NYC Quattro Eyeshadow + Big Bold & Precise liquid eyeliner - The Budget Life | Blog over financiën en besparen

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Trending Posts

Display Instagram Footer

No

Dark or Light Style

Light

Zoeken

Sticky Menubar[On/Off]

on

Preloader[On/Off]

off

Fixed Menu (yes/no)

yes

Sticky Sidebar

on

Infinite Scrolling[On/Off]

off

Post Styles[Simple/List/Grid]

Simple

Featured Slider

Featured

Headers [Header1/Header2]

header2

NYC Quattro Eyeshadow + Big Bold & Precise liquid eyeliner


Toen ik vorige week bij de eindejaarsborrel van Kruidvat was, waande ik me helemaal in de kerstsferen. Overal kaarsjes, kerstbomen, kerstballen en knus ingerichte hoekjes. Ook het make-upmerk NYC was van de partij tijdens dit event. Speciaal voor de winter en kerst heeft NYC de "NYC Bold as Ice" look gecreëerd. Ik werd direct nieuwsgierig naar de producten die bij deze look horen, onder andere de Quattro Eyeshadow en een wel hele bijzondere eyeliner. Vandaag review ik de producten!Laten we beginnen met het Quattro Eye Shadow palette. Dit palette is verkrijgbaar in maar liefst 6 verschillende tinten. Zelf had ik al het palette met nude kleuren (South Street Seaport) maar de kleuren uit dit palette passen perfect bij de winter.
Dit palette heet Gothic Harlem en bevat een higlighter en drie mooie koele, blauw/grijstinten. Ik vind zulk soort tinten altijd erg mooi, je kunt er alle kanten mee op. Alle palettes uit deze lijn bevatten een higlighter, een creasekleur, een contourkleur en een all-over-lid-kleur. Er is goed nagedacht over de samenstelling van de kleuren. Je kunt hier echt een mooie look mee maken!

De swatches zijn in ieder geval veelbelovend. Zoals je ziet, geven de oogschaduws veel pigment af en zijn ze mooi intens van kleur. Wel zijn de oogschaduws een beetje korrelig, daarom moet je goed oppassen dat je niet teveel oogschaduw op je kwast hebt.

 Voordat ik jullie de uiteindelijke look laat zien, eerst nog de eyeliner. Ik zei het al aan het begin van het artikel: dit is wel een hele bijzondere liquid eyeliner. Toen ik de dop er af haalde, moest ik eerst even goed kijken. Zoals je hierboven kunt zien heeft deze eyeliner en hele unieke applicator waarmee je zowel een fijn lijntje als een hele brede lijn kunt zetten.

Hier kun je de verschillende opties goed zien: dik of dun, het kan allebei!

Dit is de look die ik met het Quattro Eyeshadow palette en met de eyeliner heb gemaakt. Op mijn bewegend ooglid breng ik de lichtgrijze/blauwe kleur aan. In mijn arcadeboog breng ik de donkergrijze kleur aan en om nog extra de nadruk te leggen op mijn buitenste ooghoeken, breng ik daar nog een klein beetje van de zwarte kleur aan. Onder mijn ogen zet ik nog een fijn lijntje met de donkergrijze kleur en de higlighter breng ik aan in mijn binnenste ooghoeken en onder mijn wenkbrauw.
Ik ben heel tevreden over de oogschaduw, de kleuren vind ik erg mooi en ze geven veel kleur af. Wel krijg je snel fall-out, dus pas goed op dat je niet teveel oogschaduw op je kwast doet.

Over de eyeliner ben ik jammer genoeg wat minder enthousiast. Ook al klonk het zo veelbelovend en uniek, ik kon er niet zo goed mee over weg. Als je een dikke lijn boven je ogen wilt en een flinke wing, dan is deze eyeliner perfect. Maar ik houd juist meer van een subtiel, dun lijntje, maar dat is met deze eyeliner bijna onmogelijk om te bereiken. De applicator is hiervoor echt te dik. Bovendien is de pigmentatie ook niet optimaal, ik moest twee keer erover heen gaan om echt een intense zwarte lijn te krijgen. Jammer!

Het NYC Quattro Eyeshadow Palette in de kleur Gothic Harlem kots €3,99 en de Big Bold & Precise liquid eyeliner kost €3,49. Beide producten zijn verkrijgbaar bij Kruidvat.

Deze blogs vind je misschien ook leuk:

20 opmerkingen:

 1. Jammer van de eyeliner inderdaad, ik vind het al moeilijk om een subtiel lijntje te zetten en ik denk niet dat deze eyeliner dat makkelijker zou maken!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dat palletje is erg mooi, had ik niet verwacht!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oooh wat is de oogschaduw mega goed! Jeetje wat een fijn palette en mooie look heb je ermee gemaakt, wat een topper!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Vooral het oogschaduw palette vind ik ontzettend mooi met fijne kleurtjes die altijd goed van pas komen. De eyeliner lijkt mij ook veel te dik om mee te werken, jammer!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Prachtig palette! De eyeliner is wel goed gepigmeteerd maar heeft inderdaad een beetje aparte punt.. Jammer..

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Jammer dat die eyeliner niet zo goed beviel, hij zag er wel mooi uit op je hand!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Mooie look heb je gemaakt! Het palette heeft sowieso al niet echt kleurtjes waar ik fan van ben, maar doordat de oogschaduw korrelig is weet ik nu al dat het niks voor mij is! Ik ben daar te onhandig voor ;). Jammer van de eyeliner ook! Een te dikke applicator is nooit leuk. X

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik heb de eyeliner ook op aanraden van iemand gekocht. Kan er totaal niet mee overweg...

  BeantwoordenVerwijderen
 9. De swatches en de ooglook zien er goed uit. Jammer van de eyeliner, de eyeliner stift van Essence blijft denk ik toch de budgettopper nummer uno.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ik vind de producten heel leuk, vooral dan het oogschaduwpalette!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Jammer van de eyeliner, maar de oogschaduw vind ik wel heel erg mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Ik heb deze palette ook en ik vind hem echt super mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Ah wat jammer van de eyeliner. Ik heb hem zelf nog niet uitgeprobeerd. Maar het palette ziet er erg goed uit <3 Mooie look heb je ook gemaakt.

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Wat een mooie look heb je gemaakt met de producten!

  BeantwoordenVerwijderen
 15. wat ontzettend jammer van de eyeliner, het klonk zo veel belovend eigenlijk...de grijs/blauwe tinten staan je erg goed!

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Wat heb je een prachtige look gemaakt! Jammer van de eyeliner :(

  BeantwoordenVerwijderen
 17. wauw ziet er super uit en wat een mooie ooglook zeg liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 18. De look is prachtig! Ik snap dat je niet enthousiast bent over de eyeliner, die lijkt mij ook niet handig!

  BeantwoordenVerwijderen