Miss Sporty Studio Colour Smoky Eye Shadow - The Budget Life | Blog over geld besparen, verdienen & investeren

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Trending Posts

Display Instagram Footer

No

Dark or Light Style

Light

Zoeken

Sticky Menubar[On/Off]

on

Preloader[On/Off]

off

Fixed Menu (yes/no)

yes

Sticky Sidebar

on

Infinite Scrolling[On/Off]

off

Post Styles[Simple/List/Grid]

Simple

Featured Slider

Featured

Headers [Header1/Header2]

header2

Miss Sporty Studio Colour Smoky Eye Shadow


Verwacht de komende tijd een overload aan reviews en make-up artikelen, want bij alle merken druppelt de herfst-collectie weer binnen. Ook bij Miss Sporty is het schap binnen de kortste keren omgetoverd en autumn proof gemaakt met alle nieuwe producten.

Dit fijne budgetmerk krijgt weer een heleboel mooie, nieuwe producten in haar assortiment. Van een nieuwe mascara tot aan bijzondere lipproducten en van eyeliner tot oogschaduwpalettes. Deze laatste test ik vandaag voor jullie: drie nieuwe Smoky Eye Shadow palettes die elk zijn ontworpen voor een bepaalde kleur ogen. Dat klinkt spannend! Let's test it!




Of je nu blauwe of donkerbruine ogen hebt, eigenlijk kun je ongeacht je kleur ogen elke kleur oogschaduw gebruiken. Maar natuurlijk is het zo dat bepaalde kleuren wel héél erg mooi staan bij jouw oogkleur en de kleur van jouw ogen nog eens extra doet benadrukken.
Miss Sporty speelt hierop in en komt met drie nieuwe oogschaduwpalettes:

- 401 Smoky Blue Eyes (voor blauwe ogen)
- 402 Smoky Green Eyes (voor groene ogen)
- 403 Smoky Brown Eyes (voor bruine ogen)
401 Smoky Blue Eyes is een palette met vier vrij donkere tinten. Er zitten twee grijze tinten in, één blauw/paarse en een zwarte kleur met glitters. Dit palette doet me meteen denken aan kerst, hier kun je echt een hele mooi look mee maken! De pigmentatie van de kleuren is prima, wel vind ik het jammer dat alle vier de kleuren glitters of glans bevatten. Er zitten geen matte kleuren in het palette


Aangezien ik groene ogen heb, is 402 Smoky Green Eyes hét palette voor mij! Wist je dat paars een perfecte kleur is voor bij groene ogen? Door het grote contrast tussen deze twee kleuren, worden je ogen nóg intenser groen. Nu ben ik niet zo van de paarse oogschaduw, maar zolang je het subtiel houdt, kun je hier echt wat moois mee maken. Wat ik leuk vind aan dit palette, is dat er zowel koele als warme kleuren inzitten. De twee lichtste kleuren zijn overduidelijk koele kleuren en de twee donkerste kleuren hebben een warme ondertoon. Vooral de twee donkerste kleuren vind ik prachtig, ze zijn ook echt onwijs intens van kleur!

403 Smoky Brown Eyes is speciaal bedoeld voor meiden met bruine ogen, maar deze nude kleuren zijn eigenlijk geschikt voor elke oogkleur. Met deze kleuren kun je altijd wel iets mooi creëren. Pluspunt aan dit palette: er zit een matte kleur in! De donkerste tint is namelijk een donkerbruine kleur met een matte finish. Je kunt de twee middelste tinten gebruiken op je bewegend ooglid en de donkere matte kleur in je arcadeboog aanbrengen. Dit geeft een heel mooi effect!
Jammer genoeg is de highlighter uit dit palette de enige kleur van alledrie de palettes die ik wat minder vind. Er komt niet zoveel pigment van af, jammer!

Omdat ik groene ogen heb, besloot ik om met het 402 Smoky Green Eyes palette een look te maken. Ik bracht de lichtpaarse kleur aan op mijn bewegend ooglid. De op één na donkerste kleur bracht ik aan in mijn arcadeboog. Om nog extra schaduw te creëren, bracht ik de allerdonkerste kleur aan in mijn buitenste ooghoek. De lichtroze kleur gebruikte ik als highlighter in mijn binnenste ooghoek.

Ik was verrast door het vele pigment dat van de kleuren afkwam! Je moet oppassen dat je niet teveel oogschaduw aanbrengt op je kwast, want voordat je het weet zit de oogschaduw ook op je wangen.


De drie nieuwe Smoky Eyes palettes van Miss Sporty vind ik leuk! Het is slim dat er één palette is ontwikkeld voor elke oogkleur, zo weet je zeker dat je de plank niet misslaat. Ik vind alle drie de palettes een aanrader en voor dat bedrag kun je eigenlijk geen betere kwaliteit verwachten.

Je vindt de Miss Sporty Studio Colour Smoky Eye Shadow palettes voor €3,99 per stuk bij DA en Etos. 

Deze blogs vind je misschien ook leuk:

19 opmerkingen:

  1. Leuke palettes! Stiekem vind ik het wel een beetje raar dat 'blauwe ogen' zo'n koel palette krijgt. Ik heb zelf grijsblauwe ogen en als ik wil dat ze echt blauw knallen, dan moet ik juist warme koper- en bordeauxtinten dragen!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wauw, wat een toffe nieuwe producten, en wat een kwaliteit voor zo'n klein prijsje! Sinds kort zit er een Miss Sporty bij mij in de buurt, dus dat komt mooi uit, ik ga zeker eens even kijken. En ja, ik word ook helemaal blij bij het zien van al die leuke nieuwe herfstcollecties, er zitten echt gave dingen tussen!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat heb je er een leuke look mee gemaakt! Fijne prijs ook hihi

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Oeee so pretty! Wat een mooie look en prachtige paletten, heel erg fijne aanraders en zeker voor die prijs!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Wat een prachtige palletjes <3! Mooie look heb je ermee gemaakt!

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Het paarse palette vind ik erg pretty! Ik hou van paarse kleuren, daar gaan je ogen echt van spreken. Ik heb zelf bruine ogen met een vleugje groen, dus ik word hier blij van :). Je hebt er een mooie ooglook bij gemaakt!

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Ik vind het palette voor groene ogen het mooist, ookal heb ik eigenlijk blauwe ogen, haha! Liefs´ Iris

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Wauw, wat een mooie palettes allemaal! Paarse oogschaduw staat je erg mooi. Die bruintinten zijn ook heel mooi gepigmenteerd :)

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Wat een prachtige palettes, ik vind de look die je ermee gemaakt hebt ook heel mooi, staat je goed <3

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Mooie palettes, en je hebt een prachtige look gemaakt zeg. Inderdaad, de paarse kleur zorgt er voor dat het groen van je ogen nog intenser wordt. Staat je erg goed!

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Wat een mooie palettes allemaal!! Je hebt ook een geweldige look gemaakt

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Wat mooi! Slim om ze te maken voor de oogkleuren :)

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Oeh, mooie kleuren zijn dit!

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Wauw, wat een prachtige kleuren én wat zijn ze goed gepigmenteerd!

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Mooi! Lekker betaalbaar en wat goed gepigmenteerd zeg! Zeker even onthouden.

    BeantwoordenVerwijderen
  16. Mooie palettes! Leuke ooglook heb je ook gemaakt!

    BeantwoordenVerwijderen
  17. Ziet er goed uit en mooie look heb je gemaakt! Ik heb zelf blauwe ogen, maar zou toch eerder gaan voor het groene ogen palette.

    BeantwoordenVerwijderen
  18. Het smokey blue eyes palette vind ik wel opvallend, eerlijk gezegd...

    BeantwoordenVerwijderen