Photo Diary #4 | Op persreis naar Istanbul, Kruidvat event en heel veel eten

Hello hello, en welkom bij weer een nieuwe Photo Diary! Wat een leuke week had ik afgelopen week :) Ik kreeg ontzettend gaaf nieuws voor mijn blog, had een leuk event van Kruidvat en ik at héél veel ongezonde dingen (oeps!) Kijk je mee naar mijn week?


Ik ben een grote fan van The Voice en aangezien ik het op vrijdag gemist had, moest ik het zaterdag natuurlijk nog even terugkijken! Ik vind David ontzettend goed en ook Emmaly Brown vind ik heel tof. 

Op zaterdag kreeg ik het leukste nieuws OOIT! Ik ga namelijk met Miss Etam mee op persreis naar Istanbul! Aaaah, ik heb hardop gegild toen ik het las. Zoals jullie misschien wel weten, ga ik volgend jaar een half jaar in Istanbul wonen dus ik vind het super tof dat ik er nu nog een keer heen kan voordat ik definitief ga. Ik ga over ongeveer 3 weken al, zo veel zin in! 


Op zaterdag ging ik samen met mijn ouders, zusje en oma's lekker uit eten bij Resy's in Ede. Elk jaar gaan we voor de trouwdag van mijn ouders uit eten en ook dit keer was het weer zó lekker!


Ik en mijn zusje namen allebei een Veluwse schnitzel met champignons, paprika en spekjes.


Op zondagavond had ik ineens heel veel zin om spelletjes te spelen. Samen met mijn zusje speelde ik Hotel. Ik dacht dat dit een vrij onbekend spel was, maar ik zag dat Dagmar en Anne dit van de week ook speelden. Zo grappig! :)


Maandagochtend ging de wekker héél vroeg (voor mijn doen dan). We moesten namelijk om 9 uur in Utrecht zijn voor een intakegesprek met onze opdrachtgever voor het marketingproject dat ik doe op school.


We gaan aan een opdracht doen voor Presenter, waarbij we ons bezig gaan houden met personalized content. Klinkt interessant hè? ;-) Nog even een fotootje maken, met deze groep meiden gaan we aan de slag (en de tweede dame van rechts is onze opdrachtgever).

Ik probeer het eten van pepernoten altijd zo lang mogelijk uit te stellen, maar nu Sinterklaas eindelijk in het land was, kon ik het niet meer laten.


En we hebben nog meer Sinterklaas voedsel in huis. Heel leuk deze chocolaatjes, maar waarom heet het in vredesnaam Sint flikken?! Ik vond het maar vreemd.


Veel Hollandser wordt een maaltijd niet: aardappels, boontjes, broccoli en stoofpeertjes. Ook al houd ik niet zo van de Hollandse pot, op de aardappels na vind ik deze groentes best wel lekker!


De laatste tijd ben ik helemaal fan van de serie New Girl. Binnen een paar dagen had ik het hele eerste seizoen al gekeken, oepsie! Aangezien ik Turks leer, leek me dit wel een hele grappig manier om mijn Turks te verbeteren: ik zette Turkse ondertiteling aan bij de serie. Zo leer je op een leuke manier nieuwe woordjes en ook herken ik veel dingen die ik al geleerd heb.


Naast al dat ongezonde eten, kan ik ook nog best een beetje gezond doen. Op dinsdag lunchte ik met een broodje gezond. Zo lekker! (En eigenlijk helemaal niet zo gezond, ssst...)


Eén van mijn beste vrienden Justin vertrekt vandaag voor een maand naar Indonesië. We dronken nog even gezellig wat en kletsten bij.


Ik ben dol op fruit! In de winter eet ik altijd volop mandarijntjes, die neem ik dan ook bijna elke dag wel mee naar school. Dit keer had ik een mama- en babymandarijntje! :)


Leuk pakketje van de CoolCat! Ik kreeg een giftcard waar ik een feestelijke outfit mee uit mag zoeken in de winkel. Snel meer hierover op mijn blog!


Deze week moest ik elke dag het eerste uur op school zijn, zo stom. Ik wachtte op de gang totdat de docent er was. Vind je ook niet dat het net een ziekenhuis lijkt?


Op donderdagochtend moest ik samen met 4 klasgenoten (die ook bloggers zijn of waren) een presentatie geven voor het vak ethiek.  Het onderwerp was super leuk, het ging namelijk over Bloggen/Social Influencers & Ethiek. Het was heel grappig om te zien wat het allemaal losmaakte bij de klas, we hebben hele interessante discussies gehad!


Ik wilde altijd al een keer scrambled eggs maken. Ja, erg hè? Dat had ik dus nog nooit eerder gedaan. Ik maakte voor mijn zusje en mezelf scrambled eggs klaar met cherrytomaatjes, kaas en provençaalse kruiden. Het was heel lekker, zeker voor herhaling vatbaar!


Op donderdag ging ik naar het de eindejaarsborrel van Kruidvat. Ready to go!


Het event vond plaats in de Zuidpool bar in Amsterdam Zuid en het was helemaal versierd in kerstsfeer. Het zag er zo knus en gezellig uit! Ik kreeg meteen zin in de kerst.


Na het event dook ik nog even de Burger King in met Danique. Oeps, weer ongezond eten!


We kregen een goedgevulde goodiebag mee naar huis met een heleboel leuke producten van Kruidvat. Het meest benieuwd ben ik naar de droogshampoo, je kunt deze week een review verwachten!


Op vrijdag ging ik een dagje werken op kantoor. Ik werk in Veenendaal en pak altijd de auto als ik naar kantoor moet. Voor het eerst deze winter moest ik mijn ruit krabben, mehhh :(

Tijdens de lunch at ik lekker cup 'a soup, mijn favoriete smaak kerrie!

Collega Janet zorgde er weer voor dat ik ongezond aan het eten was. Toen ze even boodschappen ging doen, nam ze namelijk een zak chocoladepepernoten mee. Tja, die kon ik natuurlijk niet laten liggen.

Avondeten van vrijdag: broccoli met groentensaus, stoofperen en een mega schnitzel. "Uhhh Nicole, waar zijn de aardappels?" Ja, die eet ik dus niet. :D

En omdat we toch al zo ongezond bezig zijn deze week: chocolademousse met slagroom als toetje!

Oké jongens, ik zal beloven deze week een stuk gezonder te eten, want afgelopen week was wel een beetje schandalig met al dat gesnaai. Maar ach, zo nu en dan moet dat kunnen toch? Deze week heb ik weer van alles op de planning staan. Morgenmiddag ga ik even langs bij de Miss Etam voor iets heel leuks! De rest van de week ben ik druk met school en werk, maar donderdag ga ik 's middags naar Rotterdam voor een Bloggers shopping tour door Rotterdam Alexandrium. Ik ben heel benieuwd! En vrijdag ga ik een weekendje weg met drie vriendinnen, zo gezellig :)

Ik wens jullie allemaal een leuke week! 

35 opmerkingen:

 1. wat onwijs tof van die persreis zeg! ben benieuwd wat je er allemaal gaat doen. :)
  xo, cheyenne

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een leuke foto's allemaal. Super vet dat je op persreis mag gaan, en wát een locatie, wow :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat gaaf dat je op persreis gaat naar Istanbul! Heel tof! Leuke foto's, de benaming van de Sint chocolaatjes snap ik ook niet goed..

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Heel erg leuk dat je een half jaartje Istanbul gaat wonen. En ook nog eens van te voren op persreis, heel tof allemaal :). Naar de droogshampoo ben ik ook benieuwd, ik hoop dat hij kan tippen aan die van Batist!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. haha HIGH FIVE! voor het niet eten van aardappels

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een leuke dingen allemaal weer deze week. Echt heel leuk dat je naar Istanbul mag en lekker bezig met Turks leren!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik ken het, het snoepen en ongezond eten! Ook ik ga deze week weer gezonder bezig zijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Het is zo gaaf dat je op persreis mag! Heel heel gaaf! Zo schattig ook het kruidvat event helemaal in de kerstsfeer!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Hele leuke foto`s, zo te zien kan je week niet meer stuk met het geweldige nieuws over Istanbul. Alvast heel veel plezier daar meid!
  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Snoeperd! Ik krijg gelijk trek van al die lekkere pepernoten/chocolade toetjes..

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Whaah..! Ik gil lekker met je mee, haha! Een persreis, hoe tof is dat?! 'Hotel' is een heel leuk spel. Ik heb het ook in de kast liggen. Fijne zondag!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Zo gaaf dat je mee mag naar Istanbul. Het is je gegund! Fijne week heb je gehad met heel veel lekker eten zeg, haha. Liefs Evelien

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Leuke foto's! En wat gaaf dat je op persreis mag naar Istanbul!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Heel leuk verslag, en zo gaaf dat je mee op persreis mag, ik baal dat ik niet heb gewonnen!!

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Ik vind fotoverslagjes altijd leuk om te lezen! Leuk van je persreis, heel gaaf! Ik ben benieuwd wat je daar allemaal gaat doen.

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Leuke dingen en leuke foto's!
  Dat spel ken ik niet hoor, misschien eens even opzoeken haha ;)

  Liefs, Susan

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Wat maak je toch altijd veel mee! En al dat eten, yummie. Ik denk dat iedereen wel lekker aan het snaaien is met al die pepernoten hoor ;). En supergaaf dat je op persreis naar Istanbul mag!

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Wat gaaf dat je naar Istanbul mag en al zo snel! Heel leuk, ben ook heel blij voor je en zit nu ook te genieten hihi! En tuurlijk mag je jezelf weer eens laten gaan met eten: jezelf belonen en niet straffen zeg ik altijd maar ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Wat gaaf dat je mee op persreis mag naar Istanbul, ook dat je daar voor een halfjaar gaat wonen trouwens! Echt heel leuk, is je ook heel erg gegund. En wat grappig, een restaurant die dezelfde naam als mij heeft haha

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Leuke diary! Wat voor een opleiding doe je? En waar?

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Wauw, wat gaaf dat je op persreis mee mag naar Instanbul!

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Wat weer leuk om te lezen! Echt super tof dat je naar Istanbul gaat met Promiss. X

  BeantwoordenVerwijderen
 23. Aahhh je gaat naar Turkije! Wat super super leuk!! Ik zag je naam staan op de mail en ik was ook echt blij voor je!!

  BeantwoordenVerwijderen
 24. Wauw wat leuk dat je mee op reis mag naar Istanbul voor een persreis!

  BeantwoordenVerwijderen
 25. Wat een goed gevulde goodiebag kreeg je! <3

  BeantwoordenVerwijderen
 26. Super gaaf zeg!! Hoe fijn dat je nu al even een sneak peek hebt in Istanbul voordat je er gaat wonen. Hebben jullie geen tolk nodig ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 27. Aaaah je mag naar Istanbul, hoe tof is dat! En die ongezonde dingen zorgen ervoor dat ik ook trek krijg haha.

  BeantwoordenVerwijderen