Red lips for Christmas: NYC Chubby Stick


Kerst is hét perfecte excuus om eens flink uit te pakken met make-up. Smokey eyes, knalrode lippen... het kan niet gek genoeg! Ik draag graag opvallende kleuren lipstick, daar hoeft het voor mij geen kerst voor te zijn. Maar toen ik deze rode chubby stick van NYC zag, dacht ik maar aan één ding: kerst, kerst en nog eens kerst!

Je ziet ze steeds vaker voorbij komen: de chubby sticks! Ook NYC heeft alweer een tijdje deze romige sticks in haar assortiment, de zogenaamde CityProof Twistable Intense Lip Colour. Ik heb er zelf al een aantal uitgeprobeerd, maar deze kleur trok toch wel het meest mijn aandacht: een koele, dieprode chubby stick in de kleur 040 South Ferry Berry

Ik vind ze onwijs handig, deze sticks! Ze zijn wel een stuk groter dan normale lipsticks, maar daardoor niet minder fijn. Hij ligt makkelijk in de hand en je kunt hier heel precies je lippen mee inkleuren. Makkelijk om in je tas te stoppen om tussendoor even bij te werken!

De chubby sticks zijn heel romig en glijden makkelijk over je lippen. Doordat ze zo romig zijn, zijn ze ook niet 100% gepigmenteerd, maar dat vind ik juist wel wat hebben. De swatch ziet er in ieder geval goed uit. Het is een koele, rode kleur met een subtiele glans.

Tijd om de chubby stick op mijn lippen aan te brengen. Dit is hoe mijn lippen eruit zien zonder lipstick.

En dit is hoe de lipstick er op mijn lippen uit ziet. Wauw! De rode kleur heeft een prachtige, satijnen finish. Ook al ben ik normaal niet zo van de glanzende lipsticks, bij deze lipstick vind ik het er prachtig uitzien!

Ik ben heel tevreden over deze chubby stick van NYC! Hij is lekker romig, glijdt makkelijk over je lippen en voelt ook helemaal niet vervelend aan. Doordat hij zo romig is, blijft hij niet super lang zitten, maar een uur of 2 overleeft hij het zeker.

Je vindt de NYC CityProof Twistable Intense Lip Colors voor €3,99 per stuk bij Kruidvat. Heb jij al wel eens een chubby stick uitgeprobeerd?

39 opmerkingen:

 1. Deze is perfect voor kerst! De kleur is prachtig :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oh wauwie! Dit is inderdaad een hele mooie rode (kerst) kleur! <3

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wauw, wat een prachtige knalkleur. Echt zo een perfecte klassieke rode kleur voor de feestdagen!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik heb deze ook en blijft maar heel even zitten. Ik koop deze nooit meer.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wauw! Die ziet er goed uit. Zelf heb ik een nude kleurtje van deze stick van NYC, maar die is niet zo fijn.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wauw wat een prachtige kleur!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik heb wel eens die andere chubby stick van NYC geprobeerd, die roze. Maar daar zaten echt té veel glitters in. Deze rode kleur lijkt me daarin tegen wel fijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Echt een kerst-kleurtje, heel erg leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik hou van Chubby sticks en dit is een prachtige kleur! Die wil ik ook wel hebben.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat een prachtige kleur! Echt super intens en een beetje glanzend, het lijkt me heel comfortabel en super makkelijk! :-D

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ik ben echt helemaal niet gewend dat Chubbysticks zoveel pigment afgeven. Wat een super mooie kleur <3. Ik heb sowieso een rode lipstickverslaving.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Ziet er tof uit, maar twee uur vind ik wat te kort, dan blijf ik smeren ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Wauw; wat een prachtige kleur die er echt uit knalt. Mooi voor de feestdagen ook!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Prachtige kleur, staat je ook heel erg mooi! Ik vind zulke sticks ook altijd heel makkelijk.

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Wat een mooie kleur, staat je ook ontzettend goed. Daarnaast ziet de lipstick er zo ook erg romig uit, zoals je al zegt. Ik ben erg benieuwd naar de stick. :D

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Lovelyyy! Ik ben ook meer van de matte lipsticks, maar deze is geweldig! Staat je ook mooi deze kleur :) perfect voor Kerst!

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Tjonge Nicole, die kleur is onwijs mooi zeg....hij staat je geweldig!

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Prachtig! De kleur staat je super. Op naar de Kruidvat maar weer. Ik ben gek op rode kleuren.

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Oh wauw, wat een ontzettend mooi kleurtje is dit zeg!
  Lekker fel en helemaal mooi voor de kerst!

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Wat een mooi rood! Echt iets voor de feestdagen

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Wat een mooi resultaat, echt een knalkleur! <3

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Mooi kleurtje, perfect voor kerst :)

  BeantwoordenVerwijderen
 23. Mooi kleurtje! Leuk dat je je foto's zo kerstig maakt!

  BeantwoordenVerwijderen
 24. Echt een mooi kleurtje! Staat je goed!

  BeantwoordenVerwijderen
 25. Wauw wat een knal kleur! Staat je geweldig!

  BeantwoordenVerwijderen
 26. Wauw wat een onwijs mooie kleur! Perfect voor kerst. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 27. jammer dat deze bij jou niet goed blijft zitten.. ik heb deze zelf ook allang (al aan mn 2e toe haha) en voor een werkdag stift ik hooguit 2x bij :) en dan drink ik de nodige kopjes koffie/thee en eet ik ook mijn boterhammen :)

  BeantwoordenVerwijderen