NYC Smooch Proof Liquid Lip Stain - The Budget Life | Blog over geld besparen, verdienen & investeren

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Trending Posts

Display Instagram Footer

No

Dark or Light Style

Light

Zoeken

Sticky Menubar[On/Off]

on

Preloader[On/Off]

off

Fixed Menu (yes/no)

yes

Sticky Sidebar

on

Infinite Scrolling[On/Off]

off

Post Styles[Simple/List/Grid]

Simple

Featured Slider

Featured

Headers [Header1/Header2]

header2

NYC Smooch Proof Liquid Lip Stain


De lip stains werden een paar jaar geleden helemaal hot: vloeibare lipproducten die je met een lipglosskwastje op je lippen aanbrengt waarna je de hele dag geen omkijken meer hebt naar je lippen. De lip stains trekken namelijk in je lippen en zorgen voor een intense, long lasting kleur. De ideale uitvinding voor elke vrouw die van een mooi kleurtje op haar lippen houdt, want wie heeft er nu zin om non-stop een lippenstift uit haar tas te toveren om je lippen bij te stiften?

Ik vind het in ieder geval de uitvinding van de eeuw. Inmiddels zijn er een heel aantal merken - inclusief alle budget beautymerken - die eigen lip stains in hun assortiment hebben. Ook NYC komt met nieuwe lip stains: de Smooch Proof Liquid Lip Stain. Toen ik ze in de winkel zag liggen, was ik meteen super benieuwd. Ik nam twee kleurtjes mee om ze thuis te testen!

Ik zocht twee mooie kleurtjes uit het schap: een koraalroze/oranje tint en een felle, zuurstokroze kleur. Ze lagen al wat langer in mijn "nog te reviewen bakje" en toen ik ze er van de week uithaalde, kostte het me wat moeite om de namen van de lipproducten te vinden. Niet op de dop, niet onderop de huls en ook niet op de huls zelf.

Wat blijkt? De naam staat alleen op het plastic wat oorspronkelijk om de huls heen zit. Lastig! Na wat online research ben ik toch achter de namen gekomen: Faithful Coral en In The Spotlight. In totaal zijn er zes verschillende kleuren verkrijgbaar, van nude tot intens rode. Voor ieder wat wils dus! 

Faithful Coral is een heerlijk zomers kleurtje. Met koraalkleuren ben je bij mij altijd aan het goede adres! Ik kon niet wachten om mijn lippen eens intens oranje te kleuren, totdat... ik achter de dramatisch slechte pigmentatie van de lip stain kwam. Uhhh... sorry NYC, maar dit ben ik niet van je gewend! Ik heb een heel aantal lipsticks van NYC in mijn stash zitten, puur omdat ik erg te spreken ben over de intensiteit van de kleuren. Waar ik bij lip stains al helemaal verwacht dat ze intens van kleur zijn, valt het hier nogal tegen.

In The Spotlight is al niet veel beter. In de verpakking ziet de kleur er mooi uit: zuurstokroze, perfect voor een feestje. Maar ook deze lip stain is weer ontzettend transparant en geeft weinig pigment af. De lip stain geeft mijn lippen een subtiel kleurtje mee, maar veel bijzonders is het niet.


Zoals je op de swatch en op mijn lippen kunt zien, is deze lip stain eerder een transparante lipgloss met een subtiel kleurtje. De kleur trekt wel in mijn lippen, waardoor mijn lippen de hele dag wél een kleurtje met zich meedragen. Helaas voelen mijn lippen al snel droog aan en had ik toch echt gehoopt op een wat intensere kleur. Je snapt het al, ik ben niet echt enthousiast over de NYC lip stains. Wat mij betreft kun je ze beter in de winkel laten liggen en kiezen voor de liquid lipsticks van Miss Sporty of de bekende Apocalips van Rimmel.

Je vindt de NYC lip stains voor €3,99 per stuk bij Kruidvat en Trekpleister.

Deze blogs vind je misschien ook leuk:

25 opmerkingen:

  1. Ik kan me voorstellen dat er wel meiden zijn die deze lipstains fijn vinden..maar voor mij zou het niks zijn, nee jammer

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Aah wat balen, want ze zien er heel leuk uit en de kleuren zijn echt top! Helaas mindere uitwerking, kan gebeuren. Mooie review!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wauw, prachtige kleuren. Ik vind de donkerste kleur het mooiste :) X

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Meh! Jammer dat ze zo transparant zijn en uitdrogen. Dat probleem heb ik helaas al bij vele lip stains gehad, waardoor ik ze nu meestal links laat liggen. Ik vind het toch niet zo erg om lipstick bij te werken, haha! Lastig trouwens hè, dat namen op het plastic staan. Vind ik altijd zo irritant haha! Fijne review wel :D! X

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Jammer dat ze zo tegenvallen! Al zou ik dat transparante zelf nog niet zo erg vinden haha, maar als ze daarbij ook niet heel prettig aanvoelen..

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Hmm, jammer zeg. Terwijl ik ze best mooi vind uit zien zo.

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Ah balen zeg! Had er ook meer van verwacht...

    BeantwoordenVerwijderen
  8. In de verpakking zien ze er goed uit. Jammer dat ze zo weinig pigmentatie hebben en dus tegenvallen.

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Ah, ik had er heel veel van verwacht maar dit valt toch een beetje tegen! Jammer

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Mooie kleuren, maar ik vind ze niet heel erg speciaal.

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Anoniem21.7.15

    Ik had eigenlijk verwacht dat dit van die dikke liquid lipsticks achtige producten zouden zijn, maar ik vind dit eigenlijk wel veel mooier. Mooi en subtiel en fijn dat het lang blijft zitten!

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Ahh, wat jammer zeg! Ze zagen er veelbelovend uit. Het is niet lelijk of zo, maar als je een felle kleur verwacht is het logisch dat je toch wat teleurgesteld bent. X

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Jammer dat ze niet meer pigment afgeven! :-( Het had zo mooi kunnen zijn...

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Jammer dat ze zo tegenvallen! Ik vind de kleuren wel heel leuk.

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Ondanks de mindere pigmentatie vind ik de kleurtjes net wel heel mooi! Ik dacht op het eerste zicht ook dat het van die dikkere vloeibare lipsticks zouden zijn maar die vind ik al snel té dekkend. Dan vind ik dit soort product stiekem mooier :D

    BeantwoordenVerwijderen
  16. Ze zien er zo in de verpakking zo mooi uit. Jammer dat de pigmentatie toch minder is. Het is niet dat het lelijk is , maar ik had ook betere pigment verwacht.

    BeantwoordenVerwijderen
  17. De kleurtjes zijn erg mooi. Zonde dat ze toch tegenvallen

    BeantwoordenVerwijderen
  18. Het zijn hele lieve kleuren en het staat leuk bij je make-up. Wel jammer dat ze niet zo goed zijn.

    BeantwoordenVerwijderen
  19. jammer dat ze zo slecht zijn :(

    BeantwoordenVerwijderen
  20. Jammer van het pigment, erg teleurstellend!

    BeantwoordenVerwijderen
  21. De kwaliteit verschilt ontzettend per kleur! Ik heb een donkerroze/fuchsia kleur en die dekt heel goed en blijft muurvast zitten. Ik moet echt boenen om alles 's avonds van mijn lippen te krijgen! Mijn moeder heeft een wat bruinere kleur en die dekt slecht en blijft niet goed zitten, echt heel gek dat verschil. Maar ik ben heel erg te spreken over de kleur die ik heb!

    BeantwoordenVerwijderen
  22. wat super jammer zeg van dat slechte pigment:( deze laat ik liggen...

    BeantwoordenVerwijderen
  23. Hm jammer, maar dat droge gevoel aan mijn lippen vind ik echt niet fijn.

    BeantwoordenVerwijderen
  24. Goed om te weten dat je ze dan beter laat liggen!

    BeantwoordenVerwijderen
  25. Wat super zonde dat het pigment niet veel beter is. Deze laat ik inderdaad lekker liggen!

    BeantwoordenVerwijderen