4x low-budget rode lipsticks - The Budget Life | Blog over geld besparen, verdienen & investeren

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Trending Posts

Display Instagram Footer

No

Dark or Light Style

Light

Zoeken

Sticky Menubar[On/Off]

on

Preloader[On/Off]

off

Fixed Menu (yes/no)

yes

Sticky Sidebar

on

Infinite Scrolling[On/Off]

off

Post Styles[Simple/List/Grid]

Simple

Featured Slider

Featured

Headers [Header1/Header2]

header2

4x low-budget rode lipsticks


Rode lipstick: you either hate it, or love it. Ik ben er in ieder geval gek op en je zult mij dan ook regelmatig zien lopen met knalrode lippen! Nu de herfst volop bezig is en ook de winter alweer bijna voor de deur staat, vind ik het helemaal leuk om wat donkerdere/opvallendere make-up te dragen. Een mooie rode lipstick mag dan ook zeker niet ontbreken in jouw stash deze herfst en winter. Vandaag laat ik je vier low-budget rode lipsticks zien, die allemaal nog geen €4 kosten! Benieuwd welke lipstick ik het fijnst vind en of er voor jou ook wat tussen zit? Lees dan snel verder!


Essence 02 All You Need is Red - €2,39

Essence is denk ik wel hét bekendste budget make-upmerk in Nederland. Ik heb zelf een heel aantal producten van Essence in mijn stash en zo ook deze rode lipstick. De Longlasting Lipsticks van Essence zijn verkrijgbaar in tientallen verschillende kleuren en kosten allemaal €2,39 per stuk. Dit is 02 All You Need Is Red: niet alleen een super leuke naam voor een lipstick, maar ook nog eens een prachtige, koele, rode kleur. 

De dekking van de lipstick is niet héél denderend. Het is een vrij romige lipstick, waardoor hij makkelijk over je lippen glijdt, maar daardoor ook snel weer van je lippen afgaat.

Hier kun je het resultaat van de lipstick goed zien. Hij is niet honderd procent dekkend, maar het geeft wel een mooi resultaat op je lippen. Persoonlijk houd ik meer van wat dekkendere lipsticks, daardoor is deze lipstick van Essence niet direct favoriet.

P2 Pure Color Lipstick 090 Red Square - €1,95

Toen ik afgelopen zomer op vakantie was in Duitsland, kocht ik drie lipsticks van het merk P2. Ik had er wel eens van gehoord, maar nog nooit eerder een product van uitgeprobeerd. Helaas is P2 niet in Nederland verkrijgbaar, maar wel overal in Duitsland, dus het is alsnog vrij makkelijk verkrijgbaar.
Ik nam dus drie lipsticks mee, waaronder deze prachtige, dieprode kleur: 090 Red Square.

Deze lipstick is een stuk dekkender dan die van Essence. Hij is echt vol van kleur en heeft een beetje een oranje ondertoon. Hij is een stuk minder knalrood dan de lipstick van Essence, maar heeft juist een warmere kleur.

Op mijn lippen vind ik het echt een prachtige lipstick! Je kunt hier goed zien hoe gepigmenteerd deze lipstick is. De huls van de lipstick zelf vind ik ook prachtig en hij brengt fijn aan op je lippen. De lipstick is vrij glanzend, normaal houd ik daar niet zo van, maar in dit geval vind ik het juist wel mooi! De lipstick blijft ongeveer 2 tot 3 uur goed op je lippen zitten, daarna moet je hem wel weer even bijwerken.

Etos Colour Care Lipstick 115 - €2,69

Wist je dat deze lipstick van Etos mijn allereerste lipstick ooit is? Ja ja, het is echt waar! Een paar jaar geleden kocht ik voor het eerst een lipstick en ik ging direct voor een felle rode kleur. En wat ben ik blij dat ik deze lipstick destijds heb ontdekt, want het is één van de fijnste lipsticks die ik ooit heb gehad. Dat is dan ook de reden dat ik mijn eerste lipstick bewaard heb!

Ik merk dat als ik de lipstick op mijn hand swatch, er niet direct veel pigment vanaf komt. Ik denk dat dat komt doordat hij al vrij oud is, want de kleur is juist super intens!

Op mijn lippen komt de kleur veel beter naar voren. Het is een diep rode kleur met ook weer een oranje ondertoon. Het is een glanzende lipstick, maar al een stuk matter dan de P2 lipstick. 


Catrice Ultimate Colour Lipstick 350 MATTador - €3,99

En tot slot: de Ultimate Colour Lipstick van Catrice in de kleur 350 MATTador. Een prachtige rode, matte lipstick. Ik houd het meest van matte lipsticks en sinds ik deze lipstick van Catrice heb, moet ik eerlijk bekennen dat ik mijn andere rode lipsticks niet meer heb gedragen.

De pigmentatie van de lipstick is top! Hij is lekker romig en glijdt makkelijk over je lippen én blijft ook nog eens super lang zitten. Hij blijft minstens 3 uur op je lippen zitten en zelfs na een hele maaltijd hoef je hem maar een klein beetje bij te werken.

Ja, dit is zonder twijfel mijn favoriete lipstick van de vier! Hij is mat (pluspunt!), dekt onwijs goed en blijft super lang zitten. Het is dan wel de duurste lipstick van de vier, maar voor €4 vind ik het alsnog een onwijs fijn budgetproduct.

Draag jij vaak rode lipstick? Zo ja, wat is jouw favoriete merk? 

Deze blogs vind je misschien ook leuk:

23 opmerkingen:

  1. MATTador vind ik ook de mooiste van de vier! Ook lijkt 'ie me qua structuur erg prettig.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wauw, ze zijn stuk voor stuk echt heel mooi en fel van kleur. Super pretty allemaal <3

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wauw mooie lipsticks! Ik vind vooral die van Etos heel gaaf!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Ah wauw! Wat staan al die rode kleurtjes je goed!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Stuk voor stuk erg mooi! Maar die van P2 vind ik het mooist!

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Anoniem6.11.14

    Echt prachtige kleuren, ik draag alleen rood dus vandaar heb ik geinvesteerd in een goede van barry m, ik heb die van essence ook liggen maar die draag ik ook niet graag

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Oeeeh P2 vind ik een mooi make up merk! Rood staat je prachtig!

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Leuk artikel! Die van Essence en Catrice vind ik het mooist. Dat rood staat je trouwens erg goed!

    BeantwoordenVerwijderen
  9. De laatste is ook mijn favoriet, heel mooi allemaal! Ik heb toevallig gisteren de matte van de Hema (€3!) gehaald en die is ook echt waanzinnig mooi!

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Wat een prachtige felle kleuren!

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Prachtige kleuren! Helaas staat knal rode lipstick me bijna niet, dus de perfecte kleur vinden is echt lastig voor me. Jij kan het in elk geval wel hebben!

    BeantwoordenVerwijderen
  12. die zien er zeker goed uit, voor die prijsjes al helemaal :D

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Ik vind ze eigenlijk allemaal wel mooi, ze lijken echt super veel op elkaar!

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Ik ben dol op rode lippenstift! De kleuren staan je erg mooi. Mijn favorieten zijn nummer 2 en 4.

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Ze knallen allemaal stuk voor stuk het beeldscherm af en dat vind ik gaaf, mijn voorkeur gaat toch uit naar je eerste lipstick...

    BeantwoordenVerwijderen
  16. Anoniem6.11.14

    Allemaal hele mooie kleuren!!

    BeantwoordenVerwijderen
  17. Anoniem6.11.14

    Wat een mooie kleuren. Ze zien er allemaal goed uit, maar de eerste vond ik het aller mooiste bij je!

    BeantwoordenVerwijderen
  18. Die van Catrice vind ik het mooiste! Mijn favoriete rode lipstick is de Longer Lasting van Hema: mat en blijft voor eeuwen zitten!

    BeantwoordenVerwijderen
  19. Wat een mooie rode kleurtjes! De laatste lipstick is inderdaad het mooiste, maar de eerste van Essence vind ik ook wel leuk, juist omdat hij niet perfect dekt. Hij is net wat lichter als de rest. x

    BeantwoordenVerwijderen
  20. Rood is echt niet mijn kleur maar wel leuk artikeltje :)

    BeantwoordenVerwijderen