Photo Diary #29 | Ik heb een baan én ik ontmoette BIJNA Channing Tatum - The Budget Life | Blog over financiën en besparen

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Trending Posts

Display Instagram Footer

No

Dark or Light Style

Light

Zoeken

Sticky Menubar[On/Off]

on

Preloader[On/Off]

off

Fixed Menu (yes/no)

yes

Sticky Sidebar

on

Infinite Scrolling[On/Off]

off

Post Styles[Simple/List/Grid]

Simple

Featured Slider

Featured

Headers [Header1/Header2]

header2

Photo Diary #29 | Ik heb een baan én ik ontmoette BIJNA Channing Tatum


Hoi lieve mensen, leven jullie nog? Of zijn jullie ergens onderweg gesmolten tijdens de hittegolf? Op het moment dat ik deze Photo Diary in elkaar aan het zetten ben, kom ik net tien minuten geleden uit de douche en nu plak ik alweer aan de bank. Ik vind het maar niks, deze ongelooflijke hitte. Maar goed, eigenlijk mogen we niet klagen en ik sta er maar niet al teveel bij stil. Ik heb in ieder geval - ondanks de hitte - een heel leuk weekje gehad. Zo kreeg ik maandag ontzettend goed nieuws bij mijn werk (ik heb een full time baan!), ging ik spontaan een dagje naar de IKEA én ontmoette ik BIJNA Channing Tatum. Kijk je mee naar mijn week?


Op zaterdag ging ik met m'n zusje naar de IKEA in Amersfoort. Het was alweer jaren geleden dat ik voor het laatst bij IKEA was geweest, des te leuker om er nu weer eens te zijn! Ik heb zoveel leuke dingen gezien en heel veel inspiratie opgedaan om een nieuwe kamer in te richten.

Je kunt de IKEA natuurlijk niet verlaten zonder daar mega cheap te hebben gegeten. We aten runderbeef met groenten en frietjes voor €2,99. Heerlijk!

Na het eten nog even een ijsje eten bij IKEA voor slechts €0,50 (!)

Toen ik thuis kwam, ging ik direct de plastic bak inrichten die ik had gekocht bij de IKEA. Hier past mijn hele make-upcollectie in, ideaal. Het ziet er zoveel netter en geordender uit nu!

Op zaterdagavond hield ik een Flikken Maastricht marathon met m'n zusje. Dit is zo'n beetje de eerste serie die ik écht leuk vind, inmiddels heb ik bijna heel seizoen 5 al afgekeken.

En 's avonds om half één besloot ik ook nog even mijn Bekväm krukje in elkaar te zetten, met behulp van mijn zusje. Het eindresultaat heb je in deze blogpost al kunnen zien.


Op zondagochtend ging ik naar de kerk. Er waren twee doopdiensten waar in totaal 24 volwassenen werden gedoopt. Ook één van mijn beste vrienden Tim liet zich dopen. Het was een super mooie dienst!

Zondagavond met vrienden uit de kerk in Bennekom, heerlijk met zo'n vuurtje erbij!

Op maandag ging ik naar kantoor. Het was zulk lekker weer, dat ik op de fiets besloot te gaan, een fijn ritje van ongeveer 35 minuten door de weilanden. Op mijn werk kreeg ik heel goed nieuws. Stiekem wist ik het al, maar nu is het echt officieel: vanaf november ga ik full time werken bij One4Marketing, een heel leuk marketingbureau in Veenendaal. Ik werk hier nu al ruim twee jaar naast mijn studie, maar nu mag ik er echt full time aan de slag. In november hoop ik af te studeren en ik heb dan dus gelijk een baan, lucky me!

Ik had 's ochtends braaf mijn boterhammetjes gesmeerd, maar die was ik vergeten. Slim! Daarom ging ik maar even naar de supermarkt en haalde daar deze heerlijke kip ketjapsalade.

Aan het einde van de dag weer terug op de fiets naar huis!

Thuis ging ik even snel douchen om vervolgens weer in de auto te stappen op weg naar Voorthuizen. Daar woont Rianne, een goede vriendin van mijn studie met wie ik naar Istanbul ging. Sinds we terug waren in Nederland, hadden we elkaar nog niet eens gezien. Ik ging kijken in haar nieuwe huisje (hoe tof is deze blauwe tafel?!) en we hebben gezellig samen gegeten.

Op dinsdag was ik een dagje vrij. Ik wil proberen om elke dag in ieder geval iets aan beweging te doen, dus 's ochtends heb ik lekker een rondje door onze buurt gelopen.

Perfecte ontbijtje: een witte boterham met aardbeien en suiker. Genieten!

Ik heb op dinsdag lekker vooruit kunnen bloggen en fotografeerde onder andere deze nieuwe lipstick van HEMA. Deze week kun je een review verwachten op mijn blog :)

's Middags ging ik even naar het centrum, ondanks de hitte had ik namelijk best zin om te shoppen! Ik heb bij de H&M een heleboel gepast, maar uiteindelijk nam ik alleen een jurkje en een playsuit mee naar huis. Allebei hele fijne, luchtige stofjes, dus perfect voor de zomer.

Sale bij de WE: een heel rek vol met afgeprijsde sieraden, al vanaf €2! Ik heb niets meegenomen, maar ik zal zoveel leuks!

Toen ik aan het einde van de middag terug kwam uit het centrum, bleek het wel hoe warm het was: 47 graden in de zon, pffff.

 Op woensdag ging ik weer een dagje werken op kantoor. Het wordt al heel snel warm in ons kantoor, maar gelukkig hebben we sinds kort ventilators.


's Avonds ging ik naar Tim toe en toen het al wat afgekoeld was, hebben we heerlijk gewandeld in Hemmen. Een piepklein dorpje in de buurt van Arnhem. Kijk hoe mooi het hier is!


Donderdagochtend ging mijn wekker om 6.15u. Ik denk dat het minstens twee jaar is geleden dat ik voor het laatst zo vroeg ben opgestaan. Ik had 's ochtends een evenement in Amsterdam voor mijn werk waar ik al vroeg moest zijn. Dat betekende: Vroeg met de trein!

 We hadden een lezing van HubSpot, het marketingsysteem waarmee we werken op mijn werk. Het evenement was in het Conservatorium Hotel, bij deze het allermooiste hotel van Nederland.

Alleen de wc's al vond ik geweldig. Die wastafels zijn zó mooi!

Na afloop kregen we zelfs nog lunch. Ik voelde me bijna de koningin, zo luxe was het allemaal! Toen ik daarna in de trein terug naar huis op Twitter zat, kwam ik erachter dat Channing Tatum die ochtend ook nog in Amsterdam was. Drie keer raden in welk hotel hij had geslapen, jawel: het Conservatorium hotel! Die ochtend hadden sommige mensen hem zelfs nog in het hotel gezien. Ik had BIJNA de meest knappe acteur alive ontmoet. Stiekem ben ik nog steeds een beetje droevig dat ik hem nét ben misgelopen.

Toen ik thuis kwam van het event, had ik het helemaal gehad met de hitte. Eigenlijk moest ik nog even werken, maar ik had echt geen energie. Ik ben met een ijsje en Flikken Maastricht op de bank geploft, een prima besteding van de donderdagmiddag toch?

Ik kreeg een heel leuk pakketje van Heavenly Pure, een webshop die allemaal natuurlijke beauty- en verzorgingsproducten verkoopt. Kijk hoe leuk het is ingepakt! Binnenkort kun je een review verwachten op Cocogold.nl.Op donderdagavond ging ik naar de diplomauitreiking van Sarah, een vriendin uit de kerk die is geslaagd voor haar HAVO diploma.

Vrijdag was het tijd voor de diplomauitreiking en het gala van m'n zusje. Ik heb mijn zusje en haar vriendinnen opgemaakt en daarna op de foto gezet. Wat zagen ze er allemaal prachtig uit, ik kreeg ook direct goede herinneringen aan mijn eigen gala (alweer 3 jaar geleden...)

Zo, dat was me het weekje wel! Wat mij betreft mogen de temperaturen weer snel een graad of tien zakken. Deze week ga ik een paar keer werken, heb ik wat leuke lunch- en koffieafspraken staan met vrienden én een heel tof blogevent op woensdag.

Deze blogs vind je misschien ook leuk:

15 opmerkingen:

 1. Zo leuk al die mooie gala jurken! Hele leuke foto`s, en wat balen dat je Channing Tatum niet hebt gezien!
  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooie galajurken! En de Ikea, geweldig. Ik kan er altijd uren rond dwalen

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een leuke foto's! Proficiat met je full time baan, heel knap dat je die al beet hebt nog voordat je studie is afgerond :D. De week zag er erg geslaagd uit en wauw, wat een mooie galajurken! Jij en jouw zusje lijken zo hard op elkaar haha. Fijne zondag! X

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Super dat je al een baan hebt! Ik hoop dat je straks ook heel veel plezier zult gaan hebben!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een boel mooie en leuke foto's! En wat ontzettend fijn dat je kunt blijven werken bij je baan! Super!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat balen dat je Channing niet gezien hebt, ach wie weet ooit! Die wastafels zijn inderdaad wel erg gaaf!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wauw, gefeliciteerd met je full-time baan! Lijkt me ontzettend fijn als je al een baan hebt voordat je bent afgestudeerd :)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een fijne week.. Ik ben benieuwd naar je reviews!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ah wat zag je zusje er prachtig uit zeg! En niet zo hard roepen.. Nu worden de temperaturen ook echt minder en het weer meteen ook. De eerste dagen regen zijn al te zien in m'n weer app :(

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Flikken Maastricht is ook echt de enige serie die ik onwijs leuk vind! Ik heb momenteel alle afleveringen gezien & ik heb gefigureerd voor het seizoen dat in september op tv komt :)! Je snapt hoe mega happy ik daar van word hihi.
  Ik krijg wel spontaan zin om naar de IKEA te gaan. Ik hou echt van die interieur dingetjes daarzo.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ah wat een mooie meiden op de foto, ze zien er geweldig uit! <3

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Wat een leuke week en ik zou ook balen als je channing mist loopt haha!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Anoniem7.7.15

  wat fijn dat je bij die parttime baan nu fulltime mag komen werken, wat fijn voor je! Gefeliciteerd!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Wat veel leuke foto's! En natuurlijk van harte gefeliciteerd met je baan! Ik heb toch wel echt liever die hitte dan die regen van nu :(

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Wat lief en leuk dat je de vriendinnen van je zusje hebt opgemaakt ! :) ze zagen er allemaal heel mooi uit en ik herken je zusje meteen, wat trekken jullie op elkaar :)

  BeantwoordenVerwijderen