Outfit | Fluffy gilet van Miss Etam

Als er iets is wat deze winter helemaal hot is, dan zijn het de fluffy kleding items wel! Eerst moest ik er niets van weten en vond ik het eigenlijk drie keer niks. Maar inmiddels kan ook ik er niet meer onderuit: er hangen al drie fluffy items in mijn kast! En dit is mijn nieuwste aanwinst: een heel leuk, fluffy gilet.Ik mocht wat leuke items bij Miss Etam shoppen voor mijn blog. Ik heb al vaker over Miss Etam geschreven en ik ben elke keer opnieuw verbaasd dat de collectie van Miss Etam leuker en leuker wordt! Ook dit keer heb ik weer heel veel leuke items gescoord, die ik je gisteren al op mijn blog kon zien. Eén van die items was dit leuke gilet. Ik liep al bijna naar de kassa, toen mijn oog ineens op dit fluffy kledingstuk viel. De verkoopster had hem toevallig ook aan en ik vond hem direct leuk. Het is iets heel anders dan dat ik normaal draag, maar daarom des te leuker. Toen ik hem paste, was ik direct verkocht: die ging met me mee naar huis!

Zwart gilet - Miss Etam - €29,95

Nadat ik dit gilet had gekocht, ging ik ook nog op zoek naar een bijpassend blousje of shirtje. Bij de H&M was het direct raak: dit blousje met zwart-wit print was één van de eerste items die ik zag hangen en ik dacht meteen: dit is wat ik zoek! Toen ik het paste in de kleedkamer was ik meteen weg van deze outfit, ik vond het zo leuk staan!

Zwart-witte blouse - H&M - €9,95

Dit keer combineerde ik wat simpele sieraden bij deze outfit. Een paar armbandjes van Pieces en Primark en mijn gouden horloge kom van Loavies.

Gouden horloge - Loavies - €29,95

Ultimate Colour Lipstick MATTador - CATRICE - €3,99

Het was voor mij even wennen, zo'n gilet, maar ik ben stiekem toch wel heel erg blij met deze aankoop. Ik vind het leuk om uit mijn comfort zone te stappen en eens iets te dragen wat ik normaal niet draag. Ik ben heel blij met mijn twee nieuwe kledingitems, hopelijk vinden jullie deze outfit ook leuk! :)

Heb jij al een fluffy kledingstuk in je kast hangen? 

35 opmerkingen:

 1. Wauw, echt zo leuk gecombineerd! Die fluffy gilet staat je prachtig :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Prachtige outfit meid, je giletje is zo leuk
  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Staat je goed hoor! Ik ben nog nooit bij de Miss Etam naar binnen geweest, maar dit fluffy gilet staat je echt goed!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Deze outfit staat heel mooi! Ik ben nog steeds niet zo van dat fluffy. Die blouse vind ik echt heel tof!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hij staat je super mooi! Ik wil er ook nog graag zo eentje hebben, misschien toch maar even bij de Miss Etam kijken!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Echt een onwijs leuke outfit! Ik vind de combinatie echt heel tof! De laatste foto vind ik overigens echt prachtig, die kleur lipstick staat je mooi!
  liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Prachtige outfit. Het Fake gilet vind ik er echt heerlijk warm en cosy uitzien <3 Wat heeft Miss Etam toch veel leuke items laatste tijd!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Leuk! Hij ziet er heerlijk warm uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat een mooie! Ik wil ook zo graag iets fluffy's in mijn kast. Maar elke keer kan ik niet het perfecte item vinden en elke keer is mijn maat er niet :( :( :(

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Mooie outfit <3 Ik heb toevallig afgelopen week een soort gelijk gilet gekocht bij HEMA maar dan oudroze. Ben er nu al dol op <3

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Leuuk! Geeft net wat extra's aan de outfit

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Super leuke outfit, en een heerlijk gilet (:

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Ah Nicole wat is 'ie leuk! Ik moet zelf ook altijd wennen aan dit soort items, maar het staat je echt goed :-D Hoe ging je tentamen?!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Super leuke combinatie! Staat je goed XOXO

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Super leuk! Ik kom nooit bij de miss Etam, ik had dan ook niet verwacht dat je zo'n leuk item daar zou kunnen vinden! Ik heb er denk ik een negatief beeld bij wat ik moet bijstellen.

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Ik vind dat giletje heel erg leuk, staat mooi bij die blouse :)

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Wat een geweldig giletje!

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Oeh wat lekker cozy! Hij staat je heel erg leuk!
  Liefs, Tessa

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Wat een mooi gilletje is het! Staat je heel mooi! Leuke combinatie ook!

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Heel leuk zo! Is de blouse van de divided collectie of de normale h&m collectie? Dan weet ik waar ik moet zoeken ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Wat een leuke gilet! Lekker fluffy en warm!

  BeantwoordenVerwijderen
 23. wat een prachtige outfit en leuke fluffy gilet

  BeantwoordenVerwijderen
 24. and bought the most gorgeous pair of skinny jeans. The shop gets my taste. Very chique.
  I just visited http://www.robecart.com/category/clothing/jeans/boyfriend-jeans_55/

  BeantwoordenVerwijderen