Budget tip | Alle make-up 1+1 gratis bij Kruidvat!

Eens in het jaar word ik heel erg gelukkig, blij en enthousiast. Ik plunder mijn spaarrekening en maak alvast een meterslang lijstje klaar. Waar ik het over heb? De 1+1 gratis actie op alle make-up bij Kruidvat, en morgen is het weer zover! Dit keer pakt Kruidvat nog eens extra uit, want deze actie geldt niet één dag, maar maar liefst drie volle dagen.

De actie is geldig op vrijdag 24, zaterdag 25 en zondag 27 juli. Alle filialen doen mee aan de actie, maar niet elk filiaal is natuurlijk open op zondag. De actie geldt gedurende de gehele openingstijden van het filiaal. Dat betekent dus dat je al de avond van tevoren met je slaapzak voor de deur kunt gaan liggen om zo de volgende ochtend als eerste de winkel kunt bestormen.

Oké, dat is wel heel overdreven. Maar uit ervaring weet ik dat je er niet vroeg genoeg bij kunt zijn. Binnen no time zijn de schappen leeg en ondanks dat ze vaak wel weer bij worden gevuld, wil ik het liefst nét voor openingstijd voor de winkel staan.

De korting wordt trouwens verrekend als 50% korting! Zo hoef je niet te puzzelen en moeilijk te doen, elk product dat je wilt kun je meenemen! Van voorgaande jaren weet ik dat er een maximum aantal producten per klant is. Dit keer heb ik daar niets over gelezen, maar ik zou er toch maar rekening mee houden dat je maximaal 10 producten per klant mee mag nemen.

Aanraders
Ik zou geen budget lover zijn als ik jullie geen tips zou geven over welke budget producten je écht moet aanschaffen tijdens deze actie. Daarnaast is het ook dé gelegenheid om eindelijk eens die veel te dure foundation of high end mascara aan te schaffen. Dit zijn mijn absolute aanraders:
- NYC Expert Last Lip Color Matte #449 Creamy Mauve (€3,29) (review)
- MUA Romantic Effloresence Eyeshadow Palette of het MUA Undressed Palette (€5,99) (review)
- GOSH 9 Shades Eyeshadow Palette To Play With in Texas (€12,99) (review)
- Essence Matt Lipsticks (€2,39) (review)
- CATRICE Ultimate Colour Lipstick 370 In A Rosegarden (€3,95) (review)
- CATRICE Liquid Liner 010 Dating Joe Black (€3,59) (review)
- Essence Multi Action Mascara (€1,99) (review)
- Rimmel Wake Me Up Foundation (€12,99) (review)
Wat ga jij scoren tijdens de 1+1 gratis actie bij Kruidvat?

9 opmerkingen:

 1. Handig! Ik zal zeker even een kijkje nemen :) PS, de datum's in je artikel kloppen niet ;) Liefs x

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel voor je oplettendheid! Ik heb het meteen aangepast :) ik ben benieuwd welke producten je gaat scoren! Liefs, Nicole

   Verwijderen
 2. Oew laat ik nou net morgen in de stad zijn. Zeer gevaarlijk haha. Ik heb eigenlijk niks nodig, maar ik ga toch even een kijkje nemen. Wie weet wat je tegenkomt;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dank voor de tips! Zo'n sale is altijd een goed moment om dure producten zoals foundation of mascara in te slaan :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Super fijn en leuk, gelukkig woon ik in een dorp en daar weten vaak niet veel mensen van de actie haha, geen geplunderde schappen hier dus waarschijnlijk. Ik heb trouwens wel gelezen dat er weer een maximum van 10 producten per klant is. Maar goed dan ga je gewoon de volgende dag weer haha

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hmmm... ik was er al bang voor ja, maximaal 10 producten per klant! Gelukkig zijn er meerdere Kruidvat filialen in mijn stad, dus ik ga morgenochtend gewoon langs allebei, haha!
   Jij hebt in ieder geval geluk dat je in een dorp woont en daar de schappen hopelijk nog helemaal vol liggen! Liefs, Nicole

   Verwijderen
 5. Ik heb mezelf eigenlijk een "no buy" opgelegd en hou me er tot nu toe goed aan. Heb de afgelopen twee maanden één keer "gezondigd", maar nu kriebelt het toch een beetje....oeps.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik heb gisteren hele leuke producten gescoord:
  - The Nudes palette van Maybelline :-)!
  - Selfie palette van I <3 Make-Up
  - Highlighter van MUA
  - Cream puff blushed van (?) Max Factor?
  - Mascara (False Lashe Princess) van Essence
  - Twee lakjes van Rimmel (Rita Ora Collectie)

  Zo blij mee!!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Fijne tips! Ik wil graag 2 MUA palettes aanschaffen, maar MUA wordt hier in mijn dorp niet verkocht, dus moet ik naar Groningen. Dat ga ik niet meer redden vandaag, want ik moet werken :( aaaah :(

  BeantwoordenVerwijderen