Filmpje | Favorieten Augustus 2014 - The Budget Life | Blog over financiën en besparen

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Trending Posts

Display Instagram Footer

No

Dark or Light Style

Light

Zoeken

Sticky Menubar[On/Off]

on

Preloader[On/Off]

off

Fixed Menu (yes/no)

yes

Sticky Sidebar

on

Infinite Scrolling[On/Off]

off

Post Styles[Simple/List/Grid]

Simple

Featured Slider

Featured

Headers [Header1/Header2]

header2

Filmpje | Favorieten Augustus 2014


De maand augustus is voorbij gevlogen! Voor mijn idee lag ik gisteren nog in bikini op het strand van Mallorca, maar in werkelijkheid is dat alweer vier weken geleden. En morgen moet ik alweer naar school, waar blijft de tijd? Nu de maand augustus voorbij is, leek het me wel weer eens leuk om mijn favorieten te laten zien! Dus, ben je benieuwd naar mijn favoriete beautyproducten, mijn favoriete tas, sieraden, boek en film van afgelopen maand? Kijk dan snel deze video!

Klik hier als je de video niet kunt zien.
Klik hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal.

Deze blogs vind je misschien ook leuk:

11 opmerkingen:

 1. Fijne video weer! Het blijft altijd leuk om iemands favorieten te zien, ik doe er altijd heel veel inspiratie uit op! Mijn eigen favoriet voor komende maanden is sowieso het parfum Heat van Beyoncé, wat is die lekker zeg! Echt de perfecte warme en zoete herfst/wintergeur!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Fijne favorieten! Ik ben zo benieuwd naar de producten van Catrice. Ik ben steeds van plan om iets te kopen, maar ik kom er niet aan toe. Deze week ga ik écht even een kijkje nemen, haha!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mijn favoriet is het 15x Warm Palette van MAC. Echt te zalig gewoon :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wauw, je statementketting is schitterend!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hele leuke favorieten! Ik ben erg benieuwd naar de foundations van NYC. Ik gebruik die poeder van Catrice echt al jaren en die behoort ook zeker tot mijn favorieten. Mijn échte favoriet van de afgelopen maand is toch wel een parfum van Marc Jacobs 'Daisy', hij ruikt zo ontzettend lekker!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik ben De Da Vinci Code nu ook aan 't lezen en ik vind 'm ook geweldig! (:
  Liefs, X

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een leuk filmpje Nicole! Die lip lacquer heb ik ook, en de poeder en concealer die daarna kwamen ook! Haha, super toevallig. Die tas is trouwens echt heel erg mooi. X

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een leuke favorieten, die tas is echt heel leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Leuk filmpje, je maakt goede video's! Ik ga me zeker even abonneren op je kanaal. Ik vind favoriete video's altijd leuk om te zien!

  BeantwoordenVerwijderen