Outfit | Op de fiets - The Budget Life | Blog over financiën en besparen

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Trending Posts

Display Instagram Footer

No

Dark or Light Style

Light

Zoeken

Sticky Menubar[On/Off]

on

Preloader[On/Off]

off

Fixed Menu (yes/no)

yes

Sticky Sidebar

on

Infinite Scrolling[On/Off]

off

Post Styles[Simple/List/Grid]

Simple

Featured Slider

Featured

Headers [Header1/Header2]

header2

Outfit | Op de fiets


Naast kaas is er nog één Hollands ding dat ik heel erg gemist heb toen ik in Istanbul woonde: fietsen! Waar ik in Nederland altijd maar klaagde als ik weer eens door de regen moest fietsen, merkte ik in Istanbul hoe makkelijk het eigenlijk is om een fiets te hebben. Fietsen in Istanbul was helaas niet mogelijk, je zou dan binnen no time onder een auto liggen. Ik heb daar heel veel gelopen en de rest met het openbaar vervoer gedaan, maar toen ik eenmaal weer in Nederland was, heb ik diezelfde avond nog een rondje door de wijk gefietst. Heerlijk!

Je snapt dan ook dat ik heel blij was toen er afgelopen week wel een heel tof cadeau op mijn stoep stond: een nieuwe omafiets van de webshop Fietsen op Fietsen! Ongelooflijk dat zo'n fiets gewoon via de pakketpost verzonden kon worden. Dankzij de hulp van mijn technisch-ingestelde vader was de fiets zo in elkaar gezet.


Outfit
Deze outfit droeg ik gisteren toen ik even de deur uit ging om te lunchen met een vriend. Het was niet bepaald korte-rokjes-weer en dus had ik niet veel keus: een lange broek, een blouse met lange mouwen én een leren jasje. Mijn moeder heeft gisteren trouwens haar debuut gemaakt als fotograaf, nu mijn vaste fotograaf (a.k.a. mijn zusje) voor zes weken in Frankrijk zit. Vinden jullie ook niet dat mijn moeder dat even heel goed heeft gedaan?

Blouse met hartjes - C&A
Leren jasje - Tweedehands
Spijkerbroek - C&A
Zwarte laarsjes - H&M
Casio horloge - Loavies
Lipstick - NYC

Ik ben heel blij met mijn nieuwe fiets, vooral het rekje voorop de fiets vind ik super fijn. Als ik op mijn fiets naar mijn werk ga, sleep ik namelijk een zware laptoptas én een XXL handtas mee vol met snacks. Heel handig om die dan gewoon op zo'n rekje te dumpen. Stiekem is mijn meisjesdroom een beetje uitgekomen, want ik wilde al jaren zo'n fiets met een rekje voorop. Wil je nou ook zo'n toffe omafiets met rekje? Kijk dan eens bij de transportfietsen in de webshop van Fietsen op Fietsen.

Houd jij ook zo van fietsen? En op wat voor fiets cross jij in Nederland rond?

Deze blogs vind je misschien ook leuk:

23 opmerkingen:

 1. Wauw, ik zie deze fiets ook niet direct in een pakket passen ^^ Leuke outfit!. En haha, fietsen zou ik echt niet missen, ik heb er echt een hekel aan :p

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Fietsen kan ik inderdaad ook niet missen! Op iedere vakantie, zelfs in New York, hebben we ervoor gezorgd dat we een dag gingen fietsen. Op die manier zie je gewoon veel meer van een streek. Leuke fiets trouwens, zo'n omafiets + rekje wil ik ook al súper lang :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat fijn dat je moeder foto's wilde maken! Ik kijk mijn vriend altijd lief aan (waarop een diepe zucht van hem volgt). Ze zijn super goed gelukt en je outfit is echt fijn voor een dag als gisteren!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een super leuke fiets! Ik ben echt dol op fietsen!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Zulke fietsen zijn zo leuk! En de foto's zijn mooi geworden :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Fijn dat je moeder foto's wil maken. Mijn moeder is niet zo handig met de spiegelreflex camera. Ik had laatst een fiets gewonnen en die kwam inderdaad ook in delen met de pakketpost.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Een fiets in delen met de pakketpost, dat klinkt zo gek haha! Wel een hele toffe fiets. Ik kan ook wel een nieuwe gebruiken.. Ofja ik heb er niet eens een! Oeps..

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Oh wat gaaf zeg! Ik wil ook al heel lang een nieuwe fiets maar vind het in de stad toch nog een beetje lastig! Maar dit is een erg mooi exemplaar, veel plezier ermee!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Cool zo'n fiets! ik heb niet eens een fiets meer, alleen een scooter en auto, oeps!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Anoniem10.7.15

  Wauw, wat een gave fiets en leuke outfit ook! Ik reageer eigenlijk nooit en heb ook geen profiel/blog maar ik lees bijna al je posts en wilde toch even zeggen dat ik ze altijd heel leuk vind! :) Liefs, Iris

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Super leuk dat je toch een keer reageert! En heel tof om te horen dat je mijn blog zo leuk vindt! Liefs, Nicole

   Verwijderen
 11. Ik fiets AL-TIJD naar mijn werk, heerlijk met dit weer!! Ik sleep ook altijd allerlei zooi met me mee, maar doe dit op mijn bagagedrager.. Ik heb eigenlijk gewoon een fietstas nodig, maar vind dit niet zo mooi haha!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha, die struggles heb ik ook! Ik ben eigenwijs en knoop alles achterop of hang het aan mijn stuur, maar een fietstas zou zoveel handiger zijn... ik denk dat ik nu een mandje ga kopen voor op dit rekje. Dat ziet er een stuk leuker uit dan zo'n fietstas!

   Verwijderen
 12. Wauw, superleuke fiets! Ik wil ook heel graag zo'n model, maar in mijn studentenstad koop je beter geen nieuw of schoon exemplaar. Dan ben je 'm voor je het weet kwijt! Maar als ik later op het platteland woon, wil ik sowieso een exemplaar als dat van jou kopen! En ook een leuke outfit, trouwens :)! X

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Leuke fiets en handig dat je daar voorop nog dingen kunt zetten!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Wat een mooie fiets, kan me voorstellen dat je het fietsen wel gemist hebt! Het is inderdaad heel gemakkelijk. Hoewel ik als het regent toch heel dankbaar ben voor het OV :-).

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Wat een leuke nieuwe fiets! Ik vind het fietsen ook heerlijk, behalve dan bij tegenwind en regen haha! Liefs, Tessa

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Anoniem10.7.15

  Echt een leuke outfit! Hele mooie fiets zeg!

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Wat een mooie foto's, en onwijs leuke outfit! Je hebt ook zo'n leuke schrijfstijl, je schrijfstijl is echt een inspiratie voor mij! :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hoi Manon, dat vind ik echt super leuk om te horen! :) dankjewel voor je lieve compliment en wat fijn dat mijn schrijfstijl ook weer een inspiratie voor jou is!

   Verwijderen
 18. Leuk hoor! Gaaf, zo'n fiets!

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Mooie fiets heb je gekregen! Zelf ben ik geen fietser, maar heb wel zo'n typical krotte Amsterdamse fiets. I prefer OV.. :/

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Wat leuk! Ik hou ook echt van fietsen! Ik ga overal fietsend heen! Heerlijk!

  BeantwoordenVerwijderen