Photo Diary #31 | Rummikub, dagje winkelen en zelf ijsjes maken - The Budget Life | Blog over geld besparen, verdienen & investeren

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Trending Posts

Display Instagram Footer

No

Dark or Light Style

Light

Zoeken

Sticky Menubar[On/Off]

on

Preloader[On/Off]

off

Fixed Menu (yes/no)

yes

Sticky Sidebar

on

Infinite Scrolling[On/Off]

off

Post Styles[Simple/List/Grid]

Simple

Featured Slider

Featured

Headers [Header1/Header2]

header2

Photo Diary #31 | Rummikub, dagje winkelen en zelf ijsjes maken


Het leven is een feestje, maar je moet zelf de slingers ophangen - was afgelopen week mijn motto. Wat een fijn weekje had ik weer. Net als vorige week voelde deze week écht als een vakantieweek, ook al heb ik helemaal geen vakantie. Toch heb ik het weer voor elkaar gekregen om alles zó in te plannen dat ik toch een vakantie-achtige week heb gehad. Zo ging ik een dagje winkelen in Utrecht, maakte ik zelf ijsjes, vierde ik een hele leuke blogdeal met taart en speelde ik héél vaak Rummikub. Kijk je mee naar mijn week?


Op zondag ging ik zoals elke zondag naar de kerk. Dit was mijn outfit van die dag: mijn favoriete zwarte broek van Mango, mijn Invito laarsjes en mijn rode shirtje van de Primark.


Ook had ik die dag voor het eerst mijn bril op. Het was wel even wennen maar ik heb er al zoveel plezier van gehad, ik ben veel minder snel moe en heb helemaal geen last meer van hoofdpijn.


's Middags speelden we bij mij thuis Kolonisten van Catan, hoe kan het ook anders...


's Avonds aten we Chicken Tonight en ik had gewoon een privéchef die dat even klaar ging maken voor ons!


Na het eten nog een potje Rummikub doen, in de zomervakantie spelen wij thuis altijd heel veel spelletjes.


Als ontbijt de volgende ochtend at ik yoghurt met deze besjes die mijn ouders in een pluktuin hebben geplukt. Het ziet er zo lekker uit, maar jammer genoeg waren ze ontzettend zuur.

Klaar om een dagje op kantoor te werken aan mijn scriptie!


En na een dag werken wilde ik niets liever dan in bad springen, dus dat heb ik lekker gedaan. In bad liggen zonder iets te doen vind ik maar saai, dus ik keek een aflevering Flikken Maastricht.


Daarna speelde ik spelletjes met mama. Eerst een potje Rummikub (ik won natuurlijk... oké, grapje)


... en daarna nog een potje Yahtzee (waarbij ik wéér verloor).


Op dinsdag ging ik een dagje shoppen in Utrecht met vriendinnen van de middelbare school. Het was lekker rustig in de stad omdat het weer ook niet echt mee zat. Tussen de middag gingen we wat drinken bij HEMA.


Bij HEMA kocht ik deze handige ijsvormpjes om zelf ijsjes te maken. Ik wilde dit al heel lang doen, maar kon steeds geen goede ijsvormpjes vinden. Nu vond ik ze voor slechts €1,50 bij HEMA en maakte ik eindelijk mijn langverwachte ijsjes. Hoe je zelf ijsjes maakt, heb je al op mijn blog kunnen lezen, klik hier!


's Avonds ging ik naar Zetten om daar met twee vrienden Kolonisten te spelen. En daar is iets héél bijzonders gebeurd, want voor het eerst in mijn Kolonisten van Catan carrière heb ik het spel gewonnen.


Op woensdag werd er al vroeg aangebeld door de postbode: een leuk pakketje van HEMA vol met nieuwe schoolspullen. Ondanks dat ik niet meer naar school ga, blijf ik altijd een zwak hebben voor zulke leuke stationery spulletjes.


's Middags lunchen met heerlijke broodjes, hmmm!


Daarna ging ik naar het centrum om wat inkopen te doen. Ook gingen we even taart eten bij Koffie&Koffie, mijn favoriete koffiezaakje in het centrum van Ede. Ik had namelijk een hele leuke deal voor mijn blog binnengesleept en dat moest natuurlijk even gevierd worden!

Bij de Albert Heijn stond een grote tafel met daarop bossen bloemen die nu nog maar €1 waren! Ik ben dol op verse bloemen, maar koop ze veel te weinig. Voor die ene euro kon ik deze prachtige bos felgekleurde rozen niet laten staan. De bos staat nu nog steeds op mijn kamer!


's Avonds waren we de hele avond bezig met een heel creatief proces, wat jammer genoeg nog even geheim moet blijven!


De dag sloten we af met een potje Rummikub. Ik won, jeej!


Op donderdag werkte ik lekker een dagje thuis voor mijn werk.


Ontbijten met groene thee (deze vond ik trouwens helemaal niet lekker...) en yoghurt met banaan, appel en kaneel (wat dan wél weer heel lekker was!)

Die dag werkte ik ook veel voor mijn blog. Ik schreef wat blogartikelen, maakte foto's en brainstormde over iets heel spannends. Volgende week kan ik jullie er meer over vertellen, ik ben er in ieder geval heel enthousiast (en een beetje zenuwachtig!) over.


Eén van mijn vrienden stuurde deze foto door. Dit bord stond bij een viskraam en ik moest er zó om lachen! Dit is nu leuke marketing.


Tussen de middag lunchte in ik buiten in het zonnetje terwijl ik het boek How Blogs Work van Stephanie Duval las. Een heel leuk en inspirerend boek!

Aan het einde van de middag liep ik even naar het nieuwe winkelcentrum die een paar maanden geleden bij ons in de buurt geopend is. Daar deed ik wat boodschappen voor het avondeten én haalde ik de nieuwe Flair, op dit moment mijn favoriete tijdschrift!


Voor het eerst sinds maanden at ik weer eens alleen, dat was wel een beetje gek! Gelukkig vind ik koken heel erg leuk, dus maakte ik een heerlijke maaltijd voor mezelf: champignons met paprika, knoflook en sojasaus en een XXL salade met komkommer, ei, tomaat, walnoten en lente-uitjes. Smullen!


Op vrijdag was het heerlijk weer én had ik ook nog een dagje vrij. Ik ging lekker naar een meertje bij ons in de buurt waar we de hele dag van het zonnetje hebben genoten, natuurlijk zo ver mogelijk van alle kindertjes vandaan, haha!


Hmmm, het aardbeienseizoen is weer aangebroken! Deze waren echt zó lekker, heerlijk zoet.


De zon scheen best wel fel, maar omdat het zo hard waaide, had ik helemaal niet door dat ik keihard aan het verbranden was. Op deze foto valt het nog mee, maar ik was vrijdagavond echt een kreeftje! Het is natuurlijk super slecht voor je huid en het was gewoon dom dat ik me niet had ingesmeerd. Gelukkig is het inmiddels allemaal al bruin geworden en heb ik eindelijk mijn bruine kleurtje à la Turkey terug! :)


Aankomende week moet ik écht eens even aan mijn scriptie gaan werken. Ook gaan deze week mijn vrienden op vakantie en mijn familie, dus ik ben straks bijna twee weken helemaal alleen thuis, arme ik! Deze woensdag staat er iets spannends op de planning voor mijn blog en donderdag heb ik een nóg spannendere aankondiging voor jullie. Ik ben heel benieuwd wat jullie er van vinden!

Deze blogs vind je misschien ook leuk:

13 opmerkingen:

 1. Ah zo fijn zo'n bril hè! Ik heb nu ook een stuk minder last van hoofdpijn. Leuke week heb je gehad! Ben heel benieuwd naar je aankondigingen op woensdag en donderdag!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Fijne week weer.. IK ben erg benieuwd naar woensdag en donderdag :-)!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Aah wat een fijne diary, zo leuk om te zien! En spelletjesspelen is echt superleuk! Hmmm aardbeien, love it <3 Een stralende dag toegewenst X

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuke foto's! Maar eh.. Dat je me zo in spanning laat kan ik niet zo goed hebben. VERTEL!! (Of app me even :D)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een heerlijk weekje heb je inderdaad gehad! Nu ben ik wel echt benieuwd wat het spannende is hoor, ik kan niet wachten haha! Gefeliciteerd alvast ;'D

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik ben benieuwd naar je aankondigingen! ;) en zo gezellig, die vele gezelschapsspelletjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat veel leuke foto's! Ik ben heel benieuwd naar je spannende aankondiging. En wat leuk, al die spelletjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Leuk om te zien! Ik ben benieuwd wat voor spannends er aan komt.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat toevallig! Ik heb ook net het boek van Stephanie Duval gelezen en er een review over geschreven!
  Echt een TOP boek! De bril staat je trouwens goed! <3

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Die bril staat je echt leuk! Liefs,

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wat ben ik benieuwd naar je aankondigingen, je hebt me wel nieuwsgierig gemaakt hoor! <3

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Rummikub is echt een leuk spelletje! En yum, bosbessen zijn zo onwijs lekker :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Leuke Photodiary weer :)

  BeantwoordenVerwijderen