Photo Diary #5 | Shoppen met mannen, diploma uitreiking en shopping tour door Rotterdam - The Budget Life

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Trending Posts

Display Instagram Footer

No

Dark or Light Style

Light

Zoeken

Sticky Menubar[On/Off]

on

Preloader[On/Off]

off

Fixed Menu (yes/no)

yes

Sticky Sidebar

on

Infinite Scrolling[On/Off]

off

Post Styles[Simple/List/Grid]

Simple

Featured Slider

Featured

Headers [Header1/Header2]

header2

Photo Diary #5 | Shoppen met mannen, diploma uitreiking en shopping tour door Rotterdam


Woeeeh, wat een leuke week was dit! Ik had best een drukke week, maar gelukkig vol met bijna alleen maar leuke dingen! Ik ging een dagje shoppen in Utrecht, vierde de verjaardag van één van mijn beste vriendinnen, ging een avondje stappen in Arnhem, zag eindelijk Mockingjay in de bioscoop en had ook nog een heel leuk event voor mijn blog in Rotterdam. Kijk je mee naar mijn week?

Op zaterdag ging ik shoppen met Tim en Jonathan, twee vrienden die ik via mijn kerk ken. Het was eeuwen geleden dat ik met een man (of zelfs met twee mannen!) ging winkelen en dat was toch wel heel erg leuk!

Ik mocht nog steeds een bril of zonnebril uitzoeken bij Eye Wish, van de tegoedbon die we kregen bij de brillenmodeshow. Ik wilde al jaren een Ray Ban, dus dit was dé perfecte gelegenheid om er eindelijk één aan te schaffen. Uiteindelijk ging ik voor het Aviator model en ik ben er super blij mee. Ik kan niet wachten totdat het zonnetje gaat schijnen!


Uiteindelijk hebben we wel vier uur lang door Utrecht gelopen. En van dat shoppen word je moe, dus ploften we na een lange dag neer bij La Place met taart :)

Op zaterdag werd vriendin Elsa ein-de-lijk 20, als laatste van onze vriendengroep. Dat moest natuurlijk gevierd worden! 's Avonds aten we taart bij haar thuis met vier vriendinnen.

Ook ging ik op de foto met deze prachtige Sinterklaas haarband. Anna dacht: leuk, ik ga ook op de foto, maar zoals je ziet, mislukte dat een beetje.


Om Elsa's verjaardag nog goed af te sluiten, gingen we stappen in Arnhem. Het was alweer lang geleden dat ik voor het laatst in Arnhem was geweest, dus we hadden allemaal zin om te gaan!

Vorige week zondag speelden we ook al Hotel en we hadden heel veel zin om het nog een keer te spelen. Zo gezegd, zo gedaan! Natuurlijk heb ik gewonnen (niet dus).

Lekker oerhollandse maaltijd op maandag. Niet bepaald mijn favoriet, maar ik heb braaf mijn bordje leeg gegeten.

Maandag was een hele productieve dag! Ik was 's ochtends al vroeg opgestaan, deed wat huiswerk en wat dingen voor mijn blog. Daarna moest ik een lange dag naar school en 's avonds had ik dan ook heel veel zin om in bad te duiken. Ik maakte een lekker warm bad en zette mijn laptop op de stoel, zodat ik wat afleveringen van New Girl kon kijken. Multitasking noemen ze dat :)Ik ben fan van deze droogshampoo van Kruidvat! Je hebt de review al kunnen lezen op mijn blog.

Op dinsdag moesten we het eerste uur beginnen, blehhh. Omdat we ons verveelden, besloten Marieke we maar selfies te maken. Vooral die onderste is wel echt de meest prachtige foto ooit.


Gelukkig was de rest van de les Marketing wel heel erg leuk. We kregen de Kruidvat folder voor onze neus en moesten analyseren welke vormen van promotie er werden gebruikt in deze folder.

Gelukkig was ik al om half één klaar met school en at ik tussen de middag soep. 's Avonds zou ik namelijk geen tijd hebben om warm te eten, dus ik smeerde vast wat boterhammen die ik 's avonds op kon eten.

Aan het einde van de middag ging ik naar de middelbare school waar ik vroeger op zat en waar mijn zusje dit jaar eindexamen doet. Ze was geslaagd voor haar Cambridge Examen en die avond was de diplomauitreiking. Natuurlijk was ik als zus-zijnde erg trots op mijn kleine zusje!

Dinsdagavond ging ik eindelijk naar Mockingjay, deel 3 van The Hungergames! Terwijl ik op mijn date Robert Pattinson wachtte, maakte ik vast een foto voor de stoel die ik voor hem had gereserveerd :-)
Op woensdag had ik een dagje vrij van schhool en een dag vrij betekent voor mij meestal op kantoor werken!

Herinner je mijn gezonde voornemens nog die ik vorige week in de Photo Diary uitte? Daar komt weer niks van in, want een collega was geslaagd voor zijn HBO-opleiding Informatica en trakteerde op gebak. Dat kon ik natuurlijk niet overslaan...

Donderdag werd ik wakker met een heel misselijk gevoel. Volgens mij is dit de eerste keer in mijn leven dat ik niet heb ontbeten. In brood had ik helemaal geen zin, dus als lunch at ik maar een goedgevulde maaltijdsoep.

En nog een paar stukjes sushi! Huh, Nicole en sushi? Ik houd helemaal niet van vis, maar in deze sushi zit kip, banaan, avocado en kokos. Zo lekker! Mijn zusje werkt bij een sushirestaurant en had deze sushi's speciaal voor mij  meegenomen.Daarna ging ik op weg naar Rotterdam met Dionne en Lizzy voor een shopping tour door Rotterdam Alexander, georganiseerd door het PR-bureau Miss Publicity. We werden ontvangen bij Ezpresso, voor een mega grote beker thee. Even lekker opwarmen!

Een snelle tussenstop bij het kantoor van Coreo (eigenaar van het winkelcentrum) waar we kleur- en stijladvies kregen en ondertussen nog meer sushi aten. Ook dit keer was er sushi met kip bij, happy me! 


We hebben zoveel leuks gezien tijdens de tour! Dinsdag komt er een uitgebreide Rotterdam Alexander Shopping Guide online op mijn blog, waarin ik jullie er snel meer over vertel. We eindigden de tour bij Cinnabon. Een ontzettend leuk tentje, oorspronkelijk uit Amerika, waar je on-ge-loof-lijk lekkere cinnamon rolls kunt eten.


's Avonds ging ik nog even gezellig borrelen met drie vrienden van mijn studie. In hun studentenhuis stond de kerstboom al klaar, waar ik heel jaloers op ben, want wij hebben al jaren geen kerstboom :(

Vrijdag was mijn plan om om half 9 op te staan, maar op de één of andere manier sliep ik door mijn wekker heen. Dat gebeurt me echt nooit! Uiteindelijk ging ik om 10 uur mijn bed uit, maar moest ik nog wel veel doen. Ik ging namelijk een weekendje weg! Dus hup, koffer in pakken en de laatste dingen voor mijn blog klaar zetten.

Op het moment dat je dit leest, ben ik dus een weekendje weg met drie vriendinnen met wie ik ook naar Mallorca op vakantie was. We zitten in een Landal Green Parks in de middle of nowhere, ergens in Noord-Brabant. We hebben heel veel spelletjes mee en gaan ook even Venlo, Venray of Boxmeer verkennen. 
Volgende week heb ik eigenlijk een hele rustige week, wel veel school-dingen, maar voor de rest staat er nog niet echt iets spannends op de planning. Fijne zondag nog!

Deze blogs vind je misschien ook leuk:

23 opmerkingen:

 1. Wat een lekkere dingen heb je weer op, haha zelfs op dit tijdstip heb ik nu zin in een bananensoes. Ohja, geniet van je weekendje weg! :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hmmm die cinnamon rol ziet er verrukkelijk uit! Geniet van je weekendje er tussenuit :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Gefeliciteerd voor je zusje! Hotel lijkt me een erg leuk spel! Geniet van je weekendje weg!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Dat Hotel-spel ziet er leuk uit! Die gaat op mijn Kerst verlanglijstje ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Anoniem30.11.14

  Dit jaar wel weer tij s voor de Kerstboom thuis (en anders op je kamer😉)? Ik heb nog nooit kip in sushi gegeten, misschien volgende keer maar maken... Fijne zondag nog!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een hoop leuke foto's! En geniet van je weekendje weg <3

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik wil ook mijn kerstboom al zetten!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ziet eruit als een leuke week!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Leuke fotos, wat een gezelligheid allemaal!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Erg leuk om weer te zien! En wat leuk die stoel met Robert Pattinson er op haha

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wat heerlijk dat je een weekendje weg bent! Nu ik die Cinnamon Rolls weer zie, krijg ik er weer zo'n trek in!!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Superleuke fotodiary <3 Die kerstboom is zo schattig haha!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Die Sushi ziet er heerlijk uit, hele mooie foto`s meid. Fijne zondag!
  Liefs Tineke

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Leuke diary! Ik kan niet wachten om de kerstboom op te zetten. Geniet nog van je weekendje weg!

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Leuk leuk! Ik wist trouwens helemaal niet dat je geen sushi (met vis) luste. Geniet van je weekendje! <3

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Anoniem30.11.14

  Wat een heerlijke foto´s en oee sushi!

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Leuke foto's! Ik wil ook graag naar Mockingjay. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Wat een leuke week heb je weer gehad zeg... en gelukkig om te horen dat je niet ziek bent geworden (doordat je misselijk was). Verder wens ik je natuurlijk heel veel plezier dit weekend! Is heerlijk om even met vriendinnen er tussen uit te gaan hihi

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Wat een superleuke week, gezellig :)! En wat grappig, sushi met banaan of kip, wist niet dat dat ook bestond :P. Veel plezier met je vriendinnen :).

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Leuk om te zien weer! Hier wordt volgend weekend de kerstboom op gezet omdat het niet handig is om voor m'n moeder d'r verjaardag te doen maar voor mij zou het niet vroeg genoeg kunnen. Veel plezier nog met jullie weekendje!

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Heerlijk een weekendje weg: enjoy :D. En leuke foto's!

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Wat een leuke week weer! En die sushi klinkt heel lekker!

  BeantwoordenVerwijderen