Miss Sporty Morning Baby! BB Cream Matte

Nu ik door de heerlijke Spaanse zon wonderbaarlijk genoeg bruin ben geworden (even voor de duidelijkheid, dat overkomt mij dus echt nooit, ik blijf altijd albino wit) merk ik dat ik eigenlijk helemaal geen foundation meer nodig heb. Nu heb ik gelukkig niet echt last van een onzuivere huid, maar ik vond altijd dat ik er bleek en moe uitzag. Een beetje foundation deed dan al snel wonderen! Maar ik heb eindelijk een kleurtje op mijn gezicht en dus is het niet echt nodig om daar een dikke laag foundation over heen te smeren.

Toch wil je er soms nét even wat wakkerder of frisser uit zien. Een BB cream is daarvoor de perfecte oplossing. Deze crème Is wat minder dekkend dan een foundation, maar laat je huid er toch nét even wat egaler uit zien. Miss Sporty heeft nu
een nieuwe BB Cream in het assortiment mét een matte finish. Dat klinkt goed, ik probeer deze nieuwe BB cream vandaag uit!


In totaal zijn er twee kleuren verkrijgbaar:
 • 001 Light
 • 002 Medium
Ik moet zeggen dat ik dit wel wat weinig vind! Als je bijvoorbeeld echt een donkere huid hebt, zal geen van deze twee kleuren bij je huid passen. En ook als je een extreem lichte huid hebt, zal de lichtste kleur vaak niet licht genoeg zijn. Jammer dat er niet nog één of twee extra tinten zijn.


De BB cream komt in de welbekende verpakking waar wel meerdere foundations of BB creams van merken als Miss Sporty of NYC in zijn verpakt. Het is een handige en compacte tube die 30ml bevat. Het enige nadeel vind ik dat je al snel teveel foundation uit de verpakking haalt met zo'n tube, wat dat betreft vind ik een pompje vaak handiger.


Vaak is de lichtste kleur van foundations of BB creams nog te donker voor mij, maar dit keer heb ik tot mijn grote verbazing zelfs 002 Medium nodig. Deze is nét iets te donker voor mij, maar 001 Light is toch echt veel te licht. Ik meng daarom een heel klein beetje van 001 Light met een wat grotere hoeveelheid van 002 Medium. Hierdoor is de kleur perfect.

BB creams zijn vaak wat dikker dan de gemiddelde foundation en ook dit keer is dat weer het geval. Persoonlijk houd ik meer van vloeibare gezichtsproducten, omdat deze veel makkelijker en egaler zijn te verdelen. 

Toch valt hij niet tegen op mijn gezicht! Zoals je kunt zien, is het verschil niet erg groot, maar toch zie ik er nét wat frisser en wakker uit nadat ik de Morning Baby! BB Cream heb aangebracht. Ik vind het effect erg mooi en heel natuurlijk!


Bovendien is hij ook écht mat, wat ik niet had verwacht. Ik gebruik eigenlijk altijd poeder, maar dit keer heb ik helemaal geen poeder gebruikt. Hierboven heb ik al mijn make-up gedaan met de Miss Sporty Morning Baby! BB Cream als basis. Ik vind het mooi!


Al met al ben ik heel tevreden over deze nieuwe BB Cream. Het was precies waar ik naar op zoek was: een product met een natuurlijk effect die je huid er toch nét even wat gezonder uit doet zien. Bovendien vind ik het fijn dat hij een matte finish heeft, waardoor je geen poeder meer hoeft te gebruiken. Het enige nadeel is dat de BB Cream verkrijgbaar is in slechts twee kleuren. Daardoor is de kans groot dat jouw kleur er nét niet tussen zit. 

De Miss Sporty Morning Baby! BB Cream kost €3,49 en is verkrijgbaar bij Etos en DA. 

25 opmerkingen:

 1. Ik vind ze gaaf! Hopen maar dat mijn kleur ertussen zit dan ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik vind het er ook heel erg goed uit zien, top!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat zien ze er goed uit, deze zou ik zeker willen proberen!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ziet er erg goed uit! Inderdaad altijd jammer dat ze maar zo weinig kleur keuzes hebben! Leuke verpakkingen ook!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik heb zelf de BB-cream van Rimmel en die komt nu toch wel aan zijn eind... Misschien is dit wel een fijne goedkopere vervanger! Liefs' Iris

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ziet er uit als een prima product. Betje jammer dat er dan maar 2 kleuren zijn. Dat is echt een tegenvaller..

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Oh wauw, de lichtste kleur is écht heel licht. Wss net goed voor mij in putje winter, ik ben écht zo verschrikkelijk bleek dan :p hahah leuke review!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Zonder BB cream ziet je huid er al super uit! Je ziet wel t verschil, klinkt goed! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat een prachtig effect zeg! Heel subtiel maar wel zichtbaar. Ik heb laatst ook een BB cream van Miss Sporty aangeschaft. Deze kan ik alleen nog niet gebruiken omdat mijn huid momenteel ook nog lekker bruin gekleurd is. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat een prachtige foto's weer Nicole, heel fijn om naar te kijken! Ik vind het resultaat heel mooi, maar eigenlijk heb je helemaal geen BB cream nodig! Ik heb zelf wel iets meer dekking nodig helaas. X

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Het resultaat ziet er echt heel erg mooi uit! Liefs, Xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Wow wat een verschil tussen die twee kleuren! Ziet er mooi uit en fijn dat 'ie ook mat is!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Dat ziet er echt prima uit en ik vind de verpakking wel schattig haha! Maar de kleuren verschillen wel echt veel zeg, wow! Wat heb je trouwens een mooie lipkleur op, mag ik vragen welke dat is :)?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, die lichste kleur is bijna wit en de kleur daarna is direct een stuk donkerder, haha! Ik draag de P2 Pure Colour Lipstick in de kleur 059 Copacabana. Ik heb hier al iets over geschreven op mijn blog, de review kun je gewoon terugvinden! :) Liefs, Nicole

   Verwijderen
 14. Jij hebt al zo'n mooie huid zonder bb cream, jaloers!

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Oh wauw ziet er heel mooi uit! Vind de verpakking ook erg leuk :)

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Heej! Omdat ik je blog zo leuk vind, heb ik je genomineerd voor de Sunshine Blogger Award, om een beetje zonneschijn te brengen in deze regenachtige dagen ;) Ik zou het leuk vinden als je eens zou kijken naar het artikel en de award zou overnemen! Liefs, Amber
  - http://grosbisousxx.blogspot.be/2014/08/sunshine-blogger-award.html -

  BeantwoordenVerwijderen
 17. ze zien er zo leuk uit en toen ik ze van de week in de winkel zag heb ik staan twijfelen...vanwege al het kunstlicht kon ik het niet goed zien welke het beste paste...omdat het in een overdekt winkelcentrum was had even naar buiten lopen ook niet echt nut...dus op zoek naar een andere drogisterij waar ze Miss Sporty verkopen...

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Je hebt al zo'n mooie huid, daardoor vind ik het lastig om de werking te zien, haha. Wel fijn dat ze zo'n lichte kleur hebben, daar zal mijn huidje blij mee zijn. De volgende keer zal ik zeker een kijkje nemen naar deze BB-Cream, want voor dat prijsje kan je het eigenlijk niet laten. x

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Ziet er wel goed uit, alleen jammer van de kleurselectie. Medium is sowieso te licht voor mij :/

  BeantwoordenVerwijderen