Shoplog | Miss Etam - The Budget Life | Blog over financiën en besparen

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Trending Posts

Display Instagram Footer

No

Dark or Light Style

Light

Zoeken

Sticky Menubar[On/Off]

on

Preloader[On/Off]

off

Fixed Menu (yes/no)

yes

Sticky Sidebar

on

Infinite Scrolling[On/Off]

off

Post Styles[Simple/List/Grid]

Simple

Featured Slider

Featured

Headers [Header1/Header2]

header2

Shoplog | Miss Etam


Ik heb al maanden zin om mijn herfstgarderobe eens flink uit te breiden. Toen het weer in augustus ineens zo slecht werd, begon het al te kriebelen: ik móést en zou nieuwe herfstkleding kopen! En zo gezegd, zo gedaan. Mijn kast is inmiddels al weer aardig aangevuld met dikke truien, sjaals en comfy sweaters die mij warm gaan houden deze herfst en winter.

Een tijdje geleden benaderde Miss Etam mij met de vraag of ik wat leuke herfst- en winterkleding wilde uit zoeken in de winkel. Ik heb de laatste tijd regelmatig over Miss Etam geschreven en ik blijf me verbazen over de collectie, die steeds leuker en leuker wordt. Telkens als ik weer een kijkje neem bij de Miss Etam, verdwijn ik met een berg kleding de kleedkamer in. Ook dit keer ben ik weer goed geslaagd. Gewapend met een giftcard ging ik naar het Miss Etam filiaal in Ede en scoorde ik een heleboel leuke items. Kijk je mee?


Dit vest plaatste ik een tijdje geleden al op Instagram met de vraag of jullie konden raden waar dit vest vandaan kwam. Monki, C&A en Primark werden veel genoemd, maar er waren maar een paar meiden die raadden dat het vest bij de Miss Etam vandaan kwam. Het paarse paskamergordijn verraadde het ook wel een beetje ;-)

Ik zag dit vest hangen in de winkel en werd meteen verliefd! Sowieso ben ik dol op zulk soort vesten, dat printje vind ik heel erg tof. Ik heb hem al erg veel gedragen, hij zit zo lekker!

Als het op kleding aankomt, ben ik niet erg kleurrijk. Grijs, wit en vooral zwart zijn kleuren die je veel terug ziet komen in mijn kledingkast. Het is een veilige keus en bovendien vind ik dat zwart me altijd wel goed staat. Ook dit shirtje vond ik direct leuk! Hij is vrij basic, maar door de opvallende print en de leren bandjes bij de hals en mouwen, is hij toch weer iets bijzonderder. Het shirtje loopt uit in een soort V vorm, waardoor je langer lijkt. Winning!

Ik had de winkel alweer bijna verlaten, totdat ik de verkoopster met dit leuke, zwarte gilet zag lopen. Wat stond dat haar leuk, maar niets voor mij dacht ik. Totdat ik zag dat dit furry gilet gewoon in de winkel hing. Ik ben er wel voor om zo nu en dan eens uit je comfort zone te stappen en dus besloot ik deze eens te passen. En stiekem vond ik hem heel erg leuk staan! Op de rechterfoto zie je alvast een sneak peak van de complete outfit die overmorgen online komt!

En ja hoor, nóg een zwart kledingstuk. Ik was al langer op zoek naar een simpel, zwart T-shirt die ik leuk kon combineren met een opvallende statementketting. Dit T-shirt was eigenlijk precies waar ik naar op zoek was. De stof is super fijn, je merkt wel dat de kwaliteit van de kleding bij Miss Etam erg goed is.

Ik stond bij de kassa nog even bij de sieraden te neuzen, toen ik deze prachtige statementketting zag. Ik heb veel gouden stamentkettingen in mijn bezig en eigenlijk heb ik er wel genoeg, maar deze vond ik zó mooi, dat ik hem per se mee wilde nemen. De ketting bestaat uit allerlei losse kettingen met zilveren kraaltjes die in elkaar zijn gevlochten. Hij staat bijvoorbeeld heel leuk bij de zwarte trui met opdruk die ik ook bij de Miss Etam kocht.

Dat waren mijn aankoopjes van de Miss Etam! Ik ben benieuwd wat jullie ervan vinden. Kopen jullie wel eens wat bij Miss Etam? 

Deze blogs vind je misschien ook leuk:

40 opmerkingen:

 1. Wauw, wat een leuke items hebben ze! Die ketting is echt prachtig :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Anoniem5.11.14

  Prachtige items. Alleen de ketting is iets minder mijn smaak, maar de andere stuks zou ik zo ook aan mijn garderobe willen toevoegen. :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik vind het fluffy giletje erg leuk! Lekker om overal overheen te gooien :). Ik shop eigenlijk nooit bij Miss Etam, maar dat komt omdat de meeste kleding mij wat te groot valt. Maar afgelopen zomer had ik geluk met een mooie maxirok die perfect zat!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een prachtige items heb je gekocht, het vest, de fake fur gilet en de prachtige statement ketting zijn mijn favoriet <3

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Oelalaa die ketting is echt heel mooi en zo leuk het gilletje! Heerlijke items en Miss Etam blijft mij ook verbazen, de collecties zijn super :D

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Annemarie5.11.14

  Heel tof! Vooral het vestje en het gilletje! Daar ga je veel plezier van hebben :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Miss Etam vind ik ook steeds leuker worden de laatste tijd. Jammer dat ze telkens mijn maat niet hadden haha! Ik vind vooral die ketting waanzinning mooi en dat giletje is ideaal te combineren. En zooo warm <3

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Leuke items! Ik koop ook nog wel eens iets bij Miss Etam. Dan is m'n moeder daar aan t shoppen en kom ik ook wel eens wat tegen.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Anoniem5.11.14

  Ik vind je blog heel leuk, maar bij dit soort artikelen vraag ik me wel altijd af of je het ook zou kopen als het niet gesponsord zou zijn. Dat is echt no offence hoor, want normaal vind ik je blog superleuk! Maar als dan ineens half bloggerland helemaal lyrisch is over Miss etam, valt het wel op.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hoi! Ik snap helemaal wat je bedoelt en ik vind het goed dat je dit aangeeft. Ik zou eerder nooit bij Miss Etam naar binnen zijn gegaan, maar als ik mijn blog niet had gehad, had ik nooit ontdekt wat voor leuke kleding Miss Etam heeft! Als ik enthousiast ben over iets, deel ik het graag met mijn lezeressen. Ik probeer gesponsorde artikelen ruimschoots af te wisselen met eigen geschreven artikelen die niet gesponsord zijn. Voor de duidelijkheid: ik deel alleen dingen op mijn blog waar ik écht enthousiast over ben en waar ik achter sta. Of het nu gesponsord is of niet! Liefs, Nicole

   Verwijderen
 10. Wauw, wat een prachtige kleding! Vooral het fluffy gilet :)

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Heerlijke aankoopjes Nicole, staat je super! <3

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Wat een super leuke aankopen dat gilletje vind ik zo mooi <3

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Wat leuk dat ferry gilletje!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Heel leuk, vooral je furry gilet en het eerste vest!

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Wauw, superleuke items heb je gekocht! Ik vind vooral het T-shirt en de trui met C'est chic erop heel erg leuk! Ik denk dat ik daar ook even naar ga kijken het zier er namelijk comfy en 'beschermend' uit door dat het wat oprolt als je snapt wat ik bedoel, haha. Hele leuke shoplog! Ik vind het fluffy gilet je heel leuk staan! ☺
  liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Je hebt erg mooie dingen gekocht, vind vooral de ketting erg leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Erg leuke items zeg. Miss Etam heeft inderdaad ook zeker kleding die lekker jong oogt. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Leuk! Vooral je vest (eerste) zou ik zelf ook zo kopen! :D

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Wat een mooie spulletjes! Die vest staat je heel leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Anoniem5.11.14

  Je hebt echt een hele leuke stijl! Leuke items hoor!

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Mooie spulletjes, de fake fur gilet is heel gaaf!

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Wat een leuke items heb je geshopt. De trui is super leuk en het fake fur giletje ook <3

  BeantwoordenVerwijderen
 23. Wat een ontzettend leuke items heb je geshopt! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 24. Ohhh die ketting en het giletje: zo leuk!! Hele mooie dingen heb je gescoord! x

  BeantwoordenVerwijderen
 25. De ketting en het furry gilet vind ik zoooo leuk<3

  BeantwoordenVerwijderen
 26. leuke kleding hebben ze daar ja! ik krijg ook regelmatig complimenten over mijn miss etam rokje en vest!

  BeantwoordenVerwijderen
 27. Wat een leuke items! Had ik niet verwacht!

  BeantwoordenVerwijderen
 28. Wat een superleuke items!

  BeantwoordenVerwijderen
 29. Wat een leuke items, vooral het fluffy gilet!

  BeantwoordenVerwijderen
 30. Miss Etam krijgt en heeft steeds meer leuke kleding! Ik heb er ook al een aantal keer geshopt en ben super blij steeds met alles wat ik heb gekocht! Ik vind al jouw geshopte kleding ook super leuk!! Vooral dat zwarte shirtjes met die tekst!

  BeantwoordenVerwijderen
 31. Ik vind dat vest heel erg mooi, staat ook mooi bij die statement ketting :)

  BeantwoordenVerwijderen
 32. Dat furry vest is echt heeeel erg mooi !!

  BeantwoordenVerwijderen
 33. Wat een leuke items zeg! Ook grappig: ik liep laatst lang Miss Etam en toen zei ik tegen mij vriend: oo dat vest is leuk... dus inderdaad met je eens: collectie bij Miss Etam wordt steeds leuker.

  BeantwoordenVerwijderen
 34. allemaal heel tof :) :)
  xo, cheyenne

  BeantwoordenVerwijderen
 35. Anoniem6.11.14

  Leuke items! Vooral die trui!

  BeantwoordenVerwijderen
 36. Super leuke dingen heb je gescoord! Ik werk bij een Etam community dus ik moét natuurlijk elke maand nieuwe collectie dragen met een flinke korting. In het begin dacht ik altijd ugh.. maar elke keer als er weer nieuwe dingen binnenkomen word de collectie leuker en leuker!

  BeantwoordenVerwijderen
 37. Oh ik vond Miss Etam altijd zo'n winkel waar mijn moeder suffe kleding kocht, maar ben er laatst ook eens binnen gestapt.. Inderdaad echt superleuke kleren hebben ze tegenwoordig!

  BeantwoordenVerwijderen