Zomerse look of the day met budgetproducten

Wat een spannend dagje was het gisteren! De dag dat mijn nieuwe blog live ging. Het was even een gedoe, het omzetten van mijn blog. Ik ben zo'n vijf uur bezig geweest en om één uur 's nachts werkte het allemaal nog niet. Een beetje chagrijnig ging ik naar bed om vervolgens om zes uur alweer op te staan om het nóg eens te proberen. En toen werkte het gelukkig wel!

Mijn blog is inmiddels te bezoeken onder de naam The Budget Life en ik heb zo ontzettend veel leuke reacties en felicitaties ontvangen. Ik ben zo blij dat het zo goed wordt ontvangen en ik sta zelf nog steeds honderd procent achter mijn keuze om mijn naam te veranderen! Nu moet ik alleen nog regelen dat alle oude links van Coco Gold automatisch worden doorverwezen naar The Budget Life. Daar is mijn hosting op dit moment mee bezig dus ik hoop dat dat één dezer dagen ook allemaal werkt.


Gisteren was een heel fijn dagje! Ik heb 's ochtends alles in de gaten gehouden en mijn blog volop gepromoot. Toen ik 's middags met mijn moeder naar het centrum ging, vond ik het toch wel leuk om even wat make-up op mijn gezicht te doen! Aangezien het buiten ontzettend lekker zomers weer was, ging ik ook voor een simpele, zomerse make-up look. Mijn look of the day deel ik vandaag met jullie! En mijn blog zou The Budget Life niet zijn als ik niet alleen gebruik zou maken van budgetproducten! :)

Dit zijn de producten die ik heb gebruikt:

- Kruidvat Aloë Vera dagcrème
- GOSH Kabuki brush
- E.L.F. Flawless Finish foundation (SPF 15) (review)
- HEMA Concealer palette (review)
- Essence Multi Action mascara (review)
- NYC Smooth Skin Pressed Face Powder
- E.L.F.  Contouring Blush & Bronzing Powder (review)
- Rival Loop wenkbrauwpotlood
- NYC Automatic Eyeliner 003 Deep Brown
- NYC Expert Last Lip Color 449 Creamy Mauve (review)
- NYC Expert Last Nail Polish 270 Raspberry Ice Cream
- MUA Romantic Effloresence Eyeshadow Palette (review)

Gezicht
 Ik begin met een basis en gebruik daarvoor de dagcrème van Kruidvat. Een hele fijne en super budget dagcrème voor de droge en gevoelige huid. Daarna breng ik de donkerste concealer uit het HEMA Concealer palette aan onder mijn ogen en gebruik ik de E.L.F. Flawless Finish Foundation. Dit is een lichtdekkende foundation met SPF 15 en is olievrij: perfect voor de warme zomerdagen! Ik poeder het geheel af met een poeder van NYC.

Op mijn wangen breng ik de bronzer van E.L.F. aan, net als de blush uit datzelfde palette. De bronzer geeft meer definitie aan mijn gezicht en bovendien maakt het me nét een beetje bruiner. Yay!


Ogen
Op mijn bewegend ooglid breng ik ook een klein beetje concealer aan. Dat vind ik de laatste tijd een stuk fijner werken dan oogschaduwbasis! Ik breng de champagnekleur uit het MUA palette aan op mijn ooglid en een klein beetje van de meest rechtse kleur op de onderste rij (lichtbruine, matte kleur) in de arcadeboog. Als het echt warm is buiten, vermijd ik de vloeibare eyeliner liever, omdat die snel uitloopt. In plaats daarvoor kies ik nu voor een lijntje met een oogpotlood, daarvoor gebruik ik het NYC Automatic Eyeliner potlood in de kleur 003 Deep Brown. Deze is ook nog eens waterproof!
Als mascara gebruik ik mijn geliefde Multi Action mascara van Essence.

Lippen
Op mijn lippen gebruik ik een zomers kleurtje: een prachtige, lichtroze kleur van de NYC lipsticks.

Links: voor. Rechts: na.
Eindresultaat
En voilà, dit is het resultaat! Wat een verschil kan make-up geven aan je gezicht, hè?

Welke make-upproducten gebruik jij het liefst op een zomerse dag?

Vergeet niet dat je bijna al deze producten vandaag, morgen én overmorgen met 50% kunt scoren bij Kruidvat. Lees hier meer over de 1+1 gratis actie!

11 opmerkingen:

 1. Een hele mooie look is het geworden! Simpel maar erg mooi <3 Fijn dat bijna alles klaar is voor je nieuwe blog , liefs Gea. x

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Je ziet er mooi uit :) alleen je haar is zo mooi warm en je lipstick zo koel ... nog mooier denk ik met een warmer kleurtje! Super look, niet te ge-make-upt, maar wel heel verzorgd!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooie look! Ik ben fan van de lipkleur :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mooie look! Ik wil jouw blog weer wat meer gaan volgen en zelf ook meer gebruik gaan maken van budget producten.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat leuk, deze nieuwe naam voor je blog!
  Mooie look!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Op een zomerse dag draag ik mijn zonbescherming voor het gezicht met factor 50, een beschermende dagcreme, oogpotlood en mascara, klein beetje blush en een (felle) lipstick!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Je hebt een mooie look gemaakt Nicole!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een mooie neutrale look, staat je erg goed!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ziet er heel mooi uit! Die lip kleur is prachtig!

  BeantwoordenVerwijderen