Nieuwe Invito tas uit de sale + what's in my bag? - The Budget Life | Blog over geld besparen, verdienen & investeren

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Trending Posts

Display Instagram Footer

No

Dark or Light Style

Light

Zoeken

Sticky Menubar[On/Off]

on

Preloader[On/Off]

off

Fixed Menu (yes/no)

yes

Sticky Sidebar

on

Infinite Scrolling[On/Off]

off

Post Styles[Simple/List/Grid]

Simple

Featured Slider

Featured

Headers [Header1/Header2]

header2

Nieuwe Invito tas uit de sale + what's in my bag?


Eind juni begint mijn hart sneller te kloppen. Waarom? Dat is simpel: de sale is begonnen! Daar word ik als echte budget lover natuurlijk heel erg gelukkig van. Ik weet niet of ik de enige ben, maar ik heb het idee dat de sale elk jaar steeds eerder begint. Nu zag ik halverwege juni al heel veel sale in kledingwinkels - maar mij hoor je niet klagen. Twee weken geleden dook ik even snel Utrecht in om te winkelen. Mijn grote handtas heeft het in Istanbul begeven en aangezien ik altijd ontzettend veel zooi met me meesleep, had ik echt weer een nieuwe, grote tas nodig. Missie Nicole zoekt een nieuwe tas was begonnen!


Eigenlijk was het bij winkel nummer drie al raak, Invito! Ik vind Invito ontzettend leuk en heb hele fijne laarzen en sandaaltjes van Invito. Ook al is de kwaliteit over het algemeen heel erg goed, de prijs van de items die ze verkopen, ligt ook wel iets hoger. Normaal geef ik niet zoveel geld uit aan schoenen of een tas, dus toen ik bij Invito naar binnen liep, had ik ook niet gedacht dat ik iets voor mijn budget zou vinden. Ik zag wat mooie tassen in de winkel staan, maar die vond ik veel te duur. Totdat ik achter in de winkel bij het schap met de sale kwam en daar direct verliefd werd op deze prachtige, zwarte tas.

Het is een lekker groot model met stevig, glanzend materiaal en een grove zilveren rits. Aan de binnenkant zit één groot vak en wat handige kleine vakjes voor bijvoorbeeld sleutels, je telefoon of portemonnee. Ook aan de buitenzijde zit één groot vak, waar ik altijd mijn mobiel in stop. Zo heb ik hem altijd snel bij de hand. En het beste van alles, deze tas kostte nu nog maar €20. Wat een koopje! Ik merk direct dat de kwaliteit een stuk beter is dan de goedkope tassen die ik meestal koop bij Primark of H&M.

What's in my bag?

Ik vind het heel leuk om stiekem in de tas van anderen te gluren om te kijken wat er allemaal in zit. Wil je ook een kijkje nemen in mijn tas? Dat kan!

Eigenlijk neem ik de laatste tijd geen andere tas mee dan deze. Om nu tien kilo zooi met me mee te slepen, daar zit ik niet zo op te wachten, dus ik probeer altijd alleen de hoognodige dingen mee te nemen! In mijn tas zit altijd een klein toilettasje met dingen zoals deodorant, lippenbalsem en parfum. Handig om dat bij de hand te hebben!

Ook neem ik altijd mijn portemonnee mee met daarin de belangrijke pasjes: pinpas, ID-kaart, rijbewijs, AH bonuskaart... :) Waarschijnlijk luistert heel de wereld gewoon muziek op zijn mobiel of een fancy iPod, maar ik heb gewoon een ouderwetse MP3-speler en ik ben nog lang niet van plan om die in te ruilen! Mijn oortjes zijn van Polaroid en die kocht ik laatst bij de Action voor ongeveer €2. Echt de fijnste oortjes die ik ooit heb gehad!

Mijn agenda neem ik ook overal mee naartoe. Het is een klein, handig model die ik in Istanbul kocht. Een flesje water kan ook niet ontbreken in mijn tas. Sindskort is er een nieuw onmisbaar ding bijgekomen in mijn leven, namelijk mijn bril! Ik heb sinds een week een bril die ik vooral op heb wanneer ik op de computer werk. Ik neem ook altijd mijn brillenkoker én brillenschoonmaakspul (of hoe je dat ook noemt) mee.

En dat was het dan, de inhoud van mijn nieuwe Invito tas! Ik hoop dat deze tas lang mee gaat, ik ben er in ieder geval heel blij mee! De tas is ook online verkrijgbaar in de sale, klik hier om naar de tas in de webshop te gaan!

Naar welke winkel ga jij als je een tas wilt kopen?

Deze blogs vind je misschien ook leuk:

16 opmerkingen:

 1. Zo, Invito is voor mij lang geleden dat ik een tas heb gekocht.. Toen ik nog op de middelbare school zat kocht ik mijn tassen eigenlijk altijd bij invito.. En ik moet zeggen, een hoop daarvan heb ik ook nog gewoon :-)!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oh wauw, en dat voor maar 20 euro? Héle mooie tas! En leuk om de inhoud te zien :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Waaaauw wat een mooie tas! Heel veel plezier ermee, dat moet vast lukken. Het is echt een tas die je graag meeneemt en goed kunt combineren, enjoy!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een mooie ta sis dit en wat leuk dat je laat zien wat je allemaal meeneemt

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Mooie tas! Ik heb ook regelmatig tassen van Invito gehad, heb me altijd verbaasd over hoe lang ze mee gaan!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een leuke tas! Interessant ook om te zien wat jij zoal meezeult haha. :D

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Zoo, mooie tas zeg! Zou ik ook wel graag mee rondlopen :). Leuk om eens te zien wat je er allemaal in doet, nog best weinig haha! Ik pleur m'n tas altijd bomvol spulletjes. En hé, dat kleine rood/witte zakje heb ik ook (en heel lang gebruikt voor hetzelfde doel). Waar is het alweer van? X

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Oeh Arizona, lekker! En een ontzettend leuke tas heb je gekocht zeg, ik hou wel van zwarte tassen want die kun je overal mee combineren, met elke outfit :)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Mooie tas, lekker ruim! Ik shop meestal online of ik ga echt naar een speciale tassenwinkel

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Mooie tas! Zelf vind ik Invito ook een hele leuke winkel, maar net iets boven mijn budget. Ik koop er ook alleen in de sale.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Erg mooie tas en lijkt me ook heel erg handig! Voor tassen beland ik heel vaak bij de Zara of Mango tegenwoordig (: Vroeger kocht ik al mijn tassen bij invito, daar heb ik altijd mega veel plezier van gehad omdat het stevige tassen waardoor ik mijn schoolboeken makkelijk en stijlvol kon meenemen, haha!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Leuk om een kijkje te kunnen nemen in jouw handtas :)

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Wat een leuk artikel! Mooie tas is het ook, wauw <3 Ik ga ook graag naar Invito voor tassen, Dolcis trouwens ook. Maar dit zal wel geen leer zijn? Nepleren tassen gaan bij mij sowieso gauw kapot, dus het maakt dan niet echt uit waar ik het koop. Maar hij ziet er echt leuk uit, ik houd van zwarte tassen, want het past overal bij :D

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Wat een leuk artikel! Leuk om een kijkje te nemen in je tas! & ik vind de tas echt heel erg mooi!
  Liefs Iep

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Prachtige tas, ik sleep altijd veel te veel mee!

  BeantwoordenVerwijderen