Photo Diary #32 | Een nieuwe blog, mijn eigen bedrijf en picknicken

Afgelopen week was denk ik wel één van de meest spannende en hectische weken uit mijn leven. Ik wist het al een tijdje, maar afgelopen week veranderde ik ein-de-lijk mijn blognaam van Coco Gold naar The Budget Life: een naam die veel beter bij mij en mijn blog past. Ik ben nog steeds intens aan het nagenieten van alle felicitaties en leuke reacties op mijn nieuwe blognaam en aan de hoge bezoekersaantallen te zien, vinden jullie mijn vernieuwde blog net zo leuk als ik!

Om het maar meteen goed te doen, besloot ik mijn blog ook bij de Kamer van Koophandel in te schrijven en is mijn blog nu ook mijn eigen bedrijfje. Yay! Tussen alle bedrijven door was er ook nog tijd voor een picknick, ging ik naar de Nijmeegse vierdaagsefeesten én scoorde ik maar liefst twintig make-upproducten tijdens de Kruidvat 1+1 gratis actie. Kijk je mee naar mijn week?


Op zaterdagmiddag ging ik in de trein naar Zetten. Sinds ik terug ben uit Istanbul, heb ik nog maar twee of drie keer met de trein gereisd. Ik zat helemaal alleen in een snikhete coupé.


Ik hou van zomeravonden! Samen met vrienden maakten we eten klaar (wraps met kipschnitzel, het beste en meest makkelijke recept ever) en aten we dat op in de tuin.


Na heerlijk gegeten en gekletst te hebben, gingen we rond een uur of negen naar de zomerfeesten in Nijmegen. Ik was er nog nooit geweest, maar van mijn vrienden (die de feesten al jaren bezoeken) hoorde ik goede verhalen. Nou, ik kan je vertellen dat het de laatste keer was dat ik naar de Nijmeegse feesten ga. Met een lengte van 1 meter 60 is zo'n overvol festivalterrein niets voor mij. Ik denk dat er wel tien mensen op mijn tenen hebben gestaan of me "sorry, dat ging perongeluk!" omver hebben gelopen.
Na drie keer per ongeluk in een gevecht te zijn beland, waarbij ik de laatste keer bijna op de grond lag, hadden we het allemaal wel gezien. Nog voor 12 uur gingen we weer naar huis en hebben we tot diep in de nacht bij een vriend thuis gekletst. Nét zo gezellig!


We bleven met z'n allen slapen in Zetten, wat altijd veel gezelligheid met zich mee brengt. Voordat we sliepen, was het alweer 3 uur en dat is voor mij heel erg laat (ik word oud, merk je het?) De volgende ochtend stonden we alweer vroeg op om naar de kerk te gaan maar eerst: ontbijt. Yoghurt met cruesli, hmmm!


Op maandag werkte ik een dagje op kantoor aan mijn scriptie. 's Avonds bereidde ik alvast wat dingen voor voor het omzetten van mijn blog. Mijn oude versie van PhotoShop deed het ineens niet meer, dus moest ik een nieuwe versie installeren. Ik kan er nog steeds niet gewend aan raken...


Op dinsdag werd ik wakker met fikse hoofdpijn. Snel mijn bril op en een paracetamol en toen ging het al een stuk beter. Ik moet nog steeds wennen aan mijn nieuwe brillie, maar ik vind hem wel steeds leuker!


Daarna met de auto naar Zetten. Picknicken met Tim! We haalden stokbrood, croissantjes, salade, komkommer, dadels, appels, tomaten en een sapje. Niet eens voor een heel kindertehuis, maar alleen voor ons tweeën.

Ik trok mijn witte Vans weer eens aan. Ik heb ze denk ik al langer dan twee jaar, maar ik vergeet steeds dat ze ook nog in mijn kast liggen. Elke keer als ik draag, denk ik: die moet ik vaker dragen!


Vervolgens hebben we de hele middag in de kasteeltuin van Hemmen gelegen en van het zonnetje genoten (én Rummikub gespeed). De natuur is hier ontzettend mooi en het was zulk lekker weer! Ik ben heerlijk bruin geworden!


's Avonds eten: XXXXL spaghetti met champignonsaus. Hmmm!


Na het eten reden we naar mijn huis waar we nog een potje Yahtzee speelden en ik keihard verloor (hoe kan het ook anders).


Woensdagochtend was een spannende dag: ik ging mijn blog inschrijven als eenmanszaak bij de Kamer van Koophandel. 's Ochtends had ik al last van gezonde spanning.


Bij de Kamer van Koophandel in Amersfoort! Ondanks een interne storing in het systeem, is het allemaal gelukt...


... en was ik na een half uurtje trotse eigenaar van mijn eigen bedrijfje The Budget Life.


's Avonds aten we pannenkoeken, yay! Samen met Tim heb ik wel een uur in de keuken gestaan en hebben we een flinke stapel pannenkoeken gebakken voor ons en mijn ouders.


De rest van de avond (en nacht...) was ik bezig met het omzetten van mijn blog. Wat een gedoe was dat!

Maar op donderdagochtend was het toch gelukt: The Budget Life was live!


Op donderdag ging ik even met mijn moeder het centrum in! Bij de V&D kocht ik deze hakken voor nog geen €30. Ik vind ze nog steeds geweldig, maar tot mijn grote verdriet (snik snik snik) ga ik ze toch terugbrengen. Want ondanks dat ze eigenlijk best wel fijn lopen, is het materiaal drie keer niks, ik krijg er ontzettende plakvoetjes in!


De Action verlaat ik nooit met lege handen en ik zou inmiddels ook moeten weten dat het levensgevaarlijk is voor mijn portemonnee om daar naar binnen te gaan. Toch kon ik het weer niet laten en kwam ik thuis met een leuk houten plankje (deze kost maar €2,69!) en een waxinelichthouder.


's Avonds speelde ik met mama een potje Yahtzee. Dit keer won ik, YES!


Vrijdagochtend stond ik in alle vroegte bij de Kruidvat voor de 1+1 gratis actie op alle make-up. Ik heb heel veel mooie producten gescoord, morgen laat ik alles zien in een shoplog!


Vrijdag werkte ik een dagje op kantoor. We zijn bezig met het bouwen van onze nieuwe website, dat vind ik altijd één van de leukste dingen om te doen! Ik vertaalde een aantal websiteteksten vanuit het Engels en implementeerde deze alvast in de HTML van onze nieuwe website. Stiekem vind ik het heerlijk om met al die HTML-codes bezig te zijn. Ik voel me dan net een echte computernerd.

's Avonds gingen vier van mijn vrienden op vakantie naar Kroatië. Ik at bij Tim en zwaaide ze daarna uit.

Deze nagellak van MaxFactor scoorde ik tijdens de 1+1 gratis actie van Kruidvat. Normaal zou ik nooit €9 neerleggen voor een nagellak, maar met 50% korting werd dit prachtige kleurtje direct een stuk betaalbaarder. Als het goed is, blijft hij 7 dagen zitten. Je snapt dat ik heel benieuwd ben of dat werkt!

Vanaf morgen ben ik héél eenzaam en zielig. Mijn ouders gaan dan op vakantie en ook zijn bijna al mijn vrienden op vakantie. Dat betekent dat ik twee weken alleen thuis ben. Dat is maar goed ook, want het is de hoogste tijd dat ik eens even veel tijd en energie in mijn scriptie ga steken. Ik hoop dat hij na deze twee weken af is en klaar is om ingeleverd te worden! Verder ga ik woensdag heel veel oude spullen verkopen op de rommelmarkt (als het weer een beetje mee zit) en staat er nog een leuk middagje met vrienden gepland, die toevallig wél in Nederland zijn.

26 opmerkingen:

 1. Wat een gezellige én spannende week!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Klinkt als een onwijs leuke week. Je vernieuwde site is zo tof!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een leuke week vol gezellige momenten en hoogtepunten! Jammer dat je laarsjes zo plakken, want ze zijn inderdaad heel leuk. Succes met het bikkelen aan je scriptie deze laatste weken, het gaat je vast en zeker lukken.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik heb ook die lak van MaxFactor aangeschaft haha.. Ik ben blij om te lezend dat ik toch nog iemand heb gevonden die zich ook heeft laten gaan met 20 producten ;-)! Die hakken zijn héél erg mooi, maar ik begrijp goed dat je van dat materiaal plakvoeten krijgt, jammer!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha, heb jij ook 20 producten gekocht?! Ik begon me ook al bijna te schamen toen ik alle andere shoplogs op andere blogs voorbij zag komen die braaf een stuk of 6 producten hadden aangeschaft... Liefs, Nicole

   Verwijderen
 5. Wat een leuke week heb je gehad , maar wel erg spannend!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Pfoe, was echt druk bij de zomerfeesten. Ik ben ook maar 1.60 en dat is dan best vervelend als het zo druk is haha!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Gefeliciteerd met je vernieuwde site

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een leuke week én proficiat met de vernieuwde blog en je eigen bedrijfje ^^ De naam past inderdaad heel wat beter bij waar je over schrijft ^^

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Aaah wat een achtbaan van een week, maar ook zo leuk en uitdagend! Je vernieuwde blog vind ik echt supergeslaagd. Veel succes en plezier deze nieuwe week!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat is je nieuwe site tof zeg!! Gefeliciteerd met je inschrijving bij de KvK ook meteen. Succes komende tijd met je blog, maar dat gaat zeker goed komen, jou kennende! :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wat gaaf dat je je eigen bedrijfje hebt nu! Je nieuwe site is heel erg leuk geworden, en de naam sluit echt perfect aan op je blog :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Leuke foto's! Die blushes zien er goed uit! Ben benieuwd naar de rest!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Heel erg tof dat je blog nu ook je eigen bedrijfje is! Lijk me inderdaad heel spannend, maar hoop het ooit ook nog eens te doen.

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Proficiat met je vernieuwde site! :D <3

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Wat een fijn weekje. Nog gefeliciteerd met je nieuwe blognaam en natuurlijk nu je eigen bedrijfje. Jammer dat de vierdaagsefeesten zo tegenvielen. Het was er inderdaad super druk zaterdag. Wij hebben ons wel prima vermaakt op het festivalterrein en in de stad.

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Toffe en drukke week zo te zien! Gefeliciteerd met je eigen bedrijfje, super tof!

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Gefeliciteerd met je eigen bedrijf! Zo tof dat gevoel :). Ben sinds april ondernemer en ben zo blij dat ik de stap heb gezet.

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Gefeliciteerd met je eigen bedrijf! Zo tof dat gevoel :). Ben sinds april ondernemer en ben zo blij dat ik de stap heb gezet.

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Dat ziet er uit als een onwijs leuke maar ook spannende week!
  Ik vind je site er nu onwijs goed uitzien, vind het niet meer dan logisch dat je gewoon ontzettend trots bent. Want nu is het gewoon net even nog iets échter van jouw:). Geniet er van!

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Gefeliciteerd met je vernieuwde website :)

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Gefeliciteerd met de vernieuwde site! Ziet er mooi uit.

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Nog gefeliciteerd met je website! Wat jammer dat de de 4daagsefeesten niet zoveel aan vond, ik als Nijmegenaar vind ze fantastisch, maar ik ga dan ook feesten op de pleinen in de stad en niet bij Matrixx at the park, dat ligt mij idd ook minder ;). Geef het volgend jaar nog eens een kans zou ik zeggen :D

  BeantwoordenVerwijderen
 23. Je blog ziet er super uit! Leuke nieuwe naam en een geslaagde layout.

  BeantwoordenVerwijderen
 24. Echt heel veel suc6 met je bedrijf! En ik vind de layout er super leuk uit zien.

  BeantwoordenVerwijderen
 25. Echt heel veel suc6 met je bedrijf! En ik vind de layout er super leuk uit zien.

  BeantwoordenVerwijderen