Gezond, lekker én budget: 100% Natural Juice

Ben je op zoek naar het perfecte zomerse drankje? Zoek dan niet verder en stop hier, want ik heb een nieuw favoriet fruitdrankje voor de zomer ontdekt! Ik heb het over de 100% Natural Juice sapjes: heerlijke fruit- én groentensap, zonder conserveringsmiddelen, kunstmatige kleur- en smaakstoffen en toegevoegde suikers. Niet alleen ontzettend lekker (en gezond!), maar ook nog eens hartstikke budget.

In totaal zijn er maar liefst 11(!) verschillende smaken verkrijgbaar van de 100% Natural Juice sapjes. Ik weet zeker dat er iets lekkers voor jou tussen zit! De elf smaken komen in verschillende verpakkingen. Mijn favoriet zijn de leuke 500ml verpakkingen, die je hierboven op de foto ziet. Alle sapjes hebben hele leuke en unieke namen. Wat denk je van Banarama? of Cherry-oh-Baby? Zelfs alle ingrediënten staan op de voorkant van de verpakking met hun eigen, grappige namen (zoals proud pepper, lovely lemon of classy carrot). Heel erg leuk verzonnen en het geeft echt een meerwaarde aan het product!

De hoogste tijd om eens wat sapjes uit te testen! Als eerste ga ik voor de Banarama: een fruitig sapje met banaan, wortel en appelsap. Een bijzondere combinatie! Ik had verwacht dat het sapje geel zou zijn, maar als ik de sap in het glas schenk, blijkt ze oranje te zijn! Inmiddels heb ik bijna alle sapjes geprobeerd en ik denk toch dat de Banarama mijn favoriet is. Ook al houd ik normaal niet zo van appelsap, je merkt dat de ingrediënten van de sapjes zó puur zijn, dat ik het juist heel erg lekker vind!

Carribean Queen klinkt als een heuse tropische cocktail. Het sapje bevat gember, passievrucht en ananas. De verpakking vertelt mij dat er ook nog druiven, banaan en sinaasappel in zit. Hmmm, klinkt goed! Het sapje vind ik oké, alleen vind ik het jammer dat de gember nogal aanwezig is. Ik houd persoonlijk niet zo van gember, maar ik kan me voorstellen dat wanneer je gember lekker vindt, dit het perfecte sapje voor jou is!


Natuurlijk moest ik ook één van de groentensapjes uitproberen. In het algemeen ben ik niet heel erg gek op groentensapjes, maar wie weet zijn deze juist heel erg lekker! Ik ging voor Simply Red: een groentesap met tomaat, wotel, sellerij en rode peper. Een beetje "eng" vond ik het wel, maar dit sapje heeft me echt verrast! Het doet me heel erg denken aan gazpaccho. Dit drankje is dan ook het lekkerst als hij ijskoud is. Je zou het bijna als maaltijd kunnen drinken!

De nieuwste toevoeging aan het assortiment is de 100% Natural Juice Mini Me: handige kleine pakjes om mee te nemen als je een dagje weggaat. Zulk soort pakjes vind ik altijd ideaal! Mijn favoriet is Juicy Fruit met appel, banaan, aardbei en rode biet. Ook weer zo'n aparte combinatie (vooral de rode biet!) maar het is verrassend lekker!

Ik ben heel erg verrast door de heerlijke, natuurlijke sapjes van 100% Natural Juice. Mijn absolute aanraders zijn Banarama en Juicy Fruit.

Prijzen
     - 100% Natural Juice (500 ml) - €0,99 (verkrijgbaar bij Dirk van den Broek, Coop, Big Bazar en Action)
     - 100% Natural Juice (1000ml) - €1,99 (verkrijgbaar bij Albert Heijn en Dirk van den Broek)
     - 100% Natural Juice Mini Me - €0,99 (per 3 stuks, alleen verkrijgbaar bij Action)

Heb jij de 100% Natural Juice sappen al eens uitgeprobeerd? Zo ja, wat is jouw favoriet?

24 opmerkingen:

 1. IK ben benieuwd hoe dit smaakt, heb het nog nooit op

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik heb een (oa) suikervrij dieet. Deze sapjes waren me dus ook al opgevallen. Ik probeerde de Cherry-oh-baby maar die vond ik me echt iets te zoet! Moet nogsteeds eens een andere proberen, hihi.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. De action heeft van dit merk ook zulke drankjes, ik vind ze heerlijk <3

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Klopt! :) Onderaan het artikel vertel ik inderdaad dat je ze ook bij de Action kunt kopen, alleen de 1 liter verpakkingen zijn daar niet verkrijgbaar.

   Verwijderen
 4. Ik koop deze 500 ML drankjes al een tijd bij de Action en vind ze ontzettend lekker!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik heb ze wel eens gezien, maar nog nooit geproefd!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik heb ze nog nooit gezien, maar het klinkt echt erg aantrekkelijk! Jum! Vooral de kleurtjes, zo vrolijk en zomers! Ik moet over een weekje naar de Action, dan ga ik eens kijken of ze ze hebben. Je foto's zijn zo mooi! <3

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik heb ze nog nooit geproefd maar ze lijken me heerlijk..ik hou van fruitsap.. en dan niet die overdreven zoete, chemische zooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Deze zijn echt ZO lekker! Heb ze al verschillende keren meegenomen uit de Action en stuk voor stuk zijn ze echt SU-PER lekker!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ooh ziet er superleuk en lekker uit! En zo coole namen! Moet dringend eens de Action binnenstappen zo te zien!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ah wat een fijne review! Ik wist nooit zo goed wat ik van deze sapjes moest denken, maar nu ga ik er zeker eens eentje proberen!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ik heb hier al wel eens over gehoord, maar heb er zelf geen ervaring mee. Ben stiekem wel erg nieuwsgierig geworden en dan vooral naar de Carribean Queen (ook al heb ik geen idee of ik van gember houd haha). Leuke review. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Ik ben ook echt fan van 100 % drankjes! Ik heb een tijdje heel vaak de drankjes bij de action gehaald!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Ik drink deze sapjes echt té vaak! Maar ze zijn zo lekker.. Bananarama en The Green Mile zijn mijn favorieten! De rest is natuurlijk ook lekker behalve, Simply Red, die krijg ik niet op - echt niet mijn ding!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. The Green Mile moet ik nog steeds proberen, maar die klinkt ook wel heel erg lekker en zomers!

   Verwijderen
 14. Ik had er ooit 1 geprobeerd, niet helemaal mijn ding maar nu er 11 smaken zijn wil ik ze wel weer een keer proberen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Je vernieuwde website is super mooi geworden Nicole! X

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Ik heb ze wel eens geproefd maar vond ze zelf niet zo lekker, maar misschien had ik gewoon een verkeerde smaak!

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Ik ben groot fan van deze sapjes! Heb ze nog niet allemaal geproefd maar tot nu toe is mijn favoriet Caribbean Queen. De mini me sapjes neem ik altijd mee naar het werk, wel zo handig.

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Ik kan ze nergens meer vinden kocht ze altijd bij de action maar ze zijn weg

  BeantwoordenVerwijderen