maar ik ben blij dat je het professioneel vind klinken. Een leuk idee ook, een artikel over een studiehoekje. Ik heb het op mijn inspiratielijstje gezet en het lijkt me leuk om daar iets mee te doen! Liefs, Nicole

      Verwijderen
  21. Gefeliciteerd met je eigen bedrijfje en met de nieuwe layout van je website! De naam past erg goed bij waar je over schrijft. Ik ben zelf ook een budget fan, dus ik vind het geweldig! Ik verheug me op alle leuke artikeltjes en budget-tips die we van je kunnen verwachten. ( Ik probeerde gisteren steeds je site te openen, maar het lukte maar niet....ahhh.... frustratie!! nu weet ik waarom hihi!). Ik blijf absoluut een trouw lezeres van je blog, zoals de afgelopen jaren! Ik wens je veel succes en alle goeds! Xxx, Marthe.

    BeantwoordenVerwijderen
  22. Wat een goede en leuke beslissing :D ik weet zeker dat het een groot succes gaat worden, en dat je er zelf heel blij mee bent straal je ook uit in je artikels.

    BeantwoordenVerwijderen
  23. Wat een grote en mooie stap Nicole! Deze naam past zeker weten veel beter bij de inhoud van je blog. Gefeliciteerd!

    BeantwoordenVerwijderen
  24. Echt een hele leuke stap! Ik snap dat je hem uiteindelijk toch gemaakt hebt, omdat deze naam veel beter bij je blog past. Veel succes met je eigen bedrijfje!

    BeantwoordenVerwijderen
  25. Leuk Nicole, Gefeliciteerd met The budget Life

    BeantwoordenVerwijderen
  26. Anoniem26.7.15

    Wat een goede veranderingen! Erg goed dat je de stap hebt genomen toch je naam de veranderen. Als het je echt dwars zat, is het de moeite waard. En gefeliciteerd met het feit dat je nu echt een bedrijfje bent. Ontzettend gaaf! Good job.

    BeantwoordenVerwijderen
  27. Gefeliciteerd Nicole! En heel veel succes met the budget life, wat een goede naam :D
    Stiekem vond ik Coco Gold ook leuk hoor, maar met deze naam weet je meteen waar je blog over gaat.
    Ben benieuwd naar je themaweken!

    BeantwoordenVerwijderen
  28. Ik vroeg het me zelf ook altijd al af, wat het precies betekende. Maar het klonk altijd wel erg leuk! (: Erg leuk ook, bij je foto' dat de kleur va je shirtje en budget precies overeenkomen, haha. Ik ben zo benieuwd naar de budget challenge! Je maakt me erg nieuwsgierig!

    BeantwoordenVerwijderen
  29. Wauw, je nieuwe domeinnaam zou echt niet beter bij je blog kunnen passen. Echt heel goed gekozen en ik denk dat je juist veel beter gevonden zal worden hierdoor en vast meer lezers ermee aantrekt. Ik volg je blog al een hele tijd en ik vind het super. Vorige week zat ik in Istanbul en wilde ik héél graag de Istanbul-posts teruglezen, maar ik vermoed dat Turkije Nederlandse blogs niet toestaat ofzoiets want ik kreeg 'm maar niet geopend.
    PS: Istanbul is geweldig.

    BeantwoordenVerwijderen