HEMA Concealer palette - The Budget Life | Blog over geld besparen, verdienen & investeren

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Trending Posts

Display Instagram Footer

No

Dark or Light Style

Light

Zoeken

Sticky Menubar[On/Off]

on

Preloader[On/Off]

off

Fixed Menu (yes/no)

yes

Sticky Sidebar

on

Infinite Scrolling[On/Off]

off

Post Styles[Simple/List/Grid]

Simple

Featured Slider

Featured

Headers [Header1/Header2]

header2

HEMA Concealer palette


In de zomer ben ik gezegend met een bruin gezicht, lekker veel sproetjes en weinig onzuiverheden. Hooguit als ik een feestje heb draag ik foundation, overdag laat ik dat lekker weg, omdat dat toch alleen maar plakkerig zit. Het enige wat ik op mijn huid doe is dagcrème en een beetje concealer, want helaas zijn mijn wallen ook in de zomer nog steeds aanwezig.

De ideale concealer vinden is altijd een hele opgave. Ik gebruik nu al jaren de Essence Stay All Day concealer: niet alleen een hele dekkende én lichte concealer, maar ook nog eens voor een heel fijn prijsje. Toch merk ik dat deze concealer te licht is voor mijn zomerse huid. Gelukkig heeft HEMA daarvoor de oplossing, het concealer palette! Een palette met vier tinten concealer, die je gewoon het hele jaar door kunt gebruiken. Ik ben benieuwd!

Het HEMA concealer palette komt in een handig, vierkant doosje met daarin vier concealer tinten. Er zijn twee varianten beschikbaar: één palette met vier beige-nuances voor de lichte/medium huid (dat is de variant uit dit artikel) en een palette met vier bruine tinten voor de donkere huid.

Met het palette kun je zowel wallen onder je ogen als roodheden en onzuiverheden op de huid wegwerken. Op de achterkant van de verpakking staat dat je de koraaltint het beste kunt gebruiken voor het wegwerken van donkere kringen (roze/oranje zorgt er namelijk voor dat donkere kringen verdwijnen) en de andere kleuren in het palette zijn bedoeld voor puistjes of roodheden. Zelf houd ik niet zo zeer vast aan de handleiding op de verpakking, het ligt er ook maar net aan wat voor huidskleur je hebt en welke tint het beste daarbij past.


Ik heb alle vier de kleuren geswatcht op mijn hand. Hier zie je goed dat de vier tinten in het palette écht verschillend zijn en zo zit er altijd wel een goede tint voor je tussen. Bovendien kun je ook twee of meerdere tinten met elkaar mengen zodat je de perfecte kleur voor jouw huid krijgt.

In het palette zit allereerst een hele lichtroze kleur (bijna wit!), een geelachtige kleur, een beige kleur en een iets donkerdere roze kleur. De kleuren zijn goed gepigmenteerd en bovendien zijn de concealers ook lekker creamy. Dat kun je goed zien op de laatste foto, nadat ik de concealers heb geswatcht. Hierdoor kun je de concealer goed in de huid aanbrengen en trekt hij niet zo snel in de lijntjes.

Tijd om de concealer op mijn huid te testen! Omdat ik niet echt last heb van roodheden en/of onzuiverheden, heb ik de concealer enkel onder mijn ogen getest. Op de linker foto kom ik net uit bed na een kort nachtje. Goedemorgen wallen, jullie kunnen wel een touch up gebruiken. Op de rechter foto heb ik een mix aangebracht van beige kleur (tweede rechtsboven) en de roze kleur (tweede rechtsonder). Als ik deze twee mix zijn ze perfect voor mijn huid. De concealer dekt mijn donkere kringen perfect. Ik zie er direct een stuk frisser en wakkerder uit en het resultaat is alsnog heel natuurlijk.

Ik ben heel erg enthousiast over dit concealer palette! Waar ik altijd struggle met het feit dat een fijne concealer in de zomer te licht is of in de winter juist te donker, is dit palette dé oplossing daarvoor. Het palette bevat vier tinten die perfect zijn voor de lichte huid. Doordat je de kleuren ook makkelijk kunt mengen met elkaar, kun je altijd de perfecte kleur voor je huid creëren. Wat mij betreft een absolute aanrader!

Je vindt het HEMA Concealer palette voor €6,- bij HEMA. 

Wat is jouw favoriete concealer?

Deze blogs vind je misschien ook leuk:

21 opmerkingen:

  1. Wat een mooi resultaat voor zo'n fijne prijs!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wauw, deze concealer palette lijkt me erg fijn! Ik ga hier zeker naar kijken want ik ben nog op zoek naar de perfecte concealer! Fijne review en heel fijn dat je zo weinig make-up nodig hebt in de zomer. Zou ik ook wel willen, haha!
    liefs

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Oh wat een handig palette! Wat je zegt, in de zomer heb je net een andere kleur nodig, dsn is dit palette echt een uitkomst. Goede dekking ook!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wat een goede zet van Hema, leuke review!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Hey dit palette ken ik nog niet terwijl het er heeel fijn uitziet. Ik ga het zeker een proberen.

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Ziet er goed uit, die concealer! Ik heb er nog teveel om eerst op te maken, maar daarna ga ik deze misschien eens proberen!

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Wauw, super mooi resultaat!

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Ik vind het resultaat toppie, lekker neutraal!

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Anoniem2.7.15

    Wat een handig palette. Hij ziet er goed uit.

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Dat is echt een fijn product voor een niet al te hoge prijs :)

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Ik vind het resultaat er mooi.. Lijkt me een fijn product voor een fijne prijs :-)!

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Deze ziet er inderdaad fijn uit,m ik gebruik zelf die Pro 2000, alleen die is niet in Nederland of Spanje verkrijgbaar, dus misschien is dit een goede voor als hij op is!

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Wat heb jij een mooie huid van jezelf zeg, wauw! En hij lijkt me super fijn, deze palette. Ik ga hem ook aanschaffen :)

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Mooi resultaat inderdaad!

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Mooi resultaat inderdaad!

    BeantwoordenVerwijderen
  16. Mooi resultaat inderdaad!

    BeantwoordenVerwijderen
  17. Anoniem2.7.15

    ziet er goed uit en wat een fijne prijs!

    BeantwoordenVerwijderen
  18. Inderdaad een perfect product nu je in de zomer constant een nieuw kleurtje krijgt :)

    BeantwoordenVerwijderen
  19. Wat een mooi palette, wist helemaal niet dat Hema zulke mooie producten had! Inderdaad ook erg handig dat je kan mengen... X

    BeantwoordenVerwijderen
  20. Wat een fijn palette! Alleen zie je zo'n romige textuur altijd heel erg op de huid onder mijn ogen, ik weet niet wat dat is, maar voor mij werkt het denk ik niet. De kleur is trouwens wel perfect!

    BeantwoordenVerwijderen