Photo Diary #30 | Haar verven, Kolonisten van Catan & een nieuwe bril! - The Budget Life | Blog over financiën en besparen

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Trending Posts

Display Instagram Footer

No

Dark or Light Style

Light

Zoeken

Sticky Menubar[On/Off]

on

Preloader[On/Off]

off

Fixed Menu (yes/no)

yes

Sticky Sidebar

on

Infinite Scrolling[On/Off]

off

Post Styles[Simple/List/Grid]

Simple

Featured Slider

Featured

Headers [Header1/Header2]

header2

Photo Diary #30 | Haar verven, Kolonisten van Catan & een nieuwe bril!


Hoi hoi! Zijn jullie al aan het genieten van de zomervakantie? Ook al heb ik totaal geen zomervakantie (ik werk twee/drie dagen in de week en werk voor de rest aan mijn scriptie), door het lekkere weer en alle leuke dingen die ik plan, voelt het zelfs voor mij alsof ik zomervakantie heb. Afgelopen week verfde ik mijn haar, heb ik welgeteld één uur bij een meer van het zonnetje kunnen genieten omdat het toen alweer ging regenen, had ik een paar leuke lunch- en koffieafspraken met vrienden, speelde ik heel vaak Kolonisten van Catan én haalde ik mijn nieuwe bril op. Kijk je mee naar mijn week?


Zondagochtend ging ik zoals elke zondag naar de kerk. Met alle jongeren zitten we vooraan in de kerk en aangezien ik altijd vroeg in de kerk ben, houd ik altijd de hele rij vrij. Ik kieper gewoon de hele inhoud van mijn tas op al de stoelen en dat ziet er zo uit! :)


's Avonds ging ik Kolonisten doen met een grote groep vrienden. We waren met zoveel, dat we uiteindelijk besloten de groep in tweeën te splitsen en twee spellen te doen.


Op maandag ging ik weer een dagje werken! Het was heerlijk weer en dus ging ik lekker op de fiets. Er zijn wel vijf verschillende routes die ik kan fietsen naar mijn werk, dat is wel leuk voor de afwisseling!

Ik nam één van de 100% Natural Juice sapjes mee naar kantoor. Dit is mijn favoriet: Banarama. De uitgebreide review heb je afgelopen week al op mijn blog kunnen bekijken. Klik hier om het artikel te lezen!


Op dinsdagochtend ging ik koffie drinken met Justin, één van mijn beste vrienden die ik ken van mijn studie. We gaan altijd naar Koffie & Koffie, ons favoriete koffietentje in Ede. Daar aten we natuurlijk ook een flink stuk appeltaart, ook al was het nog maar half 10 's ochtends.


Het zou dinsdag heel mooi weer worden en dus ging ik 's middags met Tim naar Zeumeren, een plas dicht in de buurt van Ede. Lekker picknicken!


We zaten er nog maar een uurtje toen het al begon te regenen. We hebben het nog even volgehouden, maar toen het maar bleef druppen, hielden we het toch voor gezien. Lekker naar huis!


's Avonds gingen we naar Reinier in Veenendaal waar we met z'n vijven maar liefst drie potjes Kolonisten hebben gespeeld! Uiteindelijk zijn we vanaf half 8 tot 12 uur bezig geweest. Oeps...

De volgende dag zou ik gaan werken, maar ik voelde me niet zo lekker. Ik ben een dagje thuis gebleven en heb het rustig aangedaan. Lekker gitaar gespeeld...

... en m'n kamer opgeruimd! Dit is en blijft mijn favoriete hoekje uit mijn kamer. De slingers komen trouwens uit een oude Flair, leuk zijn ze hè?

 's Avonds voelde ik me gelukkig alweer een stuk beter. Ik ging naar Zetten en daar hebben we - goh, wat verrassend - Kolonisten gespeeld. Dit keer hielden we het bij twee potjes, anders zou het wel weer heel laat worden.

 Lekker joh, zo'n stokbroodje uit de oven. Deze heeft er misschien net iéts te lang ingezeten...

Op donderdagochtend ging ik mijn haar verven. Het was weer de hoogste tijd, want ik had een flinke uitgroei. Ik koop altijd weer een andere soort haarverf, dit keer ging ik voor Nectra Color van Schwarzkopf. Ik koos de kleur lichtbruin, omdat ik hoopte mijn eigen haarkleur weer een beetje terug te krijgen.

En dat is best goed gelukt! De uitgroei is weg en mijn haar is weer bijna mijn eigen kleur, yay!

Tussen de middag ging ik gezellig lunchen met Tim, beter bekend als Timberley (we hebben zoveel Tim's in onze vriendengroep, dat we sommigen maar een bijnaam hebben gegeven). We gingen lunchen bij Marnix, een leuke lunchroom in het centrum van Ede. Ik was er nog nooit geweest, maar het beviel goed! Ik had een heerlijk stokbroodje met kruidenkaas en bieslook.

's Middags heb ik nog wat aan mijn scriptie gewerkt en daarna beloonde ik mezelf met een aflevering van Flikken Maastricht. Ik ben stiekem een beetje verslaafd aan deze serie, ik ben nu gewoon in Seizoen 1 begonnen!

Op vrijdag ging ik weer een dagje werken op kantoor. Omdat het weer zulk lekker weer was, ging ik gewoon op de fiets. Mijn ouders waren die dag een dagje op stap met mijn oma's en 's avonds gingen ze wat eten in Bennekom. Ze appten of ik ook zin had om te komen en natuurlijk vond ik dat geen probleem! We hebben lekker bij een cafetaria gegeten waar ik raspatat en chicken wings at. Hmmm. Oh ja, én een softijsje met spikkels!

Toen ik daarna weer terugfietste naar huis, zag ik deze mooie lucht met grappige wolkjes.

Eigenlijk had ik die avond nog een verjaardag, maar toen ik thuis was en gedoucht had, was ik zó moe. Ik heb mijn pyjama aangetrokken, ben op de bank geploft en nog vóór 10 uur sliep ik.

Op zaterdagochtend ging ik met mijn moeder naar Lunteren. Ik moest mijn nieuwe bril ophalen en mama wilde nog even wat winkels bekijken.

En dit is 'm: mijn nieuwe bril! Ik heb niet zoveel sterkte, maar wel een vrij groot cilinder. De bril is vooral bedoeld voor het werken achter de computer. Hij zit ontzettend fijn, ik merk amper dat ik een bril op heb!

Kijk nou wat een leuk hoesje ik kreeg bij mijn bril: knalroze! Ja, daar maak je mij wel blij mee :)

Bij de HEMA was ik eigenlijk op zoek naar van die dingen om zelf ijsjes mee te maken. In één van de video's van Best Fit Friends had ik hele lekkere ijsjes gezien die ik zelf ook graag wilde maken. Helaas heb ik ze bij HEMA niet gevonden, maar ik kwam wel deze leuke stempeltjes tegen. Voor €1 kon ik die natuurlijk niet laten liggen!

Als ik op kantoor werk, neem ik braaf mijn eigen bammetjes mee. Ik had altijd een hele oude broodtrommel, tijd om maar weer eens een nieuwe aan te schaffen. Ik kocht deze bij de Blokker voor maar €5! Er zit zelfs een koelelement bij, hoe handig?

Dat was mijn weekje! Ook komende week vier ik nog een beetje zomervakantie. Naast dat ik wat dagen op kantoor ga werken en aan mijn scriptie werk, heb ik ook nog een dagje shoppen op de planning staan met vriendinnen van de middelbare school. We moeten nog even gebruik maken van ons gratis OV voordat de zomerstop ingaat! :) Heb jij nog leuke plannen deze week?

Deze blogs vind je misschien ook leuk:

16 opmerkingen:

 1. Ik vind jouw diaries altijd zi leuk om te zien. Je doet altijd zo mega veel, echt tof! Ook deze is weer erg druk en leuk <3

  BeantwoordenVerwijderen
 2. hahahaha, hoe jij de stoelen in de kerk bezet houdt met de inhoud van je tas! Oh en wow, zo'n zwart stokbrood heb ik toch nog nooit gezien :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een leuke diary weer! Ohh wat een heerlijk stokbroodje haha! Fijne week weer :-)!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Lekker stokbrood ;) Leuke bril! En haha, ik heb sommige Flikken Maastricht afleveringen wel drie/vier keer gekeken, oeepss. Liefs,

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Erg leuk om je week zo te zien <3 Ik vind je geverfde haar heel mooi (:

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ah wat een heerlijke week, je haar is prachtig geworden! Leuke foto's! <3

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ziet er gezellig uit! En de bril staat je goed:).
  Geniet van je vakantie!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ziet er uit als een druk en gezellig weekje!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Leuke foto's! en de bril staat je goed :)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Haha dat zwarte stokbrood! En heerlijk al dat eten :)

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Anoniem12.7.15

  heel erg leuk

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Hahaha, moest stiekem zo hard lachen om hoe je de eerste rij in de kerk bezet houdt; geniaal! Die bril staat je trouwens erg goed!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Wat veel leuke foto's! En zo slim en grappig hoe je de stoelen bezet hield, ik zou met mijn tas denk ik de hele kerk kunnen vullen, haha :'). En hahaha, dat zwarte stokbrood, wow! De Kolonisten ga ik ook gauw weer spelen, daar is het nu ook echt weer voor.

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Leuke foto's. De bril staat je goed!

  BeantwoordenVerwijderen