10 random favorieten van het moment - The Budget Life | Blog over financiën en besparen

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Trending Posts

Display Instagram Footer

No

Dark or Light Style

Light

Zoeken

Sticky Menubar[On/Off]

on

Preloader[On/Off]

off

Fixed Menu (yes/no)

yes

Sticky Sidebar

on

Infinite Scrolling[On/Off]

off

Post Styles[Simple/List/Grid]

Simple

Featured Slider

Featured

Headers [Header1/Header2]

header2

10 random favorieten van het moment


Het vorige artikel waarin ik mijn 10 random favorieten liet zien, viel goed in de smaak. Dat laatste artikel is alweer een maand geleden en inmiddels heb ik weer een heleboel nieuwe favorieten, die ik graag met jullie wil delen. Kijk je mee?

#1 Serie "New Girl" 
Dat ik ooit verslaafd zou raken aan een serie... om heel eerlijk te zijn, had ik dat niet verwacht. Maar nu is het me toch overkomen: ik ben verslaafd aan de serie New Girl. Ik zag verschillende meiden er wel eens over tweeten en ik hoorde er veel positieve verhalen over. Ach, één aflevering kijken kon toch geen kwaad? Maar oh jawel, ik kijk de serie nu denk ik zo'n drie weken en ben inmiddels al bij aflevering 17 van seizoen twee.
De serie gaat over Jess, een 30-jarige single vrouw die na een relatie van zes jaar bij drie mannen komt te wonen in een loft. Het is echt een heerlijke feel-good serie waar een hoop humor in verwerkt is.#2 Kruidvat Volume Droogshampoo
Wat ben ik blij dat ik deze budget droogshampoo heb ontdekt! De Batsiste droogshampoo's vind ik super fijn, maar toch echt aan de dure kant. Deze droogshampoo van Kruidvat kost slechts €1,99 en werkt onwijs fijn. Ik ben fan!#3 Halle Berry "Closer" Eau de Parfum
Dit parfum is al ruim anderhalf jaar favoriet bij mij. Ook al vind ik het een wat meer zomerse geur, in de winter draag ik hem net zo graag. Hij is bijna leeg, dus ik moet snel even een nieuwe kopen voordat ik naar Istanbul ga!

#4 Taart
Van die goede voornemens op het gebied van "gezonder eten" komt bij mij niet zoveel terecht. Ik heb in de afgelopen anderhalve week 6 (!) keer taart gegeten. De diploma-uitreiking van mijn zusje, een buurvrouw die nog vier stukken taart over had en een collega die geslaagd was... allemaal redenen die ervoor zorgen dat ik me niet kan volhouden aan mijn gezonde voornemens. Maar stiekem is taart gewoon heel erg lekker.#5 Adidas Sneakers

Deze sneakers stonden al maanden bovenaan mijn wishlist, maar er was steeds iets wat me tegenhield om ze te kopen. Maar wat ben ik blij dat ik ze uiteindelijk toch in mijn winkelmandje heb gestopt! Ik heb ze sindsdien bijna non-stop gedragen. Ze zijn zo makkelijk te combineren en lopen ontzettend lekker.


#6 NYC Smokin' Hot Show Time Mascara
Ik denk dat ik nog nooit een mascara heb gehad, waar ik zó tevreden over ben! Ik heb het over de NYC Smokin' Hot Show Time Mascara. Een mascara die slechts €1,99 kost en zijn werk echt goed doet. Mijn wimpers worden langer, zwarter en voller en er is geen klontje te bekennen. Wat mij betreft echt een aanrader en ik ga hem dan ook snel opnieuw kopen.

#7 Mandarijnen
Naast al dat ongezonde eten, houd ik ook heel erg van fruit. Op een gemiddelde dag eet ik zo drie stuks fruit, heerlijk! In de winter zijn er weer volop mandarijntjes verkrijgbaar en die eet ik dan ook met alle liefde.


#8 Mijn turquoise vaas
Deze vaas kocht ik voor 1 euro in de kringloop. Hij was vies en lelijk, maar met een sopje zag hij er weer uit als nieuw. Hij schittert op mijn bureau met daarin twee neptakken met rode besjes eraan. Ik vind hem zó leuk!


#9 Miss Sporty Pump up Booster eyeliner
De afgelopen maand ging er geen dag voorbij dat ik geen eyeliner op had. Ik wissel nog wel eens in mijn make-uproutine, maar sinds ik deze eyeliner van Miss Sporty heb herontdekt, wil ik niets anders meer. Het is een vloeibare eyeliner met een heel dun, precies kwastje, waardoor je heel strak een lijntje kunt zetten. Ook dit is weer een product die ik snel opnieuw moet kopen.

#10 Mockingjay part I (The Hungergames)
Als grote Hungergames fan (ik heb alle delen in de bioscoop gezien en alle boeken gelezen) moest ik natuurlijk ook naar Mockingjay. Dit is het derde deel van de serie, die in twee delen is verfilmd. Sinds vorige week draait deel 1 van Mockingjay in de bioscoop. Ik zat al de hele week te stuiteren omdat ik er zoveel zin had om heen te gaan. Ik vond hem weer onwijs gaaf, net als alle vorige keren. Hij is wel anders dan de eerste twee delen, omdat er dit keer geen Hongerspelen plaatsvinden. Maar alsnog echt een aanrader! Het einde is weer zo spannend, dat ik niet kan wachten totdat deel 2 uitkomt!

Deze blogs vind je misschien ook leuk:

32 opmerkingen:

 1. Hele leuke favorieten! Die vaas vind ik te awesome, zo lekker knallend. Je sneakers vind ik ook leuk! Oh ja, New Girl, heb ik ook nog een tijdje gekeken. Kon het alleen niet meer bijhouden op den duur :D. En die Kruidvat droogshampoo wil ik echt kopen! X

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuke favorieten! Vooral je schoenen vind ik heel gaaf.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Erg leuke favorieten! Die vaas is echt een koopje, zo bij de kringloop. En mandarijnen zijn echt heel lekker!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Anoniem27.11.14

  Hele leuke favorieten! Ik heb ook altijd een favorieten paar schoenen die ik dan eigenlijk alleen maar aantrek... :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een mooie favorieten! Je schoenen zijn leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ah Adidas sneakers zitten zo lekker! Ik heb zelf al 3 jaar een suède paar. Ze zijn al heel erg verkleurd maar ik blijf ze trouw dragen <3

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Mooie favorieten. Het vaasje vind ik zo schattig staan! <3 Ik heb Mockingjay part I afgelopen weekend ook gezien, echt een gave film geworden!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Leuke favorieten, die Turqoise vaas vind ik echt super leuk. Nu ik iedereen over Mockingjay hoor wil ik hem ook graag zien.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Fijne favoriete! En die mascara van NYC heb ik ook in mijn stash, fijne mascara!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Leuke favorieten! Mmmm mandarijntjes en oh, New Girl is echt té leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Geweldige favorieten! Je adidassneakers zijn gaaf! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Hele fijne favorieten! New Girl ga ik ook snel kijken, ik ben bijna helemaal klaar met Dexter! :-) Die vaas vind ik ook heel erg leuk, gave bloemen heb je er in gedaan! En ohh ik kan niet wachten om naar de bioscoop te gaan voor Mockingjay!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Leuke favorieten! Je vaas is wel echt tof voor die ene euro :)

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Ik had ook nooit gedacht dat ik verslaafd zou kunnen raken aan een serie maar jawel hoor, ik ben verslaafd aan pretty little liars nu haha :) Mooie vaas!

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Fijne favorieten! New girl is idd erg leuk. Ik keek t eerst op tv, maar vervelende van Nederlandse zenders die Amerikaanse programma's uitzenden, is dat alle afleveringen door elkaar liepen.. Ik ga de serie snel maar weer eens online kijken, leuk! Oehhhh en Mockingjay, what to say <3

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Anoniem27.11.14

  Ah fijn om te horen, ik ben nog op zoek naar een budget droogshampoo!

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Ah nu ben ik ook wel benieuwd naar de rode mascara van NYC. Binnenkort ook maar eens kopen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 18. New Girl heb ik een tijdje terug gevolgd maar ben het eigenlijk vergeten.. Ga het snel nog eens kijken want vond het een leuke serie!

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Die droogshampoo moet ik nog steeds een keer proberen! Mooie schoenen ook trouwens <3

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Wat een leuke favorieten!

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Die Adidas sneakers zijn inderdaad erg gaaf!

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Anoniem27.11.14

  Heel leuk om een paar random favorieten te zien! Wat een gave schoenen! En ook een heeele mooi vaas! Heel gaaf!

  BeantwoordenVerwijderen
 23. Oh dat vaasje met rode besjes staat heel leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 24. Mocking Jay vond ik zoo goed!

  BeantwoordenVerwijderen
 25. Heeerlijk toch al die taartjes! Als er wat gevierd moet worden hoort daar natuurlijk taart bij! En wat een tof vaasje, die kleur! :D
  Liefs, Tessa

  BeantwoordenVerwijderen
 26. Wat een leuke favorieten! Die turquoise vaas is zo mooi <3

  BeantwoordenVerwijderen
 27. Wat een leuk artikel en wat een fijne favorieten. Die eyeliner van Miss Sporty is ook serieus mijn favoriet, inderdaad zoals jij zegt: je kan van die strakke lijntjes trekken...

  BeantwoordenVerwijderen
 28. Leuke favorieten! New Girl is inderdaad zo leuk! :D

  BeantwoordenVerwijderen
 29. Ja de mandarijnentijd is er; zo lekker! Mockingjay wil ik snel gaan zien.

  BeantwoordenVerwijderen