Shoplog | Low-budget Herfst/Winter interieur items - The Budget Life | Blog over geld besparen, verdienen & investeren

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Trending Posts

Display Instagram Footer

No

Dark or Light Style

Light

Zoeken

Sticky Menubar[On/Off]

on

Preloader[On/Off]

off

Fixed Menu (yes/no)

yes

Sticky Sidebar

on

Infinite Scrolling[On/Off]

off

Post Styles[Simple/List/Grid]

Simple

Featured Slider

Featured

Headers [Header1/Header2]

header2

Shoplog | Low-budget Herfst/Winter interieur items


Ik zal vast niet de enige zijn die deze week hard aan het leren is voor haar tentamens. Volgende week heb ik mijn tentamens en deze week heb ik een heleboel deadlines. Stress! Mijn motivatie was ook nog eens ver te zoeken, dus het leren was een hele opgave.
Toch is het me aardig gelukt om goed te leren. Mijn trucje? Mezelf belonen! Als ik bijvoorbeeld drie hoofdstukken heb doorgelezen, mag ik even op Facebook, blogs bekijken of even naar het centrum.

Nadat ik maar liefst van vijf lessen de stof had doorgenomen, mocht ik van mezelf dat laatste even doen. Ik wilde namelijk mijn kamer een herfst/winter make-over geven en dus shopte ik een paar hele leuke spulletjes om mijn kamer helemaal herfst/winterproof te maken!



Als eerste ging ik langs bij de kringloop. Er is laatst een nieuwe kringloop geopend in Ede en daar maak je mij altijd blij mee! Ik was hier al één keer eerder geweest, maar toen kocht ik niks. De prijzen vielen me wel een beetje tegen, ik vind het zo jammer dat heel veel kringlopen een stuk duurder worden. Alsnog heb ik hele leuke items gescoord!

Ik was op zoek naar een bakje/plateau waarop ik kaarsen kon zetten. Toen ik dit gouden bakje zag, dacht ik: dat is precies wat ik zoek! Hij zag er nog heel mooi uit en voor €2,50 ging deze met mij naar huis.


Kijk hoe schattig! Dit egeltje past natuurlijk perfect bij de herfst en voor die €0,25 kon ik het niet laten om hem mee te nemen.


Mintgroen en turquoise zijn mijn lievelingskleuren, dus toen ik deze vaas tegenkwam, was ik direct verkocht! Hij was wel een beetje vies, maar met een sopje had ik hem zo weer schoon gekregen. Deze kostte me €1,00.


Ik wil een Kerst DIY maken en daar nam ik deze glaasjes voor mee. Ik verklap er nog niet teveel over, volgende maand zul je hier een leuke DIY mee zien! Deze glaasjes kostten €0,25 per stuk.


En tot slot nog dit schattige, glazen kruikje. Wat ik hier precies mee ga doen, weet ik nog niet, maar ik vond hem zo leuk dat ik hem graag mee wilde nemen. En dat voor maar €0,25!


Daarna nam ik een kijkje bij de Action. Op het gebied van interieur kun je hier goed je slag slaan! Ze hebben zoveel leuke items voor een klein prijsje en ook dit keer zag ik weer volop leuke herfst- en winter interieur items.

Voor het gouden schaaltje dat ik in de kringloop kocht, had ik kaarsen nodig. Daarvoor nam ik dit setje van vier rode kaarsen mee. Ze ruiken heel lekker, naar rode kersen. Mjam! Deze 4 kaarsen kosten samen €1,99.


Ter decoratie was ik op zoek naar herfstbladeren of iets in die richting en toen ik deze zak zag met groene/herfstachtige bladeren, nam ik hem meteen mee. Deze zak kost €0,69.

Het duurt nog even voordat het Kerst is, maar toch vond ik het leuk om ook al wat kerstitems in mijn interieur te verwerken. Daarvoor nam ik deze rode mini kerstballetjes mee. Er zitten 12 kerstballetjes in de verpakking en ze kosten €0,99.


Voor de vaas die ik kocht, wilde ik eerst verse bloemen halen. Maar aangezien ik een ramp ben in het verzorgen van bloemen en platen, besloot ik toch maar voor de neppe versie te gaan. Ik zag deze mooie, lange takken staan met rode besjes en nam er hier twee van mee. Ze kosten €0,99 per stuk.

Voor de laatste aanvullende items ging ik naar de Xenos. De prijzen liggen hier wel iets hoger dan de Action, maar alsnog is alles super betaalbaar.

Ter decoratie kocht ik deze dennenappeltjes. Je kunt ze leuk op een plateautje met kaarsen leggen of in een vaasje stoppen. Er zitten vier takjes in het zakje en deze kosten €1,29.


Voor de DIY kocht ik ook dit klosje met kanten lint erop. Ziet er schattig uit, toch? Deze zijn verkrijgbaar in drie verschillende patroontjes en ook in verschillende kleuren. Ik ging voor een beige kleur en dit klosje kost €1,29.


Tot slot kocht ik nog deze houten sneeuwster, voor €1,99.

Dat waren al mijn interieur items die ik heb gescoord! Inmiddels heb ik ook mijn kamer er al mee ingericht en ik vind het heel leuk geworden. Natuurlijk deel ik het eindresultaat snel op mijn blog, ik ben benieuwd wat jullie ervan vinden!

Heb jij jouw kamer al een herfst/winter make-over gegeven? 

Deze blogs vind je misschien ook leuk:

32 opmerkingen:

  1. Leuke dingen heb je gehaald! Ben toevallig ook bezig met mijn kamer wat herfstachtiger te maken en had bij de xenos wel wat mooie dingen gevonden :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Totte items heb je gescoord. Ik ben ten eerste helemaal fan van het gouden bakje <3 De houten sneeuwster vind ik ook erg cute!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat een leuke dingen! Vooral dat mintgroene vaasje vind ik zo schattig :)

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Heerlijke en super leuke herfstspulletjes! <3

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Aah superleuk geslaagd, wat een heerlijke sfeer haal je hiermee in huis <3

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Wat een super leuke dingen! Ik wil volgende week weer eens naar de kringloop gaan!

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Wat een leuke dingetjes allemaal. Ik kan heel blij worden van nieuwe make-upjes maar toch ook wel van dit! :) Ben benieuwd naar het resultaat :)

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Super leuke items, vooral dat egeltje, echt toooo cutee <3

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Wat een leuke dingen heb je gekocht! Krijg al helemaal zin in de kerst!

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Wat een leuke items heb je gekocht!

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Aahh dat egeltje! <3 En ben benieuwd naar je DIY.

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Oh die houten sneeuwvlok vind ik echt onwijs leuk zeg!

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Wat heb je een hoop super leuke dingen gescoord! Ik houd ook echt heel erg van de kringloop <3

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Anoniem31.10.14

    Leuke decoratie items!

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Heel erg leuk! Dat egeltje is zo cute.

    BeantwoordenVerwijderen
  16. Wat heerlijk. Zo leuk de sfeer in huis halen hiermee!

    BeantwoordenVerwijderen
  17. Wat een gave items heb je geshopt! En ook allemaal zo goedkoop, wow. Ik koop mijn interieur spulletjes ook altijd bij de Action & Xenos, daar kun je vaak zoveel leuke spullen vinden :)

    BeantwoordenVerwijderen
  18. Wat een leuke dingetjes Nicole!

    BeantwoordenVerwijderen
  19. Heel leuk. Niks voor mij, ben helemaal niet creatief. Wou dat ik het was.

    BeantwoordenVerwijderen
  20. Anoniem31.10.14

    Die egel is echt te cool!

    BeantwoordenVerwijderen
  21. Anoniem31.10.14

    Dat egeltje is zo schattig! De andere spulletjes zijn ook heel erg leuk.

    BeantwoordenVerwijderen
  22. Wat een leuke items! Vooral die dennenappeltjes en die egel!

    BeantwoordenVerwijderen
  23. owww, wat een cutie is het egeltje, natuurlijk kon je die niet achterlaten in de winkel, dat zou ik ook niet kunnen...

    BeantwoordenVerwijderen
  24. Leuk! Ik ben bij de Action ook al goed geslaagd.

    BeantwoordenVerwijderen
  25. Wat een leuke aankoopjes :)
    Ruikt de potpourri echt naar lily of the valley? Dan ga ik 'm ook halen!

    Liefs,

    Astrid

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Hoi Astrid, ja! De potpourri ruikt héél sterk, ik houd persoonlijk niet heel erg van die geur, maar hij ruikt zeker naar lily of the valley. Als je ervan houdt is het vast erg lekker! Liefs, Nicole

      Verwijderen
  26. Wat een leuke items! Dat egeltje is echt mijn favoriet van deze items. x

    BeantwoordenVerwijderen
  27. Leuke dingetjes heb je gekocht! X

    BeantwoordenVerwijderen
  28. Wat een leuke spulletjes! Als ik klaar ben met mijn examens, grote taken en deadlines...wil ik ook mijn kamer herfst/winter klaar gaan maken. Kan daar echt heel blij van worden!

    BeantwoordenVerwijderen