3x outfit met sneakers


Vroeger was ik echt een sneaker-meisje. Sandaaltjes of laarzen met hak? Mij niet gezien! Ik droeg niets anders dan Vans en Nikes. Toen kwam er een periode dat ik niets moest weten van sneakers en heb ik al mijn sneakers de deur uit gedaan. Een jaartje geleden begon het toch weer te kriebelen en kwam mijn liefde voor sneakers weer boven. Ik kocht toen mijn eerste paar Adidas sneakers. Het was even een investering, maar ik heb maanden plezier gehad van deze sneakers. Inmiddels liggen ze (gok ik) ergens op een vuilnisbelt in Istanbul, want helaas hebben ze het daar begeven. In de tussentijd heb ik weer een aantal nieuwe paren sneakers aangeschaft, want eerlijk: ik kan niet meer zonder een fijn paar sneakers!

Ik vind sneakers van die ideale schoenen omdat je ze in elk seizoen kunt dragen. In de zomer ga ik het liefst voor witte All Stars, terwijl ik in de winter bijvoorbeeld eerder mijn wat dikkere Nike Janoski’s draag. Mijn grijze All Stars vind ik dan weer perfect voor de herfst, terwijl ik mijn rode Vans juist in de lente zou dragen.

Oké, genoeg gepraat. Jullie willen sneakers zien!

Hier komen ze:

Witte Vans

Als eerste deze witte Vans. Ze lagen al een jaar of twee ongebruikt in mijn kast. Elke keer stond ik op het punt om ze te verkopen, maar er was iets dat me tegen hield. Gelukkig maar, want deze zomer zijn ze naast mijn witte All Stars (daarover zo meer!) mijn favoriete sneakers. Ze hebben toch weer een heel ander model en ik zal mijn liefde voor sneakers altijd eerlijk verdelen tussen al mijn favoriete sneakers: ik kan gewoon niet kiezen!

Hoe draag je deze sneakers?

Deze sneakers draag ik het liefst onder een lichte spijkerbroek of boyfriend jeans waarvan ik de pijpen een keer of twee oprol. Het wit van de sneakers wil ik graag in de outfit terug laten komen en mijn zwart-wit gestreepte shirtje van Pull & Bear past daar perfect bij. Let op het detail op het borstzakje, leuk hè?

Converse All Stars

Dan mijn witte Converse All Stars. Je ziet het waarschijnlijk niet meteen, maar ze zijn nep. Heel nep. Voor iets meer dan een tientje kocht ik deze in Istanbul op een marktje. Maar eerlijk? Ze zijn niet van het echt te onderscheiden en lopen heerlijk. 

Toch denk ik er de laatste tijd over om eens een écht paar Converse All Stars aan te schaffen. Ze zijn wel een stuk duurder, maar gaan ook wel echt langer mee. Toevallig zag ik dat Converse vandaag de nieuwe Chuck II lanceert en die vind ik stiekem wel heel tof! Ze gaan in ieder geval op mijn verlanglijstje.Hoe draag je deze sneakers?

Zoals ik al zei, vind ik witte All Stars het leukst voor de zomer. Ik draag ze het liefst met een spijkershort, daarboven een losvallend shirtje, wat opvallende sieraden en een zonnebril om het geheel af te maken. Maar de combinatie met mijn vrolijke jumpsuit van Primark en mijn turquoise blazer van H&M vind ik ook heel erg leuk!


Nike Janoski

De Nike Janoski sneakers vind ik een stuk stoerder dan All Stars. Ik kocht ze vorig jaar in de sale en twijfelde of het wel iets voor mij zou zijn. Nou, ik kan je vertellen dat dat zeker zo is. Ik heb ze al veel gedragen en ze zien er nog steeds heel mooi uit!
 


Hoe draag je deze sneakers?

Bij deze stoere sneakers hoort wat mij betreft ook een wat stoerdere/sportieve outfit. Deze outfit heb ik al een keer eerder gedeeld op mijn blog, maar het is ook mijn favoriete combinatie met de Nike Janoski’s. Ik draag mijn broek van Mango (de beste investering deze zomer!), een simpel zwart hemdje en een spijkerjasje van H&M.


Wat is jouw favoriete outfit? En welk merk sneakers draag jij het liefst?

15 opmerkingen:

 1. Wat een leuk en origineel artikel! Ik draag graag mijn witte all stars in de zomer, leuk bij een lichte broek en een basic shirtje er op, een beetje als outfit 1. Maar ik heb ook veel andere sneakers die ik graag draag!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Die witte Vans vind ik super tof! En wilde destijds ook die Nikes haha, maar probeer m'n sneaker verzameling beperkt te houden. Leuke combinaties heb je ermee gemaakt!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Nike is mijn favoriete sneakermerk!! Ja, super fijn.. Ook mijn All Stars draag ik graag, ik heb de lage maar dan all white, dus geen rode streep enzo..compleet wit, heel tof :-)!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Wat tof! Ik wist niet eens dat die bestonden, zonder rode streep :) Liefs, Nicole

   Verwijderen
 4. Bij mij doen je foto's het niet :(! Ik zit in google chrome en bezoek je blog via bloglovin.. hebben andere hier ook last van?

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik vind alle outfits erg leuk maar denk dat de 2e toch el mijn favoriet is :) Allstars onder een jurkje of jumpsuit vind ik erg leuk staan~ Vroeger droeg ik alleen maar Allstars en Vans. Vans vind ik nog steeds het fijnste zitten en ik heb ze echt in bijna alle kleuren gehad haha

  BeantwoordenVerwijderen
 6. De eerste outfit vind ik het leukste! Wat een tof shirtje ook, met een leuk detail. Ik heb zelf een bak vol met All Stars en Vans. Kan geen favoriet kiezen haha!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Leuke outfits! Ik vind de jumpsuit van de Primark tof!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een leuke combinatie's! Ik ben ook een sneakervfan en draag momenteel bijna niet anders.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat een leuk origineel artikel! Ik vind het hele mooie combinatie's, vooral de eerste outfit zou ik zelf ook zo dragen. Ik wilde een paar jaar geleden ook absoluut niets van sneakers hebben maar ik loop nu echt heel erg graag rond op allstars of nikes! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Leuk! Ik ben echt dol op sneakers, zo lekker comfortabel!

  BeantwoordenVerwijderen