Essence ¡Arriba! blush - The Budget Life | Blog over financiën en besparen -->

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Trending Posts

Display Instagram Footer

No

Dark or Light Style

Light

Zoeken

Sticky Menubar[On/Off]

on

Preloader[On/Off]

off

Fixed Menu (yes/no)

yes

Sticky Sidebar

on

Infinite Scrolling[On/Off]

off

Post Styles[Simple/List/Grid]

Simple

Featured Slider

Featured

Headers [Header1/Header2]

header2

Essence ¡Arriba! blush


Ik moest even aan mijn Spaanse ex-huisgenoot vragen wat Arriba en Baila, Baila ook alweer betekenen, maar inmiddels ben ik achter de betekenis van deze nieuwe, tropische limited edition van Essence. Arriba, Baila, baila betekent zoveel als "Omhoog, dans, dans!". Ik werd spontaan vrolijk van deze kleurrijke blush toen ik het schap van Essence aan het inspecteren was. Ik nam 'm mee naar huis en testte hem uit.

Ik krijg altijd een persbericht van de nieuwe collecties van Essence en CATRICE, maar op de één of andere manier had ik de update van deze limited edition even gemist. Essence ¡Arriba! ligt sinds een week in de schappen bij Kruidvat en Trekpleister en tijdens de 1+1 gratis actie op alle make-up, spotte ik de collectie voor het eerst. De blush met haar prachtige kleuren en marble print trok meteen mijn aandacht.

De blush bevat drie verschillende tinten: een hele lichtroze, koele kleur, een warme oranje tint en een zuurstokroze kleur. Voor het gemak heb ik alle kleuren los geswatcht op de foto hierboven. Wanneer je de kleuren met elkaar blendt, ontstaat er een mooie, koraalroze tint.In de review van Vera Camilla over deze blush was ik al ontzettend verrast over de pigmentatie, maar toen ik de blush zelf ging swatchen, was ik toch een beetje teleurgesteld. Waar was die intense pigmentatie die ik bij Vera had gezien? Alsnog vind ik de pigmentatie oké, maar ik heb wel eens beter gezien.

Links: zonder blush. Rechts: met blush.

De blush vind ik in ieder geval prachtig wanneer ik hem aanbreng op mijn wangen. Aangezien ik van mezelf best wel bleek ben en geen gezonde roze blos op mijn wangen heb, is blush echt een must voor mij. De Essence ¡Arriba! blush geeft me die mooie, gezonde blos op mijn wangen waar ik naar op zoek ben. Voor mijn lichte huidskleur is deze blush echt perfect!

Ondanks dat ik de pigmentatie op het eerste oog tegen vond vallen, vind ik de blush op mijn wangen heel erg mooi. Je kunt hem rustig opbouwen zodat je er niet direct als een barbie uitziet. De blush geeft een heel natuurlijk resultaat en brengt makkelijk aan. Een absolute aanrader!

De Essence ¡Arriba! blush kost €2,99 en is nu verkrijgbaar bij Kruidvat en Trekpleister. Let op: het is een limited edition dus wees er snel bij!

Deze blogs vind je misschien ook leuk:

16 opmerkingen:

 1. The name fits perfect to this blush :)
  xx from Bavaria/Germany, Rena www.dressedwithsoul.com

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Staat je heel mooi :D ik had verwacht dat 'ie veel feller zou zijn als je 'm zo ziet in de verpakking.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik vind 'm heel erg mooi staan bij je! En daar gaat het uiteindelijk om :D Fijne review, mooie foto's!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Zo grappig hoe iedereen make-up anders ervaart! Dat Vera Camilla het dus heel flink gepigmenteerd vond, en jij juist wat teleurgesteld was. Maar desalniettemin ziet het er wel een erg mooie blush uit, hij staat je goed! Ik volg eigenlijk zelden nog LE's omdat het hier in België zo belachelijk achterloopt, maar deze ligt nu in de schappen dus misschien ga ik toch even kijken! Al vind ik zelf de vette zwarte letters op de verpakking niet zo mooi haha. X

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ja ik heb hem ook, vind hem zelf erg fijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ziet er mooi uit! Ik had 'm even in m'n mandje tijdens de 1+1 gratis actie maar besloot hem er toch maar weer uit te halen. Ik heb al zoveel blushes haha, dan ga ik toch liever voor eentje die ik echt bijzonder vind!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Deze budget blush ziet er goed uit.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Leuk dat je de blush kan 'opbouwen'! Dat heb ik graag! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Anoniem29.7.15

  Het is een mooi subtiel kleurtje. Ik houd er wel van als bushes niet zo super gepigmenteerd zijn, dan ga je er minder snel de mist mee in.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Hij ziet er mooi uit. Gewoon voor dat patroon zou ik hem al halen ahah. Maar voor die prijs top!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ziet er gewoon al supermooi uit zonder dat je hem gebruikt, haha! Maar hij staat inderdaad prachtig bij je lichte huid. xo Romy
  Find me at Rusty Revolvers

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Wauw hele mooie blush, staat je goed!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Wat een mooi fris kleurtje, I like it :)

  BeantwoordenVerwijderen