E.L.F. Studio Raspberry Truffle Eye Shadow - The Budget Life

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Trending Posts

Display Instagram Footer

No

Dark or Light Style

Light

Zoeken

Sticky Menubar[On/Off]

on

Preloader[On/Off]

off

Fixed Menu (yes/no)

yes

Sticky Sidebar

on

Infinite Scrolling[On/Off]

off

Post Styles[Simple/List/Grid]

Simple

Featured Slider

Featured

Headers [Header1/Header2]

header2

E.L.F. Studio Raspberry Truffle Eye Shadow


De herfst is volop bezig! Buiten is het koud, winderig en vroeg donker en daarom is het dé perfecte smoes om eens lekker uit te pakken met make-up. In de herfst en winter kan het niet gek genoeg: heftige oogschaduw, donkere lipstick... ik hou er wel van! Toen ik laatst deze prachtige oogschaduwmono van het budgetmerk E.L.F. ontving, was ik meteen verkocht. Wat zag deze kleur er prachtig uit! Een perfecte, donkere kleur voor de herfst en winter. Ik kon niet wachten totdat ik de prachtige Single Eyeshadow van E.L.F. kon testen. Kijk je mee?


De E.L.F. Raspberry Truffle Eye Shadow komt uit de Studio Collectie van E.L.F. Dit is een wat luxere collectie, maar de producten zijn nog steeds hartstikke betaalbaar. Voor deze oogschaduw betaal je bijvoorbeeld €4,00 - wat ik op zich een prima prijs vind als je ziet hoe groot het doosje is. De verpakking vind ik erg mooi! Het doosje is mat zwart en straalt luxe uit. De oogschaduw zelf ziet er ook prachtig uit. Wat een bijzondere kleur!

Hier zie je de oogschaduw van dichtbij. Deze foto geeft goed weer hoe de kleur in het echt is. Ik zou het omschrijven als een hele warme, bruine tint met bordeauxrode ondertoon. Wat een beauty!

De swatch van de oogschaduw ziet er in ieder geval goed uit. Hij is onwijs gepigmenteerd en de kleur ziet er eigenlijk precies uit zoals in de verpakking. Helaas is de oogschaduw wel een beetje kruimelig, waardoor je al snel teveel poeder aan je kwast hebt.

Dit is de uiteindelijke ooglook die ik met de E.L.F. Studio Raspberry Truffle Single Eye Shadow heb gemaakt. Ik bracht de kleur aan op mijn bewegend ooglid en zette hem nog extra aan in mijn arcadeboog en buitenste ooghoek. Met een fluffy kwast vervaagde ik het geheel. Om wat extra contrast te creëren zette ik mijn binnenste ooghoek aan met een witte highlighter. Ik vind het een prachtige kleur waarmee je heel gemakkelijk een ooglook kunt creëren.

Ik ben heel tevreden over deze prachtige Single Eyeshadow van het merk E.L.F. Hij is verkrijgbaar in ontzettend veel kleuren, maar deze kleur vind ik toch wel de meest bijzondere kleur. Hij is perfect voor in de herfst en ik zie mezelf al helemaal een look maken met deze kleur voor de kerst!

Je vindt de E.L.F. Studio Raspberry Truffle Eye Shadow voor €4,00 per stuk in de webshop van E.L.F. 

Wat vind jij van deze kleur oogschaduw? Zou jij 'm kopen? 

Deze blogs vind je misschien ook leuk:

27 opmerkingen:

 1. Wat een mooi herfstkleurtje! Ik hoor alleen maar fijne dingen over elf!
  Liefs, Tessa

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ziet er goed uit! Mooi gedaan!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik dacht eerst dat het een blush was, haha! Ziet er in ieder geval super mooi uit!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha, dat zou dan wel een héle donkere blush zijn geweest! ;)

   Verwijderen
 4. Mooie warme herfstkleur. Prachtige ooglook heb je er mee gemaakt!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wauw, hele mooie kleur geeft dit product!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Op je ogen vind ik hem meer bruin lijken, ziet de bordeaux kleurige ondertoon niet meer zo super als op de swatch, maaaaar ik vind hem wel erg mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een prachtige herfstkleur! Ik ben echt dol op dit soort kleuren, ook super gepigmenteerd! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wauw, echt een prachtige oogschaduw! In eerste instantie dacht ik ook dat het een blush was, haha. Je hebt een erg mooie look ermee gemaakt!
  liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat een prachtig en bijzonder kleurtje zeg. Echt perfect voor in de herfst.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Kirsten1.11.14

  Wauw wat een mooie najaarsoogschaduw!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wauw wat een mooie najaarsoogschaduw! Heel gaaf!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Wow, supermooi kleur. Ziet er in de doos redelijk licht uit maar op je oog is het echt prachtig! xo Romy
  rusty-revolvers.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Verrassend mooi! Ik zou hem eerst niet zo snel kopen maar ik ben nu verkocht! De kleur is echt mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Wat een pigment wow! De ooglook die je ermee hebt gemaakt is ook heel mooi.

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Mooie oogschaduw zeg! Ook zo goed gepigmenteerd en fijn prijsje!

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Wauw wat is mooi. En onwijs goed gepigmenteerd ook!

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Wauw wat een prachtige kleur!!

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Een hele mooie kleur voor deze tijd!

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Wat een super mooie kleur!!

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Anoniem1.11.14

  Wat een super mooie kleur.

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Anoniem2.11.14

  Wat een onwijs mooie kleur!

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Wat een geweldige tint voor het najaar, heel mooi!

  BeantwoordenVerwijderen