IKEA hack: 4x IKEA Bekväm stylen - The Budget Life | Blog over geld besparen, verdienen & investeren

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Trending Posts

Display Instagram Footer

No

Dark or Light Style

Light

Zoeken

Sticky Menubar[On/Off]

on

Preloader[On/Off]

off

Fixed Menu (yes/no)

yes

Sticky Sidebar

on

Infinite Scrolling[On/Off]

off

Post Styles[Simple/List/Grid]

Simple

Featured Slider

Featured

Headers [Header1/Header2]

header2

IKEA hack: 4x IKEA Bekväm stylen



Ik heb een interieur crush ontwikkeld voor mijn Bekväm krukje die ik twee weken geleden bij IKEA scoorde. Al maanden stond deze op mijn verlanglijstje en nu ik hem eindelijk heb gescoord (inclusief dikke korting!) ben ik het gelukkigste mens op aarde. Ik gebruik hem als nachtkastje en ben heel blij met alle leuke interieurspulletjes die ik erop heb staan. Het is een ontzettend veelzijdig opstapje die je op heel veel manieren kunt decoreren. Vandaag laat ik je vier manieren zien!


Dit is hoe ik het Bekväm opstapje nu heb gestyled in mijn kamer. Ik denk dat dit mijn favoriete combinatie is!

Het mintgroene vaasje is mijn meest recente kringloopkoopje en kocht ik voor €0,80 bij de Winkel van Sinkel. De takken met rode besjes zijn van de Action (€0,99 per stuk), de cactussen kocht ik bij IKEA (3 stuks voor €4,99, inclusief de leuke witte potjes!), de houten snijplank is ook van IKEA (€2,99) - net als de glazen waterfles (€1,19). De metalen mand kreeg ik van mijn zusje cadeau voor mijn verjaardag. Hij komt van de Action en kost €2,29.

De tweede styling is wat rustiger én praktischer door het dienblad wat ik op de onderste trede heb gezet. Deze past er precies tussen en leunt op de achterzijde van het opstapje. Door een dienblad op het opstapje te zetten, heb je ineens veel meer ruimte om je spullen in op te bergen! Ik leg hier bijvoorbeeld tijdschriften of boeken in die ik nog wil lezen.

De wit met mintgroene vaasjes kocht ik bij de Action (€1,29 per stuk), net als de nepbloemen (€0,99 per stuk - echte bloemen zijn aan mij niet besteed). De boeken van Nicci French kocht ik in de kringloop en zien er nog als nieuw uit! Het leuke glazen potje kreeg ik van mijn zusje voor mijn verjaardag. Die stopte ze vol met happy memories. Het potje is te koop bij de Action. Het witte dienblad kreeg ik vorig jaar in mijn kerstpakket, maar een soortgelijk exemplaar is ook verkrijgbaar bij de Action. De grijs met witte theedoek komt van de Action (€0,89) en het bordje met Ma Chambre kocht ik twee jaar geleden bij Kringloop Het Goed in Zaandam (€0,95).


Ook al duurt het nog maanden, styling nummer drie is alvast voor kerst. Ik vind de decembermaand de gezelligste maand van het jaar en ik vind het dan ook heel erg leuk om mijn kamer daarop aan te passen!

De waxinelichthouder is van Action, de houten ijsster is van Xenos (€1,00), de kerstballetjes kocht ik ooit bij Kruidvat (een doosje voor €0,99), het glazen vaasje is oorspronkelijk een flesje waar chocoladesaus in zit, te koop bij diverse supermarkten, de takjes en dennenappels kocht ik bij de Xenos (€1,29 per zakje)


En alweer de laatste styling, wat mij betreft een lenteachtige/zomerse styling door de vrolijke kleurtjes die ik heb gebruikt in de interieuritems.

Het fotolijstje kocht ik bij Söstrene Grene, net als het kaartje in de lijst. Het witte plantenbakje is van IKEA (€1,99) en gebruik ik op mijn opladers in op te ruimen. Ziet er een stuk opgeruimder uit dan wanneer je ze rond laat slingeren. De gekleurde rietjes kocht ik via DaWanda, maar ze zijn ook bij Xenos verkrijgbaar. De onderzettertjes zijn een souvenir uit Istanbul. Ze kosten ongeveer €1 per stuk.

Ik hoop dat ik jullie wat leuke interieurinspiratie heb gegeven! Het Bekväm opstapje/krukje is één van mijn beste investeringen van de afgelopen tijd. Ik weet zeker dat deze nog lang een mooi plekje in mijn interieur krijgt.

Deze blogs vind je misschien ook leuk:

27 opmerkingen:

  1. Wat een onwijs leuk artikel, gaaf hoe je met zo'n simpel krukje zoveel stijlvolle combinaties hebt gemaakt!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Aaaaah wat een leukerd! En je kan er echt eindeloos mee combineren zo te zien! Ik ben echt dol op die trapjes/krukjes trend van tegenwoordig!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Leuk. Ze zouden zo in één of andere interieur blaadje kunnen staan. :)

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Super leuk! Het is dat ik een nachtkastje heb om al m'n tijdschriften in op te bergen, anders zou ik dit trapje zeker op mijn kamer willen zetten! Leuke ideeën :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Heel erg leuk om te zien! Ik vind zelf de eerste manier van styling het leukste, zou ik ook zo in mijn kamer kunnen zetten! Al vind ik de laatste ook wel iets hebben.

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Oh wauw dat krukje alleen al is geweldig! Leuk om verschillend styling manieren te zien, vind het allemaal heel mooi :)

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Ik vind ze allemaal leuk, maar vooral die met die groene vaas is mooi!

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Super leuke inspiratie! Ik dacht eerst dat de vaasjes van Hema afkomstig waren, want daar heb je ook zulke modelletjes de laatste tijd. Ik was wel verbaasd hoor toen ik las dat ze van Action kwamen! Ik ga weer wat interieurspullen kopen denk ik! Het ziet er zo leuk gestyled uit! Wat mij betreft mag je wel interieurfoto's schieten voor IKEA.

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Echt leuk gedaan! Ook de eerste keer dat ik zie dat je een opstapje kan gebruiken als kastje. Misschien loop ik wat achter...?

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Leuk hoe je dit hebt gestyled!! Ik vind het groene vaasje érg mooi :-)!

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Wat een toffe ideetjes! Je hebt ze echt heel leuk gestyled mop. Fijne inspiratie <3

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Ah dit is echt een ontzettend leuke post Nicole! <3

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Anoniem14.7.15

    Wauw dat ziet er echt ontzettend leuk uit! Super tof gedaan.

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Ik heb zeker inspiratie gevonden! Over een maand ga ik verhuizen, en we moeten nog al het interieur kopen. Ik vind dit krukje wel erg leuk trouwens :)

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Wat super leuk is dit zeg!

    BeantwoordenVerwijderen
  16. Dit heb je super leuk gedaan, mooie inspiratie!

    BeantwoordenVerwijderen
  17. Wat een ontzettend leuk artikel Nicole! Wij hebben dat opstapje ook, maar gebruiken hem ook echt als opstapje ;)

    BeantwoordenVerwijderen
  18. Ik zag het al op Instagram, super leuk gedaan! Wat een koopje zeg, echt super handig.

    BeantwoordenVerwijderen
  19. Ziet er heel gezellig uit allemaal!

    BeantwoordenVerwijderen
  20. Ik vind dit krukje zo leuk!

    BeantwoordenVerwijderen
  21. Mooi! Goedkoop, praktisch en leuk om naar te kijken.

    BeantwoordenVerwijderen
  22. Heel leuk artikel Nicole! En mooi gecombineerd elke keer :)

    BeantwoordenVerwijderen
  23. Wat een super leuk artikel! Je hebt er vier keer een super leuk krukje van gemaakt. Mooie inspiratiepost.

    BeantwoordenVerwijderen
  24. Wat leuk om te zien, je kunt echt super goed variëren met het krukje! Zo eentje zou ik zelf ook nog wel willen aanschaffen.

    BeantwoordenVerwijderen
  25. Wauw heel leuk om te zien, je hebt je krukje zo mooi ingericht! Dat happy memories potje vind ik zo schattig! :)

    BeantwoordenVerwijderen
  26. Leuk om te zien hoe je dit krukje telkens weer anders hebt ingericht! Kun je veel kanten mee uit.

    BeantwoordenVerwijderen