Mijn beauty artikel in het tijdschrift "Belle"

Vanaf het moment dat ik mijn eerste letter op papier kon zetten, wist ik het zeker: ik wilde schrijfster worden! Toen ik vroeger klein was, verzon ik altijd verhaaltjes en las die voor aan mijn knuffels. Ik heb honderden onafgemaakte verhalen in boekjes, schriftjes en op mijn oude laptops staan. En nog steeds vind ik schrijven één van de leukste dingen die er is en dat is ook de belangrijkste reden dat ik mijn blog ben begonnen.

Natuurlijk lijkt het me nog steeds leuk om ooit een boek te schrijven, maar écht schrijfster worden, die droom heb ik toch een beetje laten varen. Wel lijkt het me nog steeds heel erg leuk om iets met schrijven te doen, bijvoorbeeld op de redactie van een tijdschrift.
Die droom is nu al een klein beetje werkelijkheid geworden. De redactie van het meidentijdschrift Belle vroeg mij namelijk om een beauty artikel te schrijven voor in hun magazine. Daar hoefde ik niet lang over na te denken, natuurlijk vond ik dat leuk! Gisteren ontving ik het exemplaar en ik deel graag het artikel met jullie.


Wat is het gek om dan ineens je artikel helemaal mooi opgemaakt in een tijdschrift te zien! Ik leverde de tekst en het beeldmateriaal aan, maar ik had nog geen idee hoe het eruit zou gaan zien. En wauw, dat ziet er toch wel heel erg tof uit!


Belle is een christelijk tijdschrift voor jonge meiden. Ik ben zelf ook christelijk en via mijn school ben ik in contact gekomen met Belle. Belle is niet alleen een tijdschrift, maar ze hebben ook een hele leuke blog: Huis van Belle. Ik heb een paar maanden geleden ook een workshop over bloggen gegeven aan alle bloggers van Huis van Belle, dat was ontzettend leuk om te doen. Nu heb ik dus ook een artikel geschreven en is mijn artikel voor de volgende Belle, die ergens in december uit komt, ook al weer af.


En kijk wie er op de pagina na mij staat! Ook blogger Emily heeft haar eigen pagina's in dit tijdschrift, super leuk :)

Mocht je het leuk vinden om dit tijdschrift te kopen, je vindt hem bij de meeste christelijke boekhandels voor €4,95.

32 opmerkingen:

 1. Wat tof! Ik ben zelf ook christelijk, blogger, en ken ook iemand die een poosje bij dat tijdschrift geschreven heeft, echt toevallig :) Ik vind je stukje er heel mooi uitzien, en wat grappig dat emily ook haar eigen pagina heeft, wist ik helemaal niet!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ah wauw, wat leuk! Ziet er echt super goed uit :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wauw super superleuk! Echt een mooi tijdschrift is het en wat waanzinnig dat jullie erin staan <3 Gefeliciteerd met deze mooie publicatie!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wauw superleuk dat je artikel in een tijdschrift verscheen!

  X Sara

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat super gaaf dat jullie er beiden in staan! Heel leuk :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat tof dat jullie er beiden in staan, zeg! Het ziet er echt prachtig uit allemaal, hier mag je heel trots op zijn! :-D

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Superleuk! Ik had het al gezien! Erg leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ah wat leuk! Zeker iets om trots op te zijn! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wauw, heel gaaf! Gefeliciteerd, hier mag je trots op zijn.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Heel gaaf! Gefeliciteerd ❤

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wat gaaf dat je zo je eigen artikel hebt!! Stiekem ben ik heel jaloers hihi

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Zo gaaf dat jullie er in staan! Heel leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Leuk dat je een eigen artikel hebt! Ziet er heel goed uit xx

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Ahh wat gaaf dat je in een tijdschrift staat!:)

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Wat leuk zeg! Het tijdschrift kende ik ook nog helemaal niet.

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Wat tof dat je in een echt tijdschrift staat :)!

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Wauw, gaaf! Ik lees ook altijd de Belle.

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Jaaa leuk dat jij nu de Beautypagina hebt kunnen invullen! Haha grappig hè om je eigen stuk dan terug te zien :-) X

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Wat leuk zeg! Ik hoop dat je nog veel meer voor tijdschriften mag schrijven, lijkt me ontzettend leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Wat ontzettend leuk zeg! Ik kende het blad niet, maar dat is waarschijnlijk omdat ik niet christelijk ben hihi

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Gaaf! Leuk dat je dan toch iets van het schrijver zijn kan waarmaken :)

  BeantwoordenVerwijderen