E.L.F. Contouring Blush & Bronzing Powder - The Budget Life | Blog over geld besparen, verdienen & investeren

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Trending Posts

Display Instagram Footer

No

Dark or Light Style

Light

Zoeken

Sticky Menubar[On/Off]

on

Preloader[On/Off]

off

Fixed Menu (yes/no)

yes

Sticky Sidebar

on

Infinite Scrolling[On/Off]

off

Post Styles[Simple/List/Grid]

Simple

Featured Slider

Featured

Headers [Header1/Header2]

header2

E.L.F. Contouring Blush & Bronzing Powder


Toen ik net terug kwam uit Istanbul was ik bruin. Heel bruin. Ik stond uren op een dag naar mezelf te loeren in de spiegel en kon maar niet geloven dat ik zó bruin was (oké grapje, zo lang kijk ik nu ook weer niet in de spiegel). We zijn nog geen zes weken verder en ik begin me toch aardig af te vragen waar dat bruine kleurtje is gebleven. Alles, maar dan ook alles is weg. Ik ben weer zo albinowit als dat ik altijd was. Huilen!

Gelukkig is daar de bronzer en de blush. Eerlijk dames, wat zouden we toch moeten zonder make-up? Zou dit handige kitje van E.L.F. met daarin zowel een blush als een bronzer mijn reddende engel in nood zijn?
E.L.F. (Eyes, Lips, Face) is wat mij betreft één van de meest ondergewaardeerde budgetmerken die er is. Ik denk dat het komt omdat het merk alleen online te bestellen is. Bovendien betaal je ook aardig wat verzendkosten op je bestelling en dat maakt dat de producten lastig zijn te verkrijgen. Ik wacht dan ook nog altijd op de dag dat E.L.F. gewoon bij de Kruidvat of Etos in de schappen komt te liggen, want wat mij betreft kunnen de producten met gemak tippen aan andere budgetmerken zoals CATRICE of NYC. 

E.L.F. heeft drie verschillende lijnen waaronder een 1-euro-lijn en een Mineral lijn. Toch denk ik dat de Studio-lijn mijn favoriet is. In het assortiment zit een grote verscheidenheid aan producten en ik ben gek op de mooie, strakke verpakkingen: mat, zwart en compact. Ook de E.L.F. Contouring blush & bronzing powder komt in zo'n strakke en compacte verpakking. De kit zit verpakt in een doosje waarop je de kleuren van de bronzer en blush kunt zien. Hij is in vier tinten verkrijgbaar, waarvan ik de lichtste versie heb uitgekozen: #83601 St. Lucia.


In het kitje zijn twee poeders te vinden. Als eerste de blush, een prachtige koraalroze tint met een subtiele glitter. Omdat ik van mezelf vrij licht ben, zijn extreem koele, felle blushtinten niet voor mij weggelegd. Ik lijk dan snel op een Barbie en dat effect willen we natuurlijk vermijden! Het beste kan ik kiezen voor lichtroze tinten of warme, koraalkleuren. Wat dat betreft is deze blush dus perfect voor mij! De dekking van de blush is oké: niet super gepigmenteerd, maar dat vind ik persoonlijk wel fijn. Zo kun je de intensiteit van de blush rustig opbouwen.

Van de intensiteit van de bronzer schrik ik een beetje. Op zich fijn natuurlijk, zo'n goede pigmentatie maar hierbij geldt hetzelfde als voor de blush: omdat ik zo'n lichte huid heb, zie je bronzer bij mij al snel heel goed zitten. Ik gebruik bronzer om een natuurlijk, sunkissed effect te bereiken. Dat wordt dus oppassen geblazen met aanbrengen!

Tijd om de blush aan te brengen! Ik gebruik daarvoor twee kwasten van GOSH (inmiddels gebruik ik bijna alleen nog maar make-upkwasten van GOSH, ze zijn ontzettend fijn!). De linker gebruik ik om de bronzer aan te brengen, deze kwast loopt wat smaller uit en is ontzettend zacht waardoor je de bronzer precies en licht aan kunt brengen. 

De blushkwast heeft wat stuggere haren, maar de grootte is perfect om de blush op de appeltjes van mijn wangen aan te brengen.


Als eerste breng ik de bronzer aan onder mijn jukbeenderen, op mijn voorhoofd en onder mijn kin. Zoals ik al had verwacht, is de bronzer inderdaad erg gepigmenteerd en dus moet ik oppassen dat ik niet teveel aanbreng. De kleur past beter bij mijn huid dan ik had verwacht. Hij is helemaal niet te donker!
Ook over de blush ben ik erg te spreken. Het is de perfecte kleur voor mijn huid en geeft mijn wangen een gezonde, roze blos. 

Op de laatste foto zie je mijn gezicht wanneer ik mijn totale make-up heb aangebracht. De bronzer geeft mijn gezicht meer diepte en definitie en de blush zorgt ervoor dat ik een gezonde blos op mijn wangen heb. I like!
Zoals altijd heeft E.L.F. mij weer positief verrast. Ik ben onwijs tevreden over de Contouring blush & bronzing powder en gebruik hem nu praktisch elke dag. De blush heeft de perfecte tint voor lichte huidskleuren en ook de bronzer is - ondanks de intense kleur - goed geschikt voor mijn huid. Bovendien vind ik het ook nog eens heel erg praktisch om twee producten die ik vaak gebruik in één kitje te hebben. Wat mij betreft echt een aanrader!

Je vindt de E.L.F. Studio Contouring blush & bronzing powder voor €4 in de webshop van E.L.F.

Deze blogs vind je misschien ook leuk:

20 opmerkingen:

 1. Ik heb dit setje ook en de bronzer valt inderdaad vrij donker uit. Ik gebruik de bronzer vaak in de arcadeboog als oogschaduw. Geeft een heel mooi zomers, bronzey effect! X

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wauw, deze kleuren staan je heel mooi! Wat een fijne prijs voor dit setje zeg :-)!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. De bronzer valt wel wat donker uit in vergelijking met de blush, maar het resultaat op je wangen vind ik wel echt heel erg mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Super mooi product! Ik heb hem hier ook liggen om te testen

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Dit setje ziet er super leuk uit, ze staan je ook mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een leuk setje! En voor zon prijs, wow. Super handig, ook zeker voor op reis!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Mooie set, staat je ook héél goed die kleur! Helemaal niks te opvallend inderdaad :)! Ik geloof dat ik ergens vroeger dit duo ook al eens heb uitgeprobeerd, maar dat de kleuren voor mij juist te licht waren! Ik ga misschien maar eens zoeken naar een donkerdere (maar even mooie) variant hiervan! X

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Het is echt een ontzettend mooi en fijn setje. Het resultaat op je gezicht ziet er super pretty en lekker zomers uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wauw! Die ziet er heel mooi uit, had ik niet verwacht!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat een mooi en compact setje, ontzettend handig om mee te nemen op vakantie!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Die blush staat je echt heel mooi! :) x

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Ziet er goed uit! Ik was nog van plan om wat te bestellen bij ELF, en dit kitje ga ik ook zeker aanschaffen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Wat een leuke review! Ik heb deze ook, precies dezelfde kleuren. De bronzer is echt goed gepigmenteerd, ik gebruik hem graag. Van de blush zie je helaas weinig terug op mijn wangen, dus meestal gebruik ik een andere blush er bij :-). De kleuren staan je mooi! X

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Goeie review ik hou wel van een duidelijk zichtbare blush en bronzer deze vind ik wel licht! liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Mooi setje! Fijn prijsje ook.

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Ik ben zelf niet zo van de blush, bronzer en highlighter maar de afgelopen tijd pak ik nog wel eens een bronzer erbij voor een feestje ofzo. Mooie foto's heb je gemaakt en wat een duidelijke review! Het ziet er echt uit als een fijn setje. Staat je ook heel erg mooi :)

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Prachtig palet! Ik heb hem zelf ook en gebruik hem altijd met plezier.

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Je herinnert me eraan dat ik hem echt weer erbij moet pakken. Ik kocht hem na lange tijd omdat hij telkens uitverkocht was maar ik vind hem toch minder dan verwacht!

  BeantwoordenVerwijderen
 19. WHOA! Wat een handig product! Ga ik eens bestellen als ik het er nog eens op waag bij ELF!

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Ziet er echt heel mooi uit! Ook een prachtig resultaat.

  BeantwoordenVerwijderen