Outfit | White Peplum

Eindelijk heb ik weer eens foto's gemaakt van mijn outfit! Wat een eeuwigheid geleden... Ik moet altijd mijn fotograaf - a.k.a. mijn zusje - bereid zien te vinden voor het maken van foto's en die heeft niet altijd even veel zin. Maar afgelopen weekend wilde ze best even foto's maken van mijn outfit! De webshop Storelle stuurde mij namelijk een paar items op en die wilde ik heel graag met jullie delen.


Als eerste het item waar ik het meest blij mee ben: deze prachtige kanten peplum top! Ik zag hem in de webshop en ik dacht meteen: die moet ik hebben! Wat ik zo leuk vind aan deze top, is dat hij bij de hals mooi hoog aansluit. Zo kun je hem leuk combineren met een mooie statementketting. Het hemdje loopt aan de voorkant in een punt uit, wat op de één of andere manier ervoor zorgt dat je langer en slanker lijkt. (Altijd fijn natuurlijk)

Peplum kanten top - €24,99

Ik combineerde de top met mijn spijkerjasje van Vero Moda. Veel mensen zeggen dat een Little Black Dress hét item is dat elke vrouw in haar kast moet hebben, maar wat bij betreft is dat een spijkerjasje. Echt, je kunt het overal mee combineren, zo handig! Daarbij droeg ik mijn bordeaux rode broek van de C&A en mijn zwarte laarsjes van H&M..

Ook kreeg ik deze prachtige statementketting opgestuurd. Hij is niet extreem opvallend, maar juist wat meer subtiel, wat ik eigenlijk wel heel erg leuk vind! De ketting zelf is goud en de steentjes wit, wat ik er heel chique uit vind zien.

Ketting Lotus - €10,99

Ook ontving ik deze leuke armbandjes. Ik ben dol op armbanden, maar aangezien ik voor mijn werk de hele dag op de laptop zit en op school veel moet schrijven, doe ik ze al snel af omdat ik ze niet fijn vind zitten. Maar deze armbanden zitten zo fijn! Het is een set met meerdere armbanden, maar ze zitten allemaal aan elkaar vast. Bovendien zijn ze ook helemaal niet zwaar, waardoor je bijna niet voelt dat je überhaupt iets om je pols hebt zitten.

Setje armbanden - €5,99 (verkrijgbaar in meerdere kleuren!)

Ik ben heel blij met de leuke items die ik kreeg opgestuurd uit de webshop Storelle. Mocht je nu benieuwd zijn naar alle items? Neem dan snel een kijkje in de webshop!

27 opmerkingen:

 1. Heel leuke outfit! Staat je goed. :-) In die webshop ga ik eens een kijkje nemen! :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Waaauw wat heb je deze peplum onwijs mooi gecombineerd! Echt een eyecatcher die je heel goed staat, supermooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wauw, wat een mooie outfit! Die ketting staat er heel mooi bij <3

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wauw, wat een mooie top! Prachtige outfit meid!
  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een super leuke kante peplum top! Je hebt hem mooi gecombineerd met de broek. Ik heb nu toevallig ook een witte peplum top ana haha

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Aaah! Die peplum top is echt GEWELDIG! Liefs' Iris

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wauw, supermooie outfit. En die peplum top! <3 <3

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Leuk met dat jeansvestje!
  Wel jammer dat je op de website enkel met PayPal of iDeal kan betalen...

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Hele mooie peplum top! En leuk gecombineerd! x

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Leuke outfit! Vind de peplum top erg mooi! XOXO

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ik besef net dat ik ook zo'n rode broek heb haha, moet hem weer eens gaan aandoen! Mooie look :)

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Mooi topje! En die ketting is ook echt classy!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Dat probleem met mijn "fotograaf" ken ik ook wel haha :b! Erg leuke dingetjes heb je opgestuurd gekregen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Aaah dit is echt een hele leuke outfit! Ik zou dit ook zo dragen! Je hebt me hiermee echt geïnspireerd, nu kan ik weer eens in mijn kast gaan kijken :)

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Ik vind peplum echt gaaf, ook al moest ik er aan het begin van die trend niks van hebben haha. Dit staat je heel mooi Nicole <3

  BeantwoordenVerwijderen
 16. De peplum vind ik echt heel leuk! Ik wil ook nog een peplum in mijn kast hebben =)

  BeantwoordenVerwijderen