De perfecte zomerse lipstick: HEMA Moisturising Lipstick - The Budget Life | Blog over financiën en besparen

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Trending Posts

Display Instagram Footer

No

Dark or Light Style

Light

Zoeken

Sticky Menubar[On/Off]

on

Preloader[On/Off]

off

Fixed Menu (yes/no)

yes

Sticky Sidebar

on

Infinite Scrolling[On/Off]

off

Post Styles[Simple/List/Grid]

Simple

Featured Slider

Featured

Headers [Header1/Header2]

header2

De perfecte zomerse lipstick: HEMA Moisturising Lipstick


Als ik één make-upproduct zou moeten uitroepen tot mijn all time favourite, dan is dat zonder twijfel lipstick. Toen ik laatst mijn make-upcollectie op ging ruimen, kon ik makkelijk afscheid nemen van mijn vele mascara's of nagellakjes, maar gedag zeggen tegen mijn prachtige lipstickcollectie ging toch een heel stuk moeilijker. Speciaal voor de zomer introduceert HEMA Beauty een aantal nieuwe make-upproducten, waaronder zes nieuwe Moisturizing Lipsticks. Happy me! 

Lipsticks: het kan voor mij niet gek genoeg. Of het nu paars, rood, of knaloranje is, ik draag het allemaal! Ik vind het heerlijk om te experimenteren met verschillende kleurtjes. Maar hoe leuk ik opvallende lipsticks ook vind, het liefst ga ik voor roze tinten. Toen ik deze Moisturizing Lipstick ontving in een perspakketje en de dop van de huls haalde, ging ik mijn hart spontaan sneller kloppen. Wat een prachtig kleurtje!

Het is een prachtige, koele lipstick met een koraalroze ondertoon. Ik ben dol op koraalkleurtjes en vind ze perfect voor de zomer! Dit is lipstick nummer 35. Ik vind het nog steeds jammer dat HEMA geen leuke namen aan haar make-upproducten geeft, terwijl ik dat toch écht iets voor HEMA vind!

Tijd om de lipstick de swatchen! Op mijn hand vind ik de kleur al prachtig. Roze, met een koraal ondertoon, dekt goed en glijdt lekker over mijn hand. De lipstick is niet mat, maar ook niet extreem glanzend: het zweeft er ergens tussenin. Ik vind het in ieder geval een prachtige lipstick voor een zomerse look. De lipstick brengt makkelijk aan, trekt niet in de lijntjes en voelt fijn aan op mijn lippen. Helaas zijn de lipsticks niet super long lasting, na een uur of twee moet ik 'm echt alweer bijwerken. Gelukkig is de lipstick lekker budget en neem je hem makkelijk mee in je tas. Met een klein spiegeltje erbij, werk je hem binnen no time bij.

Je vindt de Moisturizing Lipstick bij HEMA in zes nieuwe kleuren voor €3,- per stuk.

Heb jij al wel eens een HEMA lipstick uitgeprobeerd? Zo ja, welke was dat?

Deze blogs vind je misschien ook leuk:

23 opmerkingen:

 1. Zoo klinkt goed voor die prijs zeg! En hij ziet er ook mooi uit! Of het kleurtje goed bij mij zou passen weet ik niet (zo'n koraalkleurtjes doen het op de een of andere manier meestal juist nét niet, ik hou van wat meer oranje of paars) maar het staat jou in ieder geval geweldig! X

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Gaaf! Niet helemaal mijn kleurtje. Maar jou staat ie weer eens geweldig! <3

  BeantwoordenVerwijderen
 3. De kleur staat je erg mooi! Ik heb no. 7 van de Volumising Lipsticks (een fuchsia/berry kleur), no. 29 (dark red) en 30 (dark coral) van de Shine Lipsticks en no. 5 (matte rode kleur) van de longer lasting lipsticks. Allemaal stuk voor stuk favorieten, goede kwaliteit en lekker budget!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mooi! Ik heb (nog) geen Hema lipsticks in mijn stash. Maar hij ziet er wel tof uit! Ik ben meer van de hele matte lipkleuren, glanzend vind ik bij mezelf niet mooi staan, ik kan wel eens gaan kijken of ze een mooie matte lipstick hebben, die mooi bij me past. Fijn artikel! Liefs,

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Zoals Marthe hierboven in haar reactie vertelt, zijn er ook genoeg matte lipsticks te vinden! Ik ben benieuwd of je er één vindt die bij je past! Liefs, Nicole

   Verwijderen
 5. Niet een kleur die ik snel zou dragen, maar ik vind hem er bij jouw super uitzien, mooie zomerse kleur!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hij is echt prachtig, zo'n tint is ook wel wat voor mij!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Dit is echt een super leuke kleur zeg!!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Anoniem13.7.15

  Echt een tof kleurtje. Ik vind 'm mooi staan bij je.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wauw, die is echt mooi. Staat je ook erg leuk, en mooie foto's!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wauwie, wat een knalkleurtje! Mijn favoriet van de Hema is de Longer Lasting Lipstick, een matte die echt wel héél lang blijft zitten. Enige jammer is de droge lippen die je er achteraf van hebt!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. De kleur en pigmentatie zien er goed uit zeg!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Wow wat een prachtige lipstick, zou bijna gelijk naar de Hema rennen ervoor <3

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Echt een prachtige kleur, zelf vind ik de lipsticks van de Hema ook erg fijn <3

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Wat een geweldige kleur! Staat je heel erg goed! En inderdaad nog steeds jammer dat ze geen namen hebben voor hun lipsticks.

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Voor dat geld, is het een pareltje! Ik had niet zo'n intense kleur verwacht!

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Prachtige lipstick! Zelf draag ik eigenlijk nooit rood, ben echt een schijterd wat dat betreft. Maar jou staat 'ie fantastisch!

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Wat een prachtige lipstick! De kleur staat je echt heel mooi ^^

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Ik heb van de Hema alleen de lippotloden/sticks of hoe je ze ook noemen wilt, gehad..Ook erg fijn! Na deze review ben ik wel erg benieuwd!

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Ik vind het ook echt heerlijke lipsticks :D Dat ze niet mega long-lasting zijn, vind ik niet zo erg voor dat geld ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Wow mooie lipstick, jammer dat die niet longlasting is.

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Hema heeft fijne lipsticks. Ik ga wel eens een kijkje nemen bij de nieuwe kleuren en een mooie uitzoeken!

  BeantwoordenVerwijderen