Mijn fotoboek van Mallorca! - The Budget Life | Blog over financiën en besparen

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Trending Posts

Display Instagram Footer

No

Dark or Light Style

Light

Zoeken

Sticky Menubar[On/Off]

on

Preloader[On/Off]

off

Fixed Menu (yes/no)

yes

Sticky Sidebar

on

Infinite Scrolling[On/Off]

off

Post Styles[Simple/List/Grid]

Simple

Featured Slider

Featured

Headers [Header1/Header2]

header2

Mijn fotoboek van Mallorca!


Het is alweer bijna een maand geleden dat ik aan het prachtige strand van Mallorca lag. Mijn bruine kleurtje is inmiddels alweer bijna verdwijnen en terwijl ik dit schrijf, komt de regen met bakken uit de hemel. Wat verlang ik terug naar temperaturen boven de 30 graden en alleen maar hemdjes, korte broekjes en jurkjes... Gelukkig hebben we de foto's nog!

Van Webprint mocht ik een fotoalbum samenstellen en ik hoefde niet lang na te denken waar ik een fotoboek van wilde maken: Mallorca natuurlijk!Ik bestel al jaren mijn foto's bij Webprint, gewoonweg omdat ze zó goedkoop zijn en prima kwaliteit afleveren. Ik had nog nooit eerder een fotoboek bij ze besteld, maar des te leuker dat ik dat nu eens kon doen.


Ik had een heleboel verschillende foto's van Mallorca, foto's die zijn gemaakt met een spiegelreflexcamera en ook foto's die we met onze mobiel hebben gemaakt. Om er zeker van te zijn dat de foto's nog mooi over zouden komen op papier, ben ik uiteindelijk voor een liggend fotoalbum in "L". Dit fotoboek heeft afmetingen van 22cmx15cm. Je kunt nog kiezen uit één grotere maat, deze is 30cmx20cm. Zo'n Large liggend fotoboek maak je al vanaf €9,77. Echt een koopje dus!

Ik besloot het album vrij simpel te houden. Ik heb geen gebruikt gemaakt van achtergronden en ook geen felle kleuren of opvallende plaatjes bij de foto's geplakt. Ik houd namelijk wel van strak!

Over de kwaliteit ben ik goed te spreken. Zelfs foto's die tijdens het uitgaan zijn gemaakt of foto's van onze mobiele telefoons zien er nog prima uit op papier. Je kunt er ook voor kiezen om de foto's af te laten drukken op echt fotopapier. Hierdoor worden de foto's nog mooier en de kleuren nog intenser.


Ik ben heel blij met mijn fotoboek van Mallorca! Ik vind het altijd leuk om herinneringen op te halen en hoe kan dat nou beter met zo'n leuk fotoboek?

Tot en met 31 augustus krijg je nog 30% korting op alle fotoalbums. Dus, wil je nog je vakantie vastleggen in een mooi fotoboek? Wees er dan snel bij!

Heb jij al een fotoboek gemaakt van je vakantiefoto's? 


Dit artikel bevat een product dat ik ter review heb opgestuurd gekregen. 

Deze blogs vind je misschien ook leuk:

22 opmerkingen:

 1. Wauw, echt heel erg leuk samengesteld! Ziet er een mooi fotoboek uit ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk voor later. Of om aan vrienden te laten zien :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een super leuk boek is het geworden! Ik loop nog 3-4 vakanties achter met fotoboeken. Dus moet er ook echt een keer een beginnetje aan gaan maken.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Prachtig zo een vakantie boek! Ik wil ook nog een boek maken voor Italie. Het liefst ook voor New York en de Cruise, maar dit izjn niet zulke mooie foto's qua kwaliteit.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat mooi gemaakt, ziet er strak en overzichtelijk uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik maak zelf fotoboeken bij Kruidvat, die werkt ook erg prettig! Je fotoboek is echt stunning trouwens! Liefs' Iris

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Superleuk zo'n fotoboek met al je herinneringen!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Anoniem29.8.14

  Ziet er goed uit! Super leuk om over een tijdje herinneringen op te halen.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Super leuk! Familie van mij laat bij elke vakantie een fotoboek maken, super handig en leuk om op die manier de foto's terug te kijken!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wauw dat ziet er ontzettend mooi uit! Super om te zien en mooie kwaliteit!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wat leuk! Ik heb toevallig gisteren mijn fotoalbum afgerond, alleen dan via Albelli! Daar kan je je fotoboek ook online laten zien, haha! Op mijn blog staat de online versie van mijn fotoboek van mijn vakantie :)

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Wauw, heel erg leuk! Liefs, Xx

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Ziet er heel erg mooi uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Super leuk zo'n fotoboekje en prachtige foto's <3

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Ah wat gaaf, heel leuk zo'n boek!

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Mooi! Ik hou ook van strakke fotoboeken, niet teveel tierlantijntjes. Goede keus gemaakt :)

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Heel mooi, je hebt ook erg mooie foto's gemaakt!

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Heel erg leuk boek! Ik heb zelf ook een fotoboek van Webprint mogen maken, ben er erg blij mee!

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Ik heb daar het XL boek mogen maken, ik ben er zo trots op!

  BeantwoordenVerwijderen