Budget interior | IKEA Bekväm krukje

Afgelopen zaterdag hadden mijn zusje en ik zin in een "zussendagje". Sinds ik terug ben uit Istanbul heb ik nog niet langer dan één uur alleen met m'n zusje doorgebracht, terwijl we normaal hele dagen met elkaar shoppen, films kijken of uit eten gaan. Helaas waren we een beetje inspiratieloos en hebben we de hele zaterdagochtend geprobeerd met een geniaal plan te komen. Om drie uur 's middags wisten we het ineens: we wilden naar de IKEA! Zo gezegd, zo gedaan. Nog geen kwartier later zaten we in de auto, op weg naar de IKEA in Amersfoort.

Waar anderen maandelijks een kijkje bij de IKEA nemen, ben ik in mijn hele leven nog geen twee keer bij de IKEA geweest. Het komt er gewoon niet van! Des te leuker om er nu weer eens een dagje heen te gaan. We hebben eerst twee uur lang door de geweldige showroom gelopen. Ik heb hier zo ontzettend veel inspiratie opgedaan voor als ik over een paar maanden op mezelf ga wonen. Leuke, kleine appartementjes helemaal compleet ingericht met een slaapkamer, woonkamer én keuken. Ik kreeg meteen de kriebels om mijn eigen huis in te richten!


Mintgroen vaasje - Kringloop
Siertakken - Action
Houten snijplank - IKEA
Cactussen - IKEA
Glazen fles - IKEA
Mand - Action

Op mijn wishlist stond al langer een leuke kruk of opstapje die ik als nachtkastje kon gebruiken. En ik had al zo'n idee dat de IKEA mijn wensen wel kon vervullen. En ja hoor, het was liefde op het eerste gezicht toen ik dit toffe Bekväm opstapje/krukje zag. Ik had hem al eens eerder in de webshop gezien in het zwart en wit, maar toen ik deze houten versie tegenkwam dacht ik: Ja, dat moet hem worden! En het beste was nog dat hij in de aanbieding was. Normaal kost het Bekväm opstapje €17,95 maar deze heb ik voor €9,99 mee naar huis genomen. Echt een koopje! Ik heb hem helemaal zelf (oké, met een klein beetje hulp van mijn zusje - nadat ik dat ding twee keer verkeerd in elkaar had gezet) in elkaar gezet. Hij schittert nu als nachtkastje naast mijn bed en ik ben helemaal gelukkig met mijn nieuwe krukje. Vooral nu ik er wat spulletjes op heb gezet, vind ik het echt de eyecatcher van mijn slaapkamerinterieur. Een leuke budget tip dus als je op zoek bent naar een leuke kruk of opstapje voor in je interieur.

Ga jij vaak naar de IKEA?

23 opmerkingen:

 1. Hé die hebben wij ook als nachtkastjes! Haha! Maar wij hebben ze wit geverfd aan de pootjes en de oppervlaktes mooi donkerder gebeitst. Zo geeft het nog net iets meer de indruk van een tafeltje! Vind het zelf ook een heel fijn krukje, lekker betaalbaar en stevig. Go IKEA! :D. X

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat leuk! Helemaal chill dat 'ie maar 10 euro was, geen geld! :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Aaah wat heb je deze mooi gedecoreerd, super om te zien! Het is echt zo'n handig krukje en overal voor inzetbaar. I love it!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ikea is zo leuk! Heel leuk hoe je het krukje hebt gedecoreerd! De mijne fungeert nu even als schoenen rekje.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Oeh, het krukje gebruiken als schoenenrek is ook een super leuk idee!

   Verwijderen
 5. Dat krukje is echt super handig! Wij gebruiken het zodat de kids bij de kraan kunnen aan het aanrecht, dus bij ons is hij al een stuk meer verweerd, haha. Wat grappig dat je nog niet zo vaak bij de Ikea bent geweest, de meeste komen er inderdaad met enige regelmaat :).

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha, ik denk dat ik deze in de toekomst ook wel zal gebruiken om bij de bovenste keukenkastjes te kunnen. Met mijn 1 meter 60 kan ik nooit ergens bij!

   Verwijderen
 6. Jaa, deze is zo leuk! Ik heb hem een paar weken geleden ook voor een tientje meegenomen en ik heb hem de eerste keer meteen verkeerd in elkaar gezet :') Aan het einde van de avond had ik blaren op mijn handen, haha! Maar het is echt een ideaal ding!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik ga regelmatig naar Ikea. Dit krukje staat erg leuk bij jouw bed :-)!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Dit is een heel leuk krukje! Ook erg leuk om te "Ikea hacken" :D

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Dat is echt een super leuk krukje!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Echt zo een leuk krukje!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Het ziet er echt super leuk uit als nachtkastje. Ook super leuk met de geniale Action mand. Ik ga de laatste tijd vaak naar de Ikea. We zijn pas verhuisd en we zitten een kwartiertje rijden van de Ikea dus dan wil dat wel. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Wat een ontzettend leuk idee. Ziet er echt heel erg leuk uit. Goed gedecoreerd ook. Well Done. En hey, don't worry ik zie altijd op Twitter en Instagram van mensen die ik volg dat ze (alweer) naar de Ikea gaan, maar ik ben er in al mijn 24 jaren nog maar 2x geweest misschien. Maar ik kijk wel weer des te vaker op de webshop. Ik heb al een wishlist zeg maar.

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Ik had al een aantal keer gezien dat mensen deze gebruiken als nachtkastje en vond dat ook een super leuk idee! Ik heb zelf twee van die witte gekocht. Het staat echt dottig!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Ziet er zo echt te leuk uit! Mooi met dat mandje!

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Ik neem dit krukje ook als nachtkastje en vind hem onwijs leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Heel erg leuk, kan zo simpel zijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Wat ziet die er leuk uit! Fijn prijsje ook :)

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Staat super leuk zo! Ik ben echt gek op ikea, zowat de helft van mn kamer komt er dan ook vandaan, oeps ^^ Die mand wil ik nog altijd gaan halen, so pretty :)

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Hij is echt heel erg leuk! Ikea heeft zulke mooie dingen altijd <3

  BeantwoordenVerwijderen