Persoonlijke update: afstuderen, zomervakantie en full time werken! - The Budget Life | Blog over financiën en besparen

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Trending Posts

Display Instagram Footer

No

Dark or Light Style

Light

Zoeken

Sticky Menubar[On/Off]

on

Preloader[On/Off]

off

Fixed Menu (yes/no)

yes

Sticky Sidebar

on

Infinite Scrolling[On/Off]

off

Post Styles[Simple/List/Grid]

Simple

Featured Slider

Featured

Headers [Header1/Header2]

header2

Persoonlijke update: afstuderen, zomervakantie en full time werken!


Kletspraatjes en persoonlijke updates: ik doe ze niet heel vaak op mijn blog, maar toch vind ik het heerlijk om zo af en toe even "bij te kletsen" met jullie: mijn trouwe lezers! De afgelopen tijd is er van weer van alles gebeurd en er staan een hoop nieuwe dingen te wachten. De hoogste tijd dus voor een persoonlijke update. Lees je mee?


Istanbul
Allereerst: Istanbul. Vandaag ben ik precies vijf weken in Nederland na vierenhalve maand in Istanbul te hebben gewoond. Het lijkt alweer zó lang geleden. Soms moet ik mezelf echt even herinneren aan het feit dat ik écht in Turkije heb gewoond. Ik spreek mijn oude huisgenoten en vrienden nog regelmatig, maar toch verbaas ik me over het feit hoe snel ik hier in Nederland weer mijn draai heb gevonden. Van een omgekeerde cultuurshock heb ik helemaal geen last gehad en stiekem vind ik het heerlijk om weer in mijn oude, vertrouwde omgeving te zijn.

Afstuderen
Toen ik terugkwam uit Turkije had ik helaas geen zomervakantie, zoals de meesten van jullie. Omdat ik ervoor heb gekozen om in Istanbul te gaan studeren, loop ik iets uit in mijn studie. Mijn klasgenoten hebben hun scriptie al ingeleverd en hun stage afgerond, terwijl ik daar nog middenin zit. Op dit moment schrijf ik mijn scriptie bij een marketingbureau. Ik doe onderzoek naar de positie van inbound marketing in de HR-branche. Ik vind het heel interessant, maar ik zal jullie niet verder vervelen met dit onderwerp :-). Tot nu toe gaat het aardig voorspoedig, ik heb mijn literatuuronderzoek ingeleverd en ben nu bezig met het regelen van interviews. Ik heb nog ruim een maand om het af te ronden en ook als ik daarna wat uitloop, is dat geen probleem. Ik moet alles vóór 29 september hebben ingeleverd, dus ik heb nog wel even de tijd.

De reden dat ik het over een maand af wil hebben, is omdat ik dan aan mijn afstudeerstage begin. Ik ga stage lopen bij Presenter, een heel tof online marketing- en contentbureau in Utrecht. Ik ga hier stage lopen op de interne communicatie-afdeling en mag helpen bij het organiseren van een intern event. Ik begin hier op 17 augustus en hoop eind oktober klaar te zijn.

Goed nieuws: ik heb een baan!
In mijn Photo Diary van afgelopen zondag besteedde ik er al even aandacht aan: ik heb namelijk een full time baan! Ik besef heel erg hoeveel geluk ik heb: ik ben nog niet eens afgestudeerd en heb nu al een full time baan. Ik ga werken bij One4Marketing, het marketingbureau waar ik al twee jaar naast mijn studie werk en nu ook mijn scriptie schrijf. Ze hebben me een paar maanden geleden een baan aangeboden met de vraag of ik daar geïnteresseerd in was. Na er goed overna te hebben gedacht en wat gesprekken gevoerd te hebben met mijn baas en collega's is het nu echt zeker: vanaf 1 november werk ik full time! Ik heb ontzettend veel zin om aan de slag te gaan, het is echt mijn ding en ben dus heel erg blij dat ik nu - terwijl ik nog maar 21 jaar ben - al zo'n leuke baan heb gevonden.


Wat betekent dit voor mijn blog?
Tja, een full time baan van 40 uur betekent dat ik weinig vrije tijd heb. Om al mijn vrije tijd aan mijn blog te besteden, dat zie ik niet zo zitten. Dat betekent namelijk dat ik meer dan 10 uur per dag achter mijn computer door zou brengen! Ik heb ook nog een heleboel andere hobby's zoals fotograferen, tekenen, gitaar spelen, lezen en ik heb ook een heel erg leuk sociaal leven die ik voor geen goud op wil geven. Kortom: mijn blog zal waarschijnlijk op een laag pitje komen te staan. Maar het zal altijd mijn kindje blijven en ik kan het niet verdragen om er helemaal mee te stoppen! 

Voor nu heb ik in ieder geval nog heel veel plezier in het bloggen en heb ik net een nieuwe lay-out geüpload én een nieuwe profielfoto. Wat vinden jullie ervan? :) 

Zomervakantie?!
Voor mij dus niet echt zomervakantie, door mijn scriptie en afstudeerstage. Over drie weken zijn zowel mijn ouders, als zusje en vrienden op vakantie, dus dan ben ik ruim een week alleen thuis. Ik hoop dan even te kunnen knallen voor mijn scriptie, omdat ik dan toch weinig afleiding heb. Ik zit er ook nog over na te denken om zelf twee of drie dagen weg te gaan. Ik heb altijd al een keertje alleen een minivakantie willen boeken en door de inspirerende verhalen en ervaringen van Cynthia van Miss Lipgloss krijg ik nu ook de kriebels om het gewoon te doen!

Deze blogs vind je misschien ook leuk:

20 opmerkingen:

 1. Ohh gefeliciteerd mop! Heb je gewoon al een baan in de pocket. Super goed! Succes met de laatste loodjes van je scriptie <3

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wauw super tof, gefeliciteerd! En nog succes met je scriptie!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wauw, gefeliciteerd met je baan, wát een geluk! Alleen op mini-vakantie gaan lijkt me ook heerlijk, zoals bijvoorbeeld bij Cynthia een paar daagjes naar het strand :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wauw wat super tof nieuws allemaal!! Gefeliciteerd met je nieuwe baan én heel veel succes met je scriptie!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuke lay-out zeg! En wow, wat zit je momenteel in een drukke periode na zo'n heerlijke tijd in Turkije! Maar wel ontzettend tof voor je natuurlijk! Fijn dat het voorlopig goed gaat met je scriptie, dat je een mooie stageplek hebt en gewoon al een full time baan! Wat een geluk! Heel begrijpelijk dat je uiteindelijk wat minder tijd zal hebben voor je blog, maakt ook niet uit. Geniet van wat je hebt bereikt :D! X

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wauw wat fijn dat je een baan hebt gefeliciteerd en natuurlijk veel succes ook nog met je scriptie

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ah super! Gefeliciteerd met je baan! En succes met afstuderen!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat geweldig dat je een baan hebt! Congrats girl!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Gefeliciteerd met je baan! :) Heel veel succes met je scriptie de aankomende weken.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Anoniem9.7.15

  Heel veel succes en gefeliciteerd!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wat een drukke tijd gaat je tegemoet. Heel veel succes met alles en gefeliciteerd met je baan <3!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Gefeliciteerd en heel veel succes met je nieuwe baan!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Super fijn dat je die baan al in the pocket hebt! Toen ik mijn afstudeerscriptie schreef heb ik 'voor de grap' gesolliciteerd en tot mijn verbazing werd ik toen aangenomen per 1 augustus! Ik had toen net mijn scriptie ingeleverd en eind juli mijn verdediging gedaan en geslaagd. Zo fijn!!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Leuke lay-out! Het viel me meteen op, haha. Succes, de aankomende weken! Liefs,

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Wat heerlijk dat je al een baan aangeboden hebt gekregen! Gefeliciteerd! En nu even bikkelen om je studie af te ronden dus!

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Gefeliciteerd met je full-time baan

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Wat leuk allemaal. Van harte gefeliciteerd met je nieuwe baan en veel succes de komende weken.

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Leuk om te lezen! Gefeliciteerd met je nieuwe baan <3 Jammer dat je door de uitloop niet echt vakantie hebt, maar hopelijk maak je het leuk voor jezelf! X

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Wauw zo snel een full time baan, mag je heel trots op zijn en daar ben ik stiekem een beetje jaloers op ;) ik ben volop aan het solliciteren. Een dikke proficiat!

  BeantwoordenVerwijderen