Kruidvat Volume Droogshampoo | Review - The Budget Life | Blog over financiën en besparen

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Trending Posts

Display Instagram Footer

No

Dark or Light Style

Light

Zoeken

Sticky Menubar[On/Off]

on

Preloader[On/Off]

off

Fixed Menu (yes/no)

yes

Sticky Sidebar

on

Infinite Scrolling[On/Off]

off

Post Styles[Simple/List/Grid]

Simple

Featured Slider

Featured

Headers [Header1/Header2]

header2

Kruidvat Volume Droogshampoo | Review


Sinds de droogshampoo's van Batiste in de winkel liggen, ben ik fan. Ik was mijn haar meestal één keer in de twee of drie dagen, maar op de laatste dag kan mijn haar wel een droogshampootje gebruiken. Hoe dom het misschien ook klinkt, ik vind het één van de beste uitvindingen van de afgelopen eeuw. En ik denk dat er met mij nog veel meer vrouwen zijn die echt niet meer zonder kunnen!

Betaalbare droogshampoo's van Kruidvat

Helaas zijn de droogshampoo's van Batiste best prijzig. Je legt meer dan €5 neer voor een bus (die trouwens wel lang meegaat). Van de week zat ik me net te bedenken dat er - voor zover ik weet - niet veel budgetmerken zijn die droogshampoo's in hun assortiment hebben. Maar gelukkig brengt Kruidvat daar verandering in! Kruidvat brengt een nieuwe droogshampoo op de markt die je haar ook nog eens volume belooft te geven. En dat voor slechts €2,49. Kijk, dat willen we hebben!

Nieuwe droogshampoo voor meer volume

Kruidvat had al droogshampoo in haar assortiment (waarom wist ik dit niet?!) maar nu komt er een nieuwe verpakking én een nieuwe formule in de winkel te liggen. De nieuwe droogshampoo's hebben een opvallende verpakking: je ziet direct dat het een product is van Kruidvat huismerk en de opvallende turquoise bus vind ik tof!

Wel vind ik dat de verpakking er een beetje goedkoop uit ziet, maar dat is natuurlijk ook de kracht van dit product.

De bus is lekker groot: hij bevat maar liefst 250 ml en je kunt hier echt wel een tijdje mee vooruit.


Ik ben heel erg benieuwd hoe de droogshampoo werkt op mijn haar. Ik heb namelijk lang niet altijd even goede ervaringen met droogshampoo's. Omdat mijn haar vrij donker is, laat een droogshampoo al snel een witte waas achter op je haar, wat niet zo mooi is. Ik ben benieuwd of deze droogshampoo haar werk beter doet!

Op de voorfoto is het twee dagen geleden dat ik mijn haar heb gewassen. Het hangt een beetje futloos naar beneden en bij mijn scheiding is mijn haar een beetje vettig.


Hoe gebruik je de droogshampoo?

Volgens de handleiding op de bus, moet je de droogshampoo van ongeveer 20cm afstand spuiten. Ook staat er op de bus dat je een handdoek om je schouders moet leggen en je haar uitborstelen zodra je de droogshampoo hebt aangebracht. Ik moet zeggen dat ik beide dingen niet doe. Ik gebruik geen handdoek, omdat het niet snel afgeeft op je kleding en ook kam ik het niet uit, omdat je zo het volume weer kwijt bent. Wel kam ik mijn haren goed van tevoren.


Droogshampoo van Kruidvat aanbrengen

Dan is het tijd om de droogshampoo in mijn haar te spuiten! Ik maak verschillende scheidingen in mijn haar (vooral bovenop mijn hoofd) en spuit de droogshampoo van 20cm afstand in mijn haar. Daarna gooi ik mijn haar naar voren en woel ik met mijn handen door mijn haar.

Resultaat

Het resultaat mag er zijn! Je ziet niet een mega groot verschil, maar toch merk ik dat ik bij de haaraanzet ineens veel makkelijker volume kan creëren. Bovendien voelt mijn haar ook weer even fris aan. En het beste van alles: er is geen witte waas te bekennen! Dat had ik echt niet verwacht.


Wat vind ik van de Kruidvat Droogshampoo?

Ik ben erg tevreden over de Volume droogshampoo van Kruidvat. Ik ben echt enthousiast over het feit dat er eindelijk een échte low-budget droogshampoo verkrijgbaar is. De droogshampoo ruikt ontzettend lekker, geeft daadwerkelijk volume aan je haar en laat geen witte waas achter.
Het enige jammere vind ik dat het volume niet erg lang in je haar blijft.

Na een paar uur merkte ik dat mijn haar al aardig ging inzakken en 's avonds moest ik het ook echt wassen, omdat het niet meer fris aanvoelde.

Maar voor dat lage bedrag dat je neerlegt voor de Volume droogshampoo van Kruidvat, vind ik dat dit product zijn werk echt goed doet!

Je vindt de Volume droogshampoo van Kruidvat in alle Kruidvat filialen voor slechts €2,49 per bus (à 250ml.) Ga jij deze droogshampoo proberen?

Deze blogs vind je misschien ook leuk:

30 opmerkingen:

 1. Wow, dit ziet er echt goed uit! Toch blijf ik wel fan van de droogshampoo's van Batiste ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Klinkt als een hele fijne droogshampoo! Toevallig is mijn batiste Cherry droogshampoo net op, dus ik kon wel weer een nieuwe gebruiken. IK denk dat ik deze maar eens ga proberen! Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wauw, klinkt echt wel goed! Vooral omdat je op je donkere haren geen witte waas ziet. Ik twijfelde onlangs tussen deze en die van Herbal Essences die ook erg betaalbaar was. Had ik deze maar gekozen, want die van HE werkt voor geen méter haha. X

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik ben benieuwd naar de ingrediënten! Ik heb zelf nog nooit droogshampoo gebruikt!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik vind de droogshampoo's van Batiste ook erg fijn, maar heb ook wel eens budget varianten gekocht. Die werken vaak net zo goed. Deze van de Kruidvat ga ik ook een keertje proberen, want het klinkt erg goed!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ziet er goed uit! Ik heb zelf nog nooit een droogshampoo gebruikt, maar het resultaat mag er inderdaad wezen!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wow, goedkoop zeg! Hier ga ik zeker eens naar kijken. Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik zie duidelijk verschil! Wat fijn dat kruidvat een droogshampoo aan het assortiment heeft toegevoegd.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik lees verschillende conclusies over deze droogshampoo. Bij jou laat 'ie geen witte waas achter, bij anderen wel. Kortom, ik ga 'm zelf eens testen ;-) Ik vind het wel jammer dat de zwarte variant (kleur van de bus) er van Kruidvat uit is. Dit was namelijk een toppertje!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat en mooi resultaat; en te gek dat 'ie geen witte waas geeft. Dat ik vind toch echt het grootste nadeel van droogshampoo's. Ik ga deze zeker onthouden voor wanneer mijn ellendig grote stash op is :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Klinkt erg goed! Ik gebruik regelmatig droogshampoo, de volgende keer wil ik deze zeker eens proberen.
  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Wauw klinkt goed zeg en lekker budget!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Ik ben nog altijd tevreden over Batiste, je kunt 'm zelfs twee dagen achterelkaar goed gebruiken :)

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Ik heb nu die van Trekpleister en als ik het zo zie is deze wel vergelijkbaar. Misschien gewoon hetzelfde? Ik wil 'm wel eens gaan proberen.

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Ik heb de 'oude' versie van deze droogshampoo, maar die laat wel een witte waas achter bij mij. Dit klinkt dus veel beter. Ik ben benieuwd!

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Ooh top! Ik heb toch nog een nieuwe droogshampoo nodig. Deze ga ik dan zeker zelf uitproberen.

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Volume droogshampoo?! oh dat lijkt echt iets voor mij

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Wat een fijne review! Ik ben nu erg benieuwd naar dit product!
  Mijn favoriet momenteel is de Batiste variant in de geur Tropical! :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Hoppa, deze gaat op het boodschappenlijstje, klinkt goed :)

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Anoniem24.11.14

  Deze gaan we van de week dus even aanschaffen.

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Klinkt nog best goed! Een droogshampoo maakt je haar natuurlijk niet ineens schoon, maar als je er de dag mee door kunt komen is dat wel fijn! Deze wil ik wel proberen :D

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Wat een fijne droogshampoo, ga ik zeker even proberen! Dat 'ie geen witte waas achterlaat is heel fijn. :)
  X Emma

  BeantwoordenVerwijderen
 23. Oh dat klinkt goed! Ik heb nu een droogshampoo van Herbal Essences en daar ben ik ook heel tevreden over! Ik denk dat ik deze budgettopper wel een keer ga proberen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 24. Klinkt goed! Vooral dat de witte waas nergens te bekennen is, is echt een pluspunt!

  BeantwoordenVerwijderen
 25. Ik houd echt van de droogshampoo van het Kruidvat merk <3 De enige die ik gebruik.. ben paar keer geswitcht naar Batiste maar kon niet wachten iedere keer tot die bus leeg was!

  BeantwoordenVerwijderen
 26. Ik gebruik eigenlijk nooit geen droogshampoo, maar ga het nu toch eens proberen, ben benieuwd!

  BeantwoordenVerwijderen
 27. Deze lijkt me heel fijn! Ik heb al krullen, maar bij de haargrens is het vaak plat. Misschien moet ik dit eens proberen voor meer volume! X

  BeantwoordenVerwijderen
 28. oh wow dat is zeker wel een interessant alternatief voor de baptiste, (zeker door het prijsje)!

  BeantwoordenVerwijderen
 29. Anoniem26.11.14

  Ziet er heel goed uit! Fijn dat hij zo goedkoop is :)

  BeantwoordenVerwijderen